Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

korkmayın kızlar alırsınız da verırsınız deee bebek için değer
azıcık dıkkat edersınız
benım arkadasım 54 kılodan 85 e cıktı şimdi 48 kılo:)

korkmayın kızlar alırsınız da verırsınız deee bebek için değer
azıcık dıkkat edersınız
benım arkadasım 54 kılodan 85 e cıktı şimdi 48 kılo:)

AMAN YARABBİM :1no2:
ABLAM 9 KİLO ALMIŞTI
ANNEMDE ÇOK AZ KİLO ALIRMIŞ UMARIM ONLARA BENZERİM.

aman yarabbim :1no2:
Ablam 9 kilo almıştı
annemde çok az kilo alırmış umarım onlara benzerim.

inşallah canım
ama alsan da üzülme aldıgın gbi verirsin de

biraz da dıkkat edrsen almassın

aFıyet olsun yamannn
hoşgeldın bat nasılsın cnm

yaman canim bende gunde bi tane iciyorum hamile kalmadanda o sekilde iciyordum simdide hala oyle iciyorum ama benim bi arkadasim var oda hamile o gunde 3 tane iciyor onlar biraz daha farkli demir felan hepsi icindeymis oyle demisti...kilo almaktan hic korkma bence cunki hamile kalmadan once benimde tek korkum buydu ama suana dek 5 bucuk 6 kilo arasi aldim son gunlerimide bu sekilde giderse en fazla 10 kiloyla dogum yapmak istiyorum insallahta oyle olur
slm kızlar nasılsınız..

hosgeldin bat canim nasilsin yazdigini okudum insallah cok cok daha iyi olursun canim bol bol yuru gunde 30 dk da olsa cik hem hava alirsin hemde dogum icin sana iyi gelir ben hep yuuruoyrum annemlerin evi bana 25 dk suruyor yurume oraya gidip geliyorum 1 saat oluyorr...bebek odasi icin benimde simdilik yanimda yaticak cunki odalarin arasi var ve yakinimda daha rahat ederim geceleri duymam belki ama suan aldim aldim sonra hep bir bahane olur almak icin..bizimde durumumuz o kadarda iyi degil ama burada bebek odasi ve esyalarini almak icin devlet yardim ediyor onunla alicam bendee.rabbim hepsine saglik versin yeterkii hepsi zamanla olucak seyler canimm..dige

diger kizlar nasilsiniz ececimm sen nasilsinn

aFİyet olsun yamannn
hoşgeldın bat nasılsın cnm

hoşbulduk ece iyiyim ama bugün sıcaktan nefesim daralıyo ya..

meryemcim güzel dileklerin için sağol yürüyüş hergün olmasada yapmaya çalışıyorum
zaten evin içinde hiç durmuyorum ki hep ayaktayım bende bebek odası yapmayı çok ama
çok istiyorumda dediğim gibi evim kışın ısınmadığı için çocuk odası yapacağım odada oturacağım küçükolduğu için çabuk ısınır büyükler müsade etmiyor şimdilik odayı bozmama bakalım kızım biraz büyüyünce mutlaka yapacağım ama herşyn hayırlısı hepimiz için..

oyle canim ya bizimde kaloriferler 12 den sonra kapaniyor bebegi yanimizda yatirmayi dusunuyoruz yatagini koycam bende yanimiza en azinda oda soguk olmaz tek kalsa soguk olur odasi.rabbim omurlerine omur katsin saglikli bi sekilde dogmayi nasip etsin bebislerimize

kizlar dun haci kuralari aciklandi kaynanamlara yine cikmadi..dun dedimki icimden bana cok haksizlik yaptilar simdiye dek benim gonlumu almadan cikmicak diyom.zamaninda o kadar cok uzdulerki beni hele kaynanamin gecenki sen delirdinmi demesi cok uzuldum allah buyuk valla goruyor herkezii

bende yanımda yatıracağım aslında yatak odam çok soğuk oluyor ısınmıyo hiç
nasıl yapsam karar veremedim hala ya odamda ufo soba yakacağım yada kızımla ayrı bi odada babamızdan ayrı bakalım o günler gelsinde hayırlısıyla...

oyle canimm gunler gelsinde karar verilir....sizde yolu yariladiniz artik nasil hareketleri cogalmaya baslamistir...jaya demisti bir keresinde hareketleri disardan belli oluyor diye ozamanlar nasil olur diye dusunmustum ama gercektende artik o sekilde masallahh bi gorsen canimm.benim bebegim dogum pozisyonunda suan doktor daha var doner hep dedii ama ayakalri hep sag tarafimda hep ordan tekmeliyor bazn ayaklarini dayiyorr resmen belli oluyorr cok guzel bi duyguuymus.dogunca sanki ozlicem onun karnimdaki halinii sabahlari hemen benimle uyaniyorr kuzummm

bilaf var canım kaynanana uyuyor senin anlatmalarına göre alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste ne ekersen onu biçersin..

evet 20. haftamızı tamamlıcaz bikaç gün
sonra evet tekmelerini hissediyorum artık ama genelde akşamları
çok tekmeliyor gündüzleri pek hissetmiyorum evet benim arkadaşımda diyo
tekme attığı vakit dışardan belli oluyormuş benim kızım sol tarafta hala hiç sağ tarafımda hissetmiyorum bide bişey öğrendim çok şiddetli bi tekme hissedersen o bebeğin hıçkığıymış biliyomusun nette okudum...

bilaf var canım kaynanana uyuyor senin anlatmalarına göre alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste ne ekersen onu biçersin..

gercektende oyle valla.benim kaynanam cok kendisi atar us bana sunu diyor bu bana bunu diyor hep baskalarinin kendine soylediklerini soyler durur soyluyolarsa tabii.benimde hic sevmedigim bi huy bu sen ne isen o ol baskalarinin dedkilerini anlatmanin ne anlamai var.inanki 1 aylik iznimde beni biktiriyor kadin bu laflariyla...yapacagin is eger gercekten allah icinse yapacaksin yoksa millet haciya gidiyosunuz bu parayi nerden buluyosunuz diyor diye gitmiceksin..gorumcemde aksam diyorki annesi gile cikmayinca bu millet parayi nerden buluyor diyor bu kadar insan yaziyiyor diyor bende esime dedimki bi para ananlardami var turkiyenin ne zenginleri var dedim.hemde musluman ulke orada olmucakta kalabalik nerede olucak dedimm

bunu bilmiyordum ogrendigim iyi oldu gercekten bazen acayip vuruyor agliyolarmis bile belli zaman sonra hissedilmez herhalde okadarida...kizlar icin genelde solda oynadiklarini duymustum benim diger hamile olanin biri kiz birisininde oglan onlarinda ayni kiz solda oglan olanda sagda oynuyor

haklısın canım kaynanamın bi laf hep der sen kendini övme bırak başkaları seni övsün
bende sevmem öyle kendini övenleri başkası tarafından övüldüğünü duymak gurur verici
ama insan kendini neden övme ihtayacı duyar onuda anlamış değilim açıkçası kaynanan başkaları içinmi hacca gidiyor ne kadar kabul olurki önce allah rızası için gidilir sonra kendi
maneviyatı için allah birgün bizlerede nasip eder inşallah ve gitmek isteyipte parası olmadığı için gidemeyenlere nasip etsin öncelikle AMİNN..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…