selam kizlar nasilsiniz bakalim herkez burda bakiomda bugun insllah herkez iyidir bende evdeyim yanlizz..bugun burada tatil ama esim calisiyor bende evde oturup duruomm istee
naparsın be cnm kişmisi evde kimisi işte hayat işte
neden tatil orda
selam kıslar nasılsınız nasıl gidiyo bi uğrayayım dedim topicime umarım herşey yolundadır
selam kıslar nasılsınız nasıl gidiyo bi uğrayayım dedim topicime umarım herşey yolundadır
herkez yine kayboldu yaa..nerdesinizz bacilarr evde canim sikildii be yaa kimseciklerde yok sohbet edicekk..alisverise sardim ha nettenn..oglusuma ciciler aldimm hehe babasi sagolsun haberi yok bankasini soydukk....ogluma hastane cikisi sapka batteniye felan aldim kizlar...artik yavas yavas oglusumun ceyizleri duzuyok..hayirlisiyla bide dogsaa
ben burdayım kızlar sizin yazmanızı bekliyorum bu rada tayin isteyeceğim ben
okulları araştırıyorum
CANIM BENIM 10 haftam var bebisim biraz onde gidiyor.ama yavas yavas hazirlanmak en iyisi rabbim ne zaman verecegi belli olmazzhaklısın cnm millet uyuyo gari gelen yok baksana
ne kadar var doğuma senin
kuzucuğunda ii günlerde giysin aldıklarını
canım ben de gizli modu kullan diye secenek var
o yüzden ben gizliyim yani:1ninca:
had bana kabak dolması tarifi verin eşim dolmalık kabak almış da
benim yerime aşermiş herhalkaydirigubbakcemile3
had bana kabak dolması tarifi verin eşim dolmalık kabak almış da
benim yerime aşermiş herhalkaydirigubbakcemile3
canım benım 10 haftam var bebisim biraz onde gidiyor.ama yavas yavas hazirlanmak en iyisi rabbim ne zaman verecegi belli olmazz
ay kiz bende seni her seferinde cikti saniyorum ne zaman yazip cikiyor bu diyorumm..
10 haftada az be cnm ya sayılı gün geliyo hemen
uykum geldi yine yaa a
ayyy ne kadar da tatlı bişi uyku
haftaya inşallah belli olacak cinsiyeti üçlü test için gideceğiz
üçlü testi nasıl yapıyorlar aynı ikili test gibi mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?