Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

selam kizlar nasilsiniz bakalim herkez burda bakiomda bugun insllah herkez iyidir bende evdeyim yanlizz..bugun burada tatil ama esim calisiyor bende evde oturup duruomm istee

naparsın be cnm kişmisi evde kimisi işte hayat işte
neden tatil orda

herkez yine kayboldu yaa..nerdesinizz bacilarr evde canim sikildii be yaa kimseciklerde yok sohbet edicekk..alisverise sardim ha nettenn..oglusuma ciciler aldimm hehe babasi sagolsun haberi yok bankasini soydukk....ogluma hastane cikisi sapka batteniye felan aldim kizlar...artik yavas yavas oglusumun ceyizleri duzuyok..hayirlisiyla bide dogsaa

haklısın cnm millet uyuyo gari gelen yok baksana
ne kadar var doğuma senin
kuzucuğunda ii günlerde giysin aldıklarını

had bana kabak dolması tarifi verin eşim dolmalık kabak almış da
benim yerime aşermiş herhalkaydirigubbakcemile3

haklısın cnm millet uyuyo gari gelen yok baksana
ne kadar var doğuma senin
kuzucuğunda ii günlerde giysin aldıklarını
CANIM BENIM 10 haftam var bebisim biraz onde gidiyor.ama yavas yavas hazirlanmak en iyisi rabbim ne zaman verecegi belli olmazz
canım ben de gizli modu kullan diye secenek var
o yüzden ben gizliyim yani:1ninca:

ay kiz bende seni her seferinde cikti saniyorum ne zaman yazip cikiyor bu diyorumm..

had bana kabak dolması tarifi verin eşim dolmalık kabak almış da
benim yerime aşermiş herhalkaydirigubbakcemile3

hic kabak dolmasi yapmadim esim sevmez pek kabagi bende yapmam.ama cok guzel biber patlican dolmasi yaparim yaprak sarmasidaa..icleri ayni oluyor benim bildigim sadece kabaklarin icini cikartiyosunn

canım benım 10 haftam var bebisim biraz onde gidiyor.ama yavas yavas hazirlanmak en iyisi rabbim ne zaman verecegi belli olmazz

ay kiz bende seni her seferinde cikti saniyorum ne zaman yazip cikiyor bu diyorumm..

10 haftada az be cnm ya sayılı gün geliyo hemen

10 haftada az be cnm ya sayılı gün geliyo hemen

evet zaman cok cabuk geciyor.insan her ay doktor randevu gunlerini sayarken bi yandanda bebise az kaldigin farkina varmiyor.1 bucuk hafta sonra kontrolum var ve ondan sonra 2 haftaya bir gidicem neki 2 hafta git gel biter hemen..rabbim hayirlisini versin yavruma saglik sihhat versinn beklemeye deger...darisi senin basina insallah canimmm

haftaya inşallah belli olacak cinsiyeti üçlü test için gideceğiz
üçlü testi nasıl yapıyorlar aynı ikili test gibi mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…