Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

meryem suresini duymuştum hurmanında anne sütünü arttırdıgını bebeğin hayırlı bir evlat olması için yarayışlı oldugunu duymuştum

meryem suresini duymuştum hurmanında anne sütünü arttırdıgını bebeğin hayırlı bir evlat olması için yarayışlı oldugunu duymuştum

hurma son haftalarda iyimis acilmayi sagliyomus...bende daha once duymustum arastiricam bi hayirlisi olsun...neyse benc ikyiorumm optum canim iyi aksamlr

haftaya inşallah belli olacak cinsiyeti üçlü test için gideceğiz
üçlü testi nasıl yapıyorlar aynı ikili test gibi mi

canım 3lü testte aynı ikili testte olduğu gibi kan veriyosun ama farklı şeylere bakılıyor sana tavsiyem eğer 2li testin iyi çıktıysa 3lü testi yaptırma ben pişman oldum
yaptırdığıma ama yinede sen bilirsin ...

sizde sağlokla alın inş bebişlerinizi kucağınıza hamişlik nasıl gidiyo kıslar

merhaba candycim ya nasılsın nasıl gidiyo kızınla annelik çok tatlı kızın ya maşallah
her bakmamda içim gidiyo allah sağlıklı sıhhatli büyütmek nasip eylesin hayırlı evlat olsun inşallah hamilelik iyi gidiyo işte günler geçiyor yavaş yavaş yaklaşıyoruz doğuma
kendine ve kzına iyi bakopuyorumnanaktan

günaydın hayırlı cumalar kızlar rabbim cumalar hürmetine gönlümüzün muradını versin inşallah

iyiym cnm benim.amin inşallah çok sağol sende inş hayırlısyla alırsın mis kokulu bebişni kucağına sende iibak bebişle kendine öpüldün cnm

mrb kızlar aramıza candy dönmüş topic sahibmiz kendisiyle ilk defa karşılıyoruz
bat cim ben değil de eşim illa 3 lü yaptıralım diyor ona göre tedbir alırız diyor bana kalırsa ikili bile yaptırmayacağım diğer kızlar siz nasılsınız

Kızlar nerdesınız yaaaaaa sessız kaldı topık d_kupcu de gelmıyo jaıppurda dıĞerlerıde
ya Şu ıkılı ÜÇlÜ test ne oluyo Şımdı 3 lÜ test yaptırınca nolur yaptırmayınca nolur bırı bana anlatabılırmı mlÜtfen

slmm kizlar ben geldimm nasilsiniz.herkezin cumasi mubarek olsun rabbim dualarinizi kabul etsin insallah...

yaman canim2 li test bebegin gelisimine bakilyior kafa tasina felan kan aliniyor senden onlar felan inceleniyor eger ikili teste herseyi normal gorurse doktor 3.lu tetsti pek gerek duymuyor bende yaptirmadim 3 lu test.cunki doktoum bir sakinca gorsem oneririm ben demisti allaha sukurde gormedi.3 lu testede daha detayli bakliyormus bat yaptirmisti karnindan su felan aldilar tam detayli bende bilmiyorum...

[kizlar ben bugun aranizda cok kalamiycam cunki 4 hamis arkadas dolasmaya cikyioruz birazdan optum hepinizi gorusuruz insallahh

jaippur inşallah ıyıdır annesı nasıl oldu acaba

>iki komsu kadin hafta sonu
>kocalari olmadan yemege çikmislar.
>yemekten sonra bara
>falan derken
> >sabaha
dogru iyice sarhos eve yürümeye
>baslamislar. iyice sikistiklarini
>farketmisler ama
>etrafta tuvalet falan bulamamislar,mezarligin
>yanindan geçerken biri "hadi surda çisimizi
>yapalim kimse görmeden" demis, baska çare de yok, korka
> korka girip bir kenarda
islerini
>bitirmisler. temizlenmek için birsey
>bulamadiklarindan biri kilotunu çikarip kullanmis, digeri
>eve böyle dönemem diye oradaki çelenklerden
> >düsmüs bir bandi
>alip kullanmis. sabah kocalardan biri
>uyanip karisini donsuz
>olarak sizmis
>görünce telefona sarilip öbürünü
>aramis yahu biz fena boynuzlandik
>galiba. karim eve sabaha
>karsi ve donsuz olarak dönmüs...
>- sen gene iyisin , bizimkinin kiçina "seni
>asla unutmayacagiz" diye bi kart yapistirmislar.. >
>delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…