Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

çok şükü biz de iyiyizcuma günü ikili tarama testi yaptırdık bu cuma da sonuçlar çıkacak bakalım
bebişim 8 cm olmuş :)
yaa diğerleri yine yok
topice nazar değdi valla

Bende geldımm kızlar napıyonuz,
yoĞundum bugÜn
bu arada folık asıt ıŞtahımı aÇmadı bu sefer ŞÜkÜr gece ıŞÇıyorum ondan olabılır aksıne tok tutuyor walla
ee sızler nasılsınız herŞey yolundadır umarım

merahaba kızlar nasılsınız bende sabahtan beri hastane ve iş arasında mekik dokudum ece cevap veremedim özürdilerim mesajına canım benim herkesi iyi dilekleri ve için teşekkürler sizler böyle inşallah yaşamazsınız inşallah

CNM YA UMARIM EN KISA SÜREDE DÜZELİR ANNEN RABBİM ONLARI BAŞLIMIZDAN EKSİK ETMESİN HİÇBİZAMAN
:asigim:

selam kızlar nasılsınız ben çoktandır giremedim bebişle uğraşmaktan,,,YAMAN canım hamile misin yoksa,,,,topikte herkes iyidir umarım havadisler sizden ben takip edemedim,,,bizde yarın bebişimi kırklıycaz,,,hepinizi çok öptüm,,görüşürüz,byes....

ben geldim tekrar jaippur inşallah annnen çok iyidir
yaman cım folik asit iştah acmaz korkma canım ben de acmadı

inanmıyorum ya kırkı bile çıkmış bebişinin anlatsana bitraz doğumun nasıl oldu normal mi sezaryen mi
hemen ayaga kalkabildinmi...

inanmıyorum ya kırkı bile çıkmış bebişinin anlatsana bitraz doğumun nasıl oldu normal mi sezaryen mi
hemen ayaga kalkabildinmi...

evet canım günler çok çabuk geçiyor ama ben de bittim yorgunluktan,,,doğumum sezeryan oldu 2.günü ayaklandım ama dikiş yerlerim ani hareketlerde çok nadirde olsa acıyor,,,sen sen ol zorunlu olmadıkça normal iste bebeğinle daha ii ilgilenirsin kimseye muhtaç olmadan,,,hemde sütün hemen gelir,,benim sütümde geç geldi çok zorluk çektim ama bebeğim için herşeye değer çok güzel bir duygu Allahım herkese yaşatsın

ben de inşallah normal istiyorum
sezaryen gerekmedikçe düşünmüyorum hayırlısı bakalım
peki kaç kilo aldın ne kadarını verdin şimdiye kadar ben almaya başladım da

günaydınn kızlar herkesin dualalrı için teşekkürler annemi sabah gördüm helen yoğun bakımda inşallah bugün çıkıcak dualrınız için saolun

oy oyyy kimler gelmiş gelmişte 40 ı bile çıkmış meleğinin yeriz biz onu resimlerini eklesen bi ara bizde görsek.henüz hamile değilim cnm 1-2 ay sona başlayacağız denemelere ama folk asit almaya başladım ben.rabbim sağlıkla büyütmek nasip etsin herkesede sanada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…