kizlar meryem suresini bilen varmi.dogumu kolaylaytirildigi okudum am a bulamyiorum bilen varsa yazabilirmi
meryem cim o sure kaç sayfalık sen biliyormusun bi 10 sayfa vardır canım
meryem suresini duymuştum hurmanında anne sütünü arttırdıgını bebeğin hayırlı bir evlat olması için yarayışlı oldugunu duymuştum
iylik canim senden naber..masallah kizinda buyumus baya.allah nazarlardan korusunn
oy oyy hg cnm ya havadisler sende kuzucuğun nasılll
haftaya inşallah belli olacak cinsiyeti üçlü test için gideceğiz
üçlü testi nasıl yapıyorlar aynı ikili test gibi mi
sizde sağlokla alın inş bebişlerinizi kucağınıza hamişlik nasıl gidiyo kıslar
günaydın hayırlı cumalar kızlar rabbim cumalar hürmetine gönlümüzün muradını versin inşallah
canım 3lü testte aynı ikili testte olduğu gibi kan veriyosun ama farklı şeylere bakılıyor sana tavsiyem eğer 2li testin iyi çıktıysa 3lü testi yaptırma ben pişman oldum
yaptırdığıma ama yinede sen bilirsin ...
merhaba candycim ya nasılsın nasıl gidiyo kızınla annelik çok tatlı kızın ya maşallah
her bakmamda içim gidiyo allah sağlıklı sıhhatli büyütmek nasip eylesin hayırlı evlat olsun inşallah hamilelik iyi gidiyo işte günler geçiyor yavaş yavaş yaklaşıyoruz doğuma
kendine ve kzına iyi bakopuyorumnanaktan
Kızlar nerdesİnİz yaaaaaa sessİz kaldı topİk d_kupcu de gelmİyo jaİppurda dİĞerlerİde
ya Şu İkİlİ ÜÇlÜ test ne oluyo Şİmdİ 3 lÜ test yaptırınca nolur yaptırmayınca nolur bİrİ bana anlatabİlİrmİ mlÜtfen
[kizlar ben bugun aranizda cok kalamiycam cunki 4 hamis arkadas dolasmaya cikyioruz birazdan optum hepinizi gorusuruz insallahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?