allah yardimcin olsun canimmgünaydın kızlar 3lü test için gideceğim bugün dua edin
bebeğim sağlıklı olsun:)
uzulme degilde biraz tuaf olmustum ama sonra gorumceme sordum normal dedi 3800 felan olur dogan kadar dedii zayif olmasindan iyidir bakmasi kolay olur deyince icim rahatladi birazmeryemcim hiçüzülme ya kilolu çıktı diye ya çok zayıf olsaydı oda var dimi ama
tosuncuk biyiğenim olacak desene
OY OYY MAŞALLAH TOSUN GİBİ KUZUCUĞUN HEM KİLO DA ALMAMIŞSIN NE GÜZEL YAA
BAYILIYORUM BÖYLE ZAYIF ÇITIR HAMİLELERE kaydirigubbakcemile2
HEM ÇOKTA KİLO ALMAMAK İSTİYORUM BENDEEEEEEEEE
Günaydın kızlarrr
hayırlı cumalar olsun
SANADA CNM
NASILSIN BAKALIM :icecream:
iyiyim canım ben de
acayip yogunum yaaa yazamıom hıc
bugun cuma neysekı mutluyum biraz
heyecan basıo bana((
Kızlar ya umutluyuzdan ses Çıkmıyo hİÇ naptı acaba
kıyamam haklıısn walla az kaldı.
Biz alıştık gari heyecan olmuyo
evet yaaa sorma sıkıntı basıo içimi
dua et bol bol cnm stres yapma knd
saool canım benimmmmmmmm
e sen napıosun bakımmm
izmir çok sıcak ve bunaltıcııı
kizlar dun esimle diasari ciktikk..benim her zamanki gibi karnim acikti bi pastane gibi bi yere girdik hem oturabiliyosun felann .neyse biseyler aldik oturdukk bi tane 7 8 yaslarinda bi cocuk geldi oraya kasadaki kadina elindeki paralari gosterdi bunlarla ne alabilirim dedi kadinda bi tek kucuk bi ekmekler varya hamburger ekmegi gibi sadece ondan bi tane alabilirsin dedi...o ara ben o cocuga bakiyoum esimin baktigini gormedimm,sonra cocuk hemen cikti lambalardan hizla karsiya gecti.esimde bana bakti yazik icim acidi dedii cocugun arkasinan gitmeye kalmadi karsiya gecti..icim nasil ciz etti dedimki turkyiede olsa ona ordan bi tatli bisey verirlerdi belki 10 belki 20 centi eksikti,,,yemek bogazima dizildi..esimde oglumu hic parasiz birakma tammammi dedii..cikinca cok bakindim cocuga ama gitmistiii
ofiste klıma yok mu canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?