ne yüzsüz yaa
zeytinyagı sinirlendim şimdi
ALLAH yardımcın olsun canım. kramp çok beter benim de geçen girmişti ayağıma kramp çok fena ağlıcaktım nerdeyse.
evet canım mıllete ıyı kaynana rollerı yapıyor sankı ben kacagım yerım yurdum yok
çok sevıyorum gelınımı dıyor deli kadın
işte oğluna da ağlıomus böle
kocam da bana annem senı ne kadar sevıo yazık aglıo demıstı bagımız kopmadan önce
sen nasılsın canım
saliha sen nasılsın
bat sen nasılsın
jaippur çıktın mı cnm
evet canım mıllete ıyı kaynana rollerı yapıyor sankı ben kacagım yerım yurdum yok
çok sevıyorum gelınımı dıyor deli kadın
işte oğluna da ağlıomus böle
kocam da bana annem senı ne kadar sevıo yazık aglıo demıstı bagımız kopmadan önce
sen nasılsın canım
saliha sen nasılsın
bat sen nasılsın
jaippur çıktın mı cnm
evet ya çok kötü oluyor yürüyemiyorum...
senin doktor randevun ne zaman saliha...
mrb ece iyiyim sen nasılsın dicem ama sinirlerin bozuk yine boşver o kadını ya
elbet birgün anlayacak hatasını ama artık çok geç eden bulur kimsenin yaptığı yanına
kalmaz alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste o hesap yani...
perşembe günü canım sabah kısmında gidicem tahlil yaptırmıştım onların sonucuna bakıcak. yanılmıyorsam birde 2 li test tarihini söyler
canım benım saolasın
evet cıksın zaten tek dılegım bu en cok da kocamdan cıksın bu duurma müsade ettiği için(
sen nasılsın tatlım bebişin nasıl
canım benım saolasın
evet cıksın zaten tek dılegım bu en cok da kocamdan cıksın bu duurma müsade ettiği için(
sen nasılsın tatlım bebişin nasıl
2li testin zamanı zaten şuan bak sana tavsiyem sakın 3lü testi yaptıram sonra benim gibi
canın sıkılır ense kalınlığına bakıldımı peki ilaç kullanıyomusun vitamin falan..
ececim inş herşey dilediğin gbi olur..
bende iyiyim nasıl olayım kızımda iyi tekmeleriyle kendini hissettiriyor artık çok mutlu oluyorum...
slm kizlar nasilsinizz hepiniz bat teolog saliha yaman daha kimler var hepsine bakmadim..
ecee takma canim daha sunlari bu konularida kapat bence yoksa unutman ve bu isten kurtulman dahada uzar.allah onlari bildigi gibi yapsin uzulme senn
2li testin zamanı zaten şuan bak sana tavsiyem sakın 3lü testi yaptıram sonra benim gibi
canın sıkılır ense kalınlığına bakıldımı peki ilaç kullanıyomusun vitamin falan..
.
slm kizlar nasilsinizz hepiniz bat teolog saliha yaman daha kimler var hepsine bakmadim..
haklısın cnm ama işte kolay olmuo kapamak
sen nasılsın
slm meryem hoşgeldin çok şükür ben iyiyim sen nasılsın oğluşun nasıl.
salihaaaaa naber yavru kuş:))))
hosbulduk canimm,,bende iyiyim oglusumda iyi babasiyla hareketlerini izliyoruz artik disaridanda gorebiliyoruzz cok guzel bisey ya kipir kipir masallahhh
sende haklisin aslinda hyirlisi olsun herseyin.bende iyiyim evdeyim esimde evde bugun birazdan disari cikcaz..
iyilik canım benim ne olsun sıcaklarla uğraşıyorum senden naber
allah kolaylık versın canım size daha zor sıcaklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?