Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

ayy bana uyku deme kız şu an bile parmağımı zor oynatıyorum bir yandan işler biryandan uyku bir yandan halsizlik ayyy gözlerim gidiyo azar azar sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

:1rolleyes::1rolleyes::1rolleyes:

ben de öle valla
haftalardır uykusuzum zaten şöle aralıksız bir iki gün uyusam:roflol:

ayyy kimleri görüyorum canım ya ne çabuk geçiyo zaman demek
oğluşunun 40'ını çıkardın demek rabbim bizlerede nasip etsin bizler iyiyiz çok şükür
benim biraz sıkıntılarım var 3lü testimde down sendromu riskli çıktı
amniosentez yaptırdım sonucunu haziranın ikinci haftası alıcam işte böyle
onun dışında iyiyimkendine ve oğluşuna çok iyi bak öpüyorum ikinizide..

günaydınn kızlar herkesin dualalrı için teşekkürler annemi sabah gördüm helen yoğun bakımda inşallah bugün çıkıcak dualrınız için saolun

jappurcum inşallah annen en kısa zamanda sağlığına kavuşur rabbim tez zamanda
acil şifalar versin ALLAH annelerimizin yokluğunu hissetirmesin hiç bir zaman tekrar
geçmiş olsun..

slm kizlar nasilsinizz..uyumak isteyenler varken biraz nisbet yapimm ben daha yeni uyandim kahvaltimi yeni yaptim cay keyfi yapiyorum bi yandan size yaziyorum bi taraftanda tv izliyorumm,,,kizlarrr bugun seker doktoruna gidicm birazdan cikicam.insallahh hersey normaldirr moreleihtiyacim var bu aralar doguma az kaldikca morelim herseye bozuluyor ya herkeze kiriliyorumm...sabah tartildim simdiye dek 5 kilo 3 gram almisim yaa.su seker icin dikkat etmeye basladim ve kilo alimim dusmus..ayin 16 doktor kontrolum var cok merak edioyrum kac kilo oldu bebegimm artik kilosuna bakmaya baslicaklar insalllahh..neyse uzun yazdimoptumm canlar dua edin bizee..optum hepinizii

oh valla biz öğle yemegınden geldık hatun yenı kalkmışsırnaşık şey

canım hassas olman cok normal

kontrolden snr yaz olur mu doktorun dediklerini

sana kolay gelsın cnm

mrb kızlar nasılsınız bakıyorum da çoğunuzun uykusu gelmiş
acıkmış iyi bakalım kendinize bakın:)
ben çok şükür iyiyim inşallah bugün yakalamışımdir sizleri

kilon çok ii cnm kaç haftalık oldun peki
doğuma yaklaşmak hakkaten streslidir ben düşündükçe stresleniyorum sen direk yaşayacaksın allah yrd olsun

ben burdayım yaman nasılsın
canım se hamileliğe hazırlık için mi folik asit alıyorsun yoksa hayırlı bir haberimiz mi var

ben burdayım yaman nasılsın
canım se hamileliğe hazırlık için mi folik asit alıyorsun yoksa hayırlı bir haberimiz mi var

HAZIRLIĞA HAZIRLANIYORUM DESEM :roflol:
SADECE FOLİK ASİDE BAŞLADIM TEMMUZDAN SONRA DA DENEMELERE BAŞLAYACAĞIZ :CüvCüv:

HAZIRLIĞA HAZIRLANIYORUM DESEM :roflol:
SADECE FOLİK ASİDE BAŞLADIM TEMMUZDAN SONRA DA DENEMELERE BAŞLAYACAĞIZ :CüvCüv:

çok iyi yapıyorsun canım ben çok pişmanın taa 7 .haftada iken başladım halbuki folik asit çok yaralıymış
bence temmuzu beklemeyein yahu
haziranda başlayıverin

çok iyi yapıyorsun canım ben çok pişmanın taa 7 .haftada iken başladım halbuki folik asit çok yaralıymış
bence temmuzu beklemeyein yahu
haziranda başlayıverin

HAKLISIN DA 11 TEMMUZDA YURT DIŞINDA DÜĞÜN VAR ORAYA GİDİP GELELİMDE ÖYLE BAŞLAYALIM DİYORUZ CNM.
HEM 22 HAZİRANDA REGL OLUCAM SONA ARTIK HAYIRLIOSIYLA BAŞLARIZ. DİYE PLANLIYORUZ BAKALIM KISMETTEN ZİYADA BİŞEY YOK NASİBİMİZDE NE VARSA ARTIK opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…