Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

ben de çok şükür i,yiyim bat çığım dr değiştirmeyi düşünmedinmi

ben de çok şükür i,yiyim bat çığım dr değiştirmeyi düşünmedinmi

o zaman için düşünmedim ama bu 3lü testten sonra ablam çok azarladı beni
kızdı değiştir diyede ama bilmiyorum kafam karışık yani gittiğim doktorda
eşimin ailesindeki bütün kadınların gittiği doktor karışık yani ama devlet hastanesine
bi gidicem araştırma hastanesine en kısa zamanda bakalım orda değişik bişey söyleyeceklermi..

inşaALLAH canım benim seninki de hayırlısıyla temiz çıkar inşaALLAH. ense kalınlığına bakmadı doğuma giricekti dr bir daha ki gelmeniz de bakarız dedi.

inşaALLAH canım benim seninki de hayırlısıyla temiz çıkar inşaALLAH. ense kalınlığına bakmadı doğuma giricekti dr bir daha ki gelmeniz de bakarız dedi.

inşallah canım rabbim herkesin gönlüne göre versin senin bi dahaki randevun ne zaman peki..

KIZLAR BEN Bİ DUŞ ALIP GELİYORUM SICAKTAN BUNALDIM KIZIMLA BICI BICI YAPALIM GELİRİZ OLURMU..

bat ım ablan haklı valla dr karşıdaki üzülürmüzülmezmi hemen söyleyiverir bir
sonuç yanlış teşhiş ise yanlış teşhis deyip sıyrılıverirler yengem bu yüzden taa eskişegir e gitti eskişehir de temzi çıktı tahlilleri dr değiştirmende fayda var

Bat mis gibi yıka göbüşünü meleğinde bayram etsin ılık suda
bencede ablan haklı dr değiştir başka dr a git hatta birden çok dr a git bakalım ne dicekler boşuna üzülüyosundur belki

3 hafta sonra canım hadi sen serinle de gel sempatiksalakcinni

baya varmış canım ya serinledim geldim çok iyi geldi valla..

bat cim inşallah haftaya kontrol için gideceğim de

inş öğrenirsin cinsiyetini canım aslında benim doktorum çok iyi
bi kadın söylerken kadının yüzü asıldı birden konuşamadı sonuc kötü
çıktı diye onu suçlayamam ablamın kızdığıda 2li testte sorun çıkmamış neden 3lü testi yaptırdı bi daha diye kızdı bakalım pazartesi kontrolüm
var kızımı çok özledim ondan sonraki haftada sonucu almaya gittiğim gün bide ayrıntılı ultrasona gireceğim allahım inşallah herşey yolunadır çok tedirginim bu yüzden dua edin olurmu..

kızlaaarrrr napıyonuzzzzzzzzzzzz

iyiyim yamancım duş aldım geldim sen ne yapıyosun..
[

ama bat cıgım çoğu kişinin dr u ikili test temiz çıktıgında 3 lüye gerek yok diyor zaten ha benimki nedne gel dedi ben özel muayene olmuyorum normal muayene dr hemen bakıp fazla bilgilendirmeden gönderiyor

canım 49.5 ile başladım şu an tam 51 yani bir buçuk kilo allmışım 15 haftaya girmek üzreyiz inşallah
bulantı halsizlik tansiyon düşüklüğü hepsi gecti çok şükür

selam kizlar nasilsiniz bakalim herkez burda bakiomda bugun insllah herkez iyidir bende evdeyim yanlizz..bugun burada tatil ama esim calisiyor bende evde oturup duruomm istee

canım 49.5 ile başladım şu an tam 51 yani bir buçuk kilo allmışım 15 haftaya girmek üzreyiz inşallah
bulantı halsizlik tansiyon düşüklüğü hepsi gecti çok şükür

oo kilon çok ii sen çıtır anne olucaksınmşlh kocaman olmuş seninkide kıpırtılar varmı

hiç kıpırtı hissetmiyorm ya ama bebişim ultrasonda cok hareketliydi
asıl göbekten aldım kiloyu zaten bu haftalar için artık göbeğinizi herkes fark edecek diyor hiç öyle olmamıştım
etekler dar gelmeye başladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…