Günaydın cnmmm
aman ıyı ol masallah
ben de ıyıyım ama uykum varrr
ayy bana uyku deme kız şu an bile parmağımı zor oynatıyorum bir yandan işler biryandan uyku bir yandan halsizlik ayyy gözlerim gidiyo azar azar sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
:1rolleyes::1rolleyes::1rolleyes:
ben de öle valla
haftalardır uykusuzum zaten şöle aralıksız bir iki gün uyusam:roflol:
AYY AYY KİM UYUMAK İSTEMEZKİ YAAA
HELEDE ÖĞLEDEN SONRALARII kaydirigubbakcemile3
selam kızlar nasılsınız ben çoktandır giremedim bebişle uğraşmaktan,,,YAMAN canım hamile misin yoksa,,,,topikte herkes iyidir umarım havadisler sizden ben takip edemedim,,,bizde yarın bebişimi kırklıycaz,,,hepinizi çok öptüm,,görüşürüz,byes....
günaydınn kızlar herkesin dualalrı için teşekkürler annemi sabah gördüm helen yoğun bakımda inşallah bugün çıkıcak dualrınız için saolun
slm kizlar nasilsinizz..uyumak isteyenler varken biraz nisbet yapimm ben daha yeni uyandim kahvaltimi yeni yaptim cay keyfi yapiyorum bi yandan size yaziyorum bi taraftanda tv izliyorumm,,,kizlarrr bugun seker doktoruna gidicm birazdan cikicam.insallahh hersey normaldirr moreleihtiyacim var bu aralar doguma az kaldikca morelim herseye bozuluyor ya herkeze kiriliyorumm...sabah tartildim simdiye dek 5 kilo 3 gram almisim yaa.su seker icin dikkat etmeye basladim ve kilo alimim dusmus..ayin 16 doktor kontrolum var cok merak edioyrum kac kilo oldu bebegimm artik kilosuna bakmaya baslicaklar insalllahh..neyse uzun yazdimoptumm canlar dua edin bizee..optum hepinizii
slm kizlar nasilsinizz..uyumak isteyenler varken biraz nisbet yapimm ben daha yeni uyandim kahvaltimi yeni yaptim cay keyfi yapiyorum bi yandan size yaziyorum bi taraftanda tv izliyorumm,,,kizlarrr bugun seker doktoruna gidicm birazdan cikicam.insallahh hersey normaldirr moreleihtiyacim var bu aralar doguma az kaldikca morelim herseye bozuluyor ya herkeze kiriliyorumm...sabah tartildim simdiye dek 5 kilo 3 gram almisim yaa.su seker icin dikkat etmeye basladim ve kilo alimim dusmus..ayin 16 doktor kontrolum var cok merak edioyrum kac kilo oldu bebegimm artik kilosuna bakmaya baslicaklar insalllahh..neyse uzun yazdimoptumm canlar dua edin bizee..optum hepinizii
ben burdayım yaman nasılsın
canım se hamileliğe hazırlık için mi folik asit alıyorsun yoksa hayırlı bir haberimiz mi var
HAZIRLIĞA HAZIRLANIYORUM DESEM :roflol:
SADECE FOLİK ASİDE BAŞLADIM TEMMUZDAN SONRA DA DENEMELERE BAŞLAYACAĞIZ :CüvCüv:
çok iyi yapıyorsun canım ben çok pişmanın taa 7 .haftada iken başladım halbuki folik asit çok yaralıymış
bence temmuzu beklemeyein yahu
haziranda başlayıverin
ben burdayım kıslar ama cok yogundum
bende yeni geldim ececim yoğundum
Kolay Gelsin cnm.
Bebek içinse rabbim istediğiniz zaman versın ınsallah ,en kısa zamanda:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?