Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

Bu arada herkesın kandılı mubarek olsun allah dualarımızı kabul etsınn
darda komasın bızı sıkıldıĞımızda hızır aleyhısselamı yollasın huzur geÇım mutluluk versın ınŞallah

günaydın kızlar 3lü test için gideceğim bugün dua edin
bebeğim sağlıklı olsun:)
allah yardimcin olsun canimm
meryemcim hiçüzülme ya kilolu çıktı diye ya çok zayıf olsaydı oda var dimi ama
tosuncuk biyiğenim olacak desene
uzulme degilde biraz tuaf olmustum ama sonra gorumceme sordum normal dedi 3800 felan olur dogan kadar dedii zayif olmasindan iyidir bakmasi kolay olur deyince icim rahatladi biraz
OY OYY MAŞALLAH TOSUN GİBİ KUZUCUĞUN HEM KİLO DA ALMAMIŞSIN NE GÜZEL YAA
BAYILIYORUM BÖYLE ZAYIF ÇITIR HAMİLELERE kaydirigubbakcemile2
HEM ÇOKTA KİLO ALMAMAK İSTİYORUM BENDEEEEEEEEE

evet canimm siskoo diyorumda esim kiziyor sisko deme ogluma diyorrr...onun kilo almasi iyi gelisimi felan guzel.geride olmasindan iyi tabikide rabbim saglikli evlatlar nasip etsin herkeze

herkezin kandili mubarek olsun tum dualriniz kabul olsun insallahh..

gunaydin kizlar nasilsiniz....ben iyiyim evdeyimm hersey ayni bende kimsecikler yok yine topikte...optum hepinizi kolay gelsin sizlere

Kızlar ya umutluyuzdan ses Çıkmıyo hİÇ naptı acaba

onlarda artik kayiplara karisti bebekler dogunca herhalde zaman bulamiyolar...bi cok kisi terk etii topigi.jaya gelmiyor umutluyuzz derya bii cok kisi vardi hepsi aklima gelmiyor gelen selam verip gidiyor

kizlar dun esimle diasari ciktikk..benim her zamanki gibi karnim acikti bi pastane gibi bi yere girdik hem oturabiliyosun felann .neyse biseyler aldik oturdukk bi tane 7 8 yaslarinda bi cocuk geldi oraya kasadaki kadina elindeki paralari gosterdi bunlarla ne alabilirim dedi kadinda bi tek kucuk bi ekmekler varya hamburger ekmegi gibi sadece ondan bi tane alabilirsin dedi...o ara ben o cocuga bakiyoum esimin baktigini gormedimm,sonra cocuk hemen cikti lambalardan hizla karsiya gecti.esimde bana bakti yazik icim acidi dedii cocugun arkasinan gitmeye kalmadi karsiya gecti..icim nasil ciz etti dedimki turkyiede olsa ona ordan bi tatli bisey verirlerdi belki 10 belki 20 centi eksikti,,,yemek bogazima dizildi..esimde oglumu hic parasiz birakma tammammi dedii..cikinca cok bakindim cocuga ama gitmistiii

ayy kıyamam ya keşke hemen yakalasaydınız hemen doyursaydınız onuda
neyse acele gitmiş yapacak bişey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…