Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

cok stk ederim kizalr iyi dilekleriniz icin..
ALLAH RIZASI ICIN hannem ve kizlarina dua edelim nolurr..durumlari iyi degilmiss insallah iyi olur herseyy topigimizin IKIZLERI icinn,,,,

Rabbım darda olan herkese hannemede sıkıntıda olan herkese yrd olsun ınŞallah.hızır aleyhısselamı yollasın onlara

meryemcım gÜzel haberlerle gel ınŞallah

ececım sen nasılsın

d_kupcu jaıppur venharda bıraktı bızı sanırım

aminn canim insallah..
kizlar bugun ilkkez doktora yanliz gidicemm..esim iste daha onceleri hep vardiyesi uymustu bugun uymadi o olmasa bile kiz kardeslerimden birileri geliyordu ikiside calisiyor bugun bi gaip oldum yaa cok sacma belki amaaa bebisimin son ayrintili ultrosunu bugun ama kimseye uymadiii......:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

AHIRETTE IKI KAdın :)))
Selam, benim adım Wanda .

- Selam, benimki de Slyvia, sen nasıl öldün?

- Donarak ö...ldüm.

- Ne kadar... korkunç.

- Yok o kadar kötü değildi, soğuktan titremem geçince ısınmaya başladım ve uyku bastı, sonunda huzur dolu bir ölüm.

- Peki sen nasıl öldün?

- Ağır bir kalp krizi geçirdim. Kocamın beni aldattığını sandım, onu iş ü......stünde yakalamak için eve erken geldim, fakat evde tek başına televizyon seyreder halde buldum.

- Sonra ne oldu?

- Kesinlikle evde başka bir kadının olduğundan emindim, bütün evi aramaya başladım. Çatıyı, yatakların altını her yeri aradım fakat bulamadım. Ararken aşırı yorulmuşum, kalp krizi geçirdim ve öldüm.

- Ah be güzelim bir de derin dondurucuya baksaydın, şu anda ikimiz de yaşıyor olacaktık..

AMAN YARABBİMM delikafadulden kafamçokkarıştı :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

slm kizlar doktordam geldim biraz once bugun baya kaldik...biraz morelim bozuldu kizlar bebegim sisskooo ciktii 2100 gr doktorum normal dedi ama seker yuzunden oyle diye dusunuyorum.kendi kilo almam normalmis 1 kilo bile almamisim en son kontrolden bu yana ama demekki bebege yaramiss yediklerim.hepsi normal dedi kalb atislarini dinledim 30 dk tabi hop hop durmadi hicc bizden bu kadarr belkide normaldir ben husnu kuruntu yapiomdur.hem bisey olsa doktro soylerdi herhalde dimi kizlarr

aa ne güzel işte
sağlıklı bir bebeğin var daha ne sitiyorsun
ben yarın inşallah üçlü için gideceğim

meryemcim hiçüzülme ya kilolu çıktı diye ya çok zayıf olsaydı oda var dimi ama
tosuncuk biyiğenim olacak desene

OY OYY MAŞALLAH TOSUN GİBİ KUZUCUĞUN HEM KİLO DA ALMAMIŞSIN NE GÜZEL YAA
BAYILIYORUM BÖYLE ZAYIF ÇITIR HAMİLELERE kaydirigubbakcemile2
HEM ÇOKTA KİLO ALMAMAK İSTİYORUM BENDEEEEEEEEE

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…