gunaydin tembel kizlar yine yoksunuzz,,,,nasilsinizz benim bugun doktor kontrolum var dua edin oglusumla insallah heersey normal gidiyodur...gelince yazarim kizlar kolay gelsin..biraz islerim var onlari yapcam gitmeden optum hepinizi
eceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee bekçi hatunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn nerdesinnnnnnnnnnn
Rabbİm darda olan herkese hannemede sıkıntıda olan herkese yrd olsun İnŞallah.hızır aleyhİsselamı yollasın onlara
meryemcİm gÜzel haberlerle gel İnŞallah
ececİm sen nasılsın
d_kupcu jaıppur venharda bıraktı bİzİ sanırım
AHIRETTE IKI KAdın :)))
Selam, benim adım Wanda .
- Selam, benimki de Slyvia, sen nasıl öldün?
- Donarak ö...ldüm.
- Ne kadar... korkunç.
- Yok o kadar kötü değildi, soğuktan titremem geçince ısınmaya başladım ve uyku bastı, sonunda huzur dolu bir ölüm.
- Peki sen nasıl öldün?
- Ağır bir kalp krizi geçirdim. Kocamın beni aldattığını sandım, onu iş ü......stünde yakalamak için eve erken geldim, fakat evde tek başına televizyon seyreder halde buldum.
- Sonra ne oldu?
- Kesinlikle evde başka bir kadının olduğundan emindim, bütün evi aramaya başladım. Çatıyı, yatakların altını her yeri aradım fakat bulamadım. Ararken aşırı yorulmuşum, kalp krizi geçirdim ve öldüm.
- Ah be güzelim bir de derin dondurucuya baksaydın, şu anda ikimiz de yaşıyor olacaktık..
Burdayım kızzz sen nerdesin
bulanıo mu hala miden siteye girince bakım
yaman meryem sizler nasılsınız napıyosunuz
salihaım biz iyiz ya sen ve bebeğin nasıl kaç haftalık oldun
slm kizlar doktordam geldim biraz once bugun baya kaldik...biraz morelim bozuldu kizlar bebegim sisskooo ciktii 2100 gr doktorum normal dedi ama seker yuzunden oyle diye dusunuyorum.kendi kilo almam normalmis 1 kilo bile almamisim en son kontrolden bu yana ama demekki bebege yaramiss yediklerim.hepsi normal dedi kalb atislarini dinledim 30 dk tabi hop hop durmadi hicc bizden bu kadarr belkide normaldir ben husnu kuruntu yapiomdur.hem bisey olsa doktro soylerdi herhalde dimi kizlarr
aa ne güzel işte
sağlıklı bir bebeğin var daha ne sitiyorsun
ben yarın inşallah üçlü için gideceğim
slm kizlar doktordam geldim biraz once bugun baya kaldik...biraz morelim bozuldu kizlar bebegim sisskooo ciktii 2100 gr doktorum normal dedi ama seker yuzunden oyle diye dusunuyorum.kendi kilo almam normalmis 1 kilo bile almamisim en son kontrolden bu yana ama demekki bebege yaramiss yediklerim.hepsi normal dedi kalb atislarini dinledim 30 dk tabi hop hop durmadi hicc bizden bu kadarr belkide normaldir ben husnu kuruntu yapiomdur.hem bisey olsa doktro soylerdi herhalde dimi kizlarr
günaydın kızlar 3lü test için gideceğim bugün dua edin
bebeğim sağlıklı olsun:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?