Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

canımm,,,tr de de olsa artık herkes kendını düşünüo kimse bişi vermezdi emin ol.
insanda merhamet olacak tr ya da baska bi yer onemlı değil

ayy kıyamam ya keşke hemen yakalasaydınız hemen doyursaydınız onuda
neyse acele gitmiş yapacak bişey yok
arkadan baka kaldik canimya hemen isik yesildi gecti karsiyaa cok uzuldum ama napimm
canımm,,,tr de de olsa artık herkes kendını düşünüo kimse bişi vermezdi emin ol.
insanda merhamet olacak tr ya da baska bi yer onemlı değil

canimya buyuk sehirlerde oyle ama ne bilim bizim oralarda hala oyle.............

kizlarr gorumcemle konustum biraz oncee..biz izne gitcez nasip olursa yaza bebek dogduktan sonra arbayla gitmek istyioruzz..hemen mualefett yapmaya basladii pis karii herseye kariscak ya yok bebek kucuk olurda bilmem ne herseyi kendisi biliyorr yaa gicik etti benii aptall kari..zaten bebek yeni dogdugunda hep uyuyor allah izin verirse saglik sorunu olmazsa niye gitmesinki arabayla..ucakla gitsek cocuk daha kotu olcak beli hava basinca felan hem zaten 9.ayda havlarda sicak olmuyor artikk....sinirr

alsanaalsanasmile görümce işte
ben de görümceyim ama hiç karısmam böle şelere hoş kardesım daha evli değil ama hele evli olsa hiç karısma cesaretını kendımde bulmam heralde
ıyı kötü en ıyı kararı kendılerı verir
boşver canım takma sen de onu

sorma canimm ya hep karisma derdinler..sinir bozuyolar sadece

sorma canimm ya hep karisma derdinler..sinir bozuyolar sadece

Bilmezmıyım benım de basımdan gecti
misal dün gece kardeşim askerden izine geldı
nişanlısı ıstanbulda
ben kardesımı aradım ilk önce istanbula gt 1 gece orda kal snr buraya gel dedım:)
o da öle yaptı.
hatta gece nişanlısının evinden msn e girmiş,bak 4 ayduır gormuom kardesımı
kızdım kardesıme msn i kapa da git onun yanında dur dıye:)))

alkisalkisalkis İYİ GÖRÜMCE OLUCAKSIN AFERİN SANA
DEMEK KARDEŞİNDE GELD, DAHA KAÇ AYI VAR CNM
BABAN NE ZAMAN GELİCEK
AYRICA BU RESMİNİ BEĞENMİYORUM CNM

alkisalkisalkis İYİ GÖRÜMCE OLUCAKSIN AFERİN SANA
DEMEK KARDEŞİNDE GELD, DAHA KAÇ AYI VAR CNM
BABAN NE ZAMAN GELİCEK
AYRICA BU RESMİNİ BEĞENMİYORUM CNM

kız sana da resim begendıremedım yaaa(((
sen ne istion yolla bana onu koyayım:))
babam gelelı 2 gun oldu tatlım,
kardesım de kısmetse ıstanbuldan bu akşam 7 de burda olucak:)))
daha 7 bucuk ayı var yarıladı
kardesım senle yasıt galıba benım 86 lı:)

iyisin hadi gorumce..bencede ya en dogrusu bu ben gorumce degilim ama kardesim nisanli onada karismak istemem kendileri bilirlerr..bende 86 liyimmm gozunuz aydin canim allah kavustursunn

iyisin hadi gorumce..bencede ya en dogrusu bu ben gorumce degilim ama kardesim nisanli onada karismak istemem kendileri bilirlerr..bende 86 liyimmm gozunuz aydin canim allah kavustursunn

aaa sende mı kız
öyle olmalı tabi
arkadasdımın abısı evlenecek
çocukla kız krem renguı gelınlık begenmıs arkadasım herseye maydonoz oluyor görümce ya neymıs beyaz olacakmıs
karısma dıom ben de hep
ona neyse sanklı o evlenecek
kendılerıne gelıce karıstırmıolar baskasının herseyıne mudahele edıolar deli oluyorummm

saol cnmm

ya nerden başlasam bikaç haftadır o kadar ters ki
biliyorsunuz eşim kpss için işini bırakmıştı nitekim çalışıyor da
ama stresten heralde borç da gırtlağı aştı iki aydır ödenmeyen kira faturalar filan
iyice huysuzlandı ikide bir bana bağırıp duruyor ya salak aptal demeye başladı
bunu niye böyle yapıyorsun şöyle yapıyorsun ben de dedim dayanamadım hakaretlerine yarın anneme gideceğim kurtulursun artık benden

evet yaaa benimde cok karismislardi gorumcemler istedigim gelinligi alamamistim onlarin yuzunden gelinlikte icimde bi ukte kaldiii...cogu seyime karistilar o aralar esimde onlara cok duskundu sokak ortasinda kaldim gorumcemlerle gitmistii ama simdi ablasini ogrendii telefonu bana veriyor kaciyorr ablasindannn
mrb kızlar ben geldim
çok sinirliyim
meryem cimsen görümcenden muzdaripsin ben de eşimden

bugun herkezi birileri sinir etmis

canim benim hamilesin sen ya ustune gelemsi dogru degil ama erkekler iste sikintiya gelemiyolarr.bisey oldugunda hemen eslere saldiriyolar sanki biz stres topuyuzz

ya canım
bak işte o da daralmıs olabılır
napıcaksın annende
tamamen gtmeyı düşünmüyorsun değil mi
gecıcı olarak gıdeceksen gt dınlen azcık

öğrendıyse ne mutlu sana
benımkı öğrenemedi
benımkıler de kocamın damatlıgına karıstı öle uymusuz bir damatlıktıkı gelınlıgımle anlatamam ben de ona uyuz oluyorum

geçici olarak gideceğim ama çok kırgınım artık dayanamıyorum ben de ya
bugün kayınbirader de vardı çay yapmıştım başka odaya gitmiştim dedi ki serpil geliyormusun çay koyduracaktı heralde işim var dedim önemli mi dedim salağa bak neden gelecekmişim dedi benim ki
ben de niye durduk yerde bana salak dedin dedim
yarın sabah gideceğim iki gün ne halleri varsa görsünler

bende 86 lıyım cnm
bu arada kaç denemede hamile kaldın cnm sen

öğrendıyse ne mutlu sana
benımkı öğrenemedi
benımkıler de kocamın damatlıgına karıstı öle uymusuz bir damatlıktıkı gelınlıgımle anlatamam ben de ona uyuz oluyorum
herseyi kendileri iyi bilir gorumcelerr bi tek kendi kafaalri calisir..ben esime diyorumki ablan sizin ic isleri bakaniniz diyorum ailede herseyi o biliyor diyorum guluyor..telefonla aradiginda sizin bakan ariyor diyorumm
kiyamam yaaa benimde esim bi ara yapiyordu onu ben uyardim konustum durduk yere bana niye boyle diyosun felan dedimm daha demiyor allaha sukurr
bende 86 lıyım cnm
bu arada kaç denemede hamile kaldın cnm sen
evet biliyorum 86 li oldugunu.ben ikinci ayimda hamile kaldim canim yumurtlama testinle..ilk ay yanlis yapmistim olmamistii

salak lafına çok takılma bence erkekler işte çogu aynı
keşke ben de salak lafını duysaydım
benım bunun gbi basit seylerden dolayı işitmediğim küfür kalmadı
sen daha ıyı tanırsın tabı eşini

gecıcıc gideceksen gt dınlen azıcık annende kafanı dagıt dön evine madem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…