Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

ne yüzsüz yaa
zeytinyagı sinirlendim şimdi

evet canım mıllete ıyı kaynana rollerı yapıyor sankı ben kacagım yerım yurdum yok
çok sevıyorum gelınımı dıyor deli kadın
işte oğluna da ağlıomus böle
kocam da bana annem senı ne kadar sevıo yazık aglıo demıstı bagımız kopmadan önce

sen nasılsın canım
saliha sen nasılsın
bat sen nasılsın

jaippur çıktın mı cnm

mrb ece iyiyim sen nasılsın dicem ama sinirlerin bozuk yine boşver o kadını ya
elbet birgün anlayacak hatasını ama artık çok geç eden bulur kimsenin yaptığı yanına
kalmaz alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste o hesap yani...

çok şükür canım iyiyim. sen nasılsın

canım benım saolasın
evet cıksın zaten tek dılegım bu en cok da kocamdan cıksın bu duurma müsade ettiği için(

sen nasılsın tatlım bebişin nasıl

perşembe günü canım sabah kısmında gidicem tahlil yaptırmıştım onların sonucuna bakıcak. yanılmıyorsam birde 2 li test tarihini söyler

2li testin zamanı zaten şuan bak sana tavsiyem sakın 3lü testi yaptıram sonra benim gibi
canın sıkılır ense kalınlığına bakıldımı peki ilaç kullanıyomusun vitamin falan..

canım benım saolasın
evet cıksın zaten tek dılegım bu en cok da kocamdan cıksın bu duurma müsade ettiği için(

ececim inş herşey dilediğin gbi olur..
bende iyiyim nasıl olayım kızımda iyi tekmeleriyle kendini hissettiriyor artık çok mutlu oluyorum...

canım benım saolasın

slm kizlar nasilsinizz hepiniz bat teolog saliha yaman daha kimler var hepsine bakmadim..

ecee takma canim daha sunlari bu konularida kapat bence yoksa unutman ve bu isten kurtulman dahada uzar.allah onlari bildigi gibi yapsin uzulme senn

ayyy canım benım ne mutlu sana

slm kizlar nasilsinizz hepiniz bat teolog saliha yaman daha kimler var hepsine bakmadim..

ecee takma canim daha sunlari bu konularida kapat bence yoksa unutman ve bu isten kurtulman dahada uzar.allah onlari bildigi gibi yapsin uzulme senn

haklısın cnm ama işte kolay olmuo kapamak

sen nasılsın

2li testin zamanı zaten şuan bak sana tavsiyem sakın 3lü testi yaptıram sonra benim gibi
canın sıkılır ense kalınlığına bakıldımı peki ilaç kullanıyomusun vitamin falan..
.

yok canım bakılmadı daha sadece elevit kullanıyorum başka da bir şey kullanmıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…