cnm ya sen stres yapma elbet geçecek bu günler
allah yrd olucak mutlaka üzülme emi
asıl karşı taraf üzülsün böle bi yuvayı yıktıkları için :gitme:
tsk ederiz canim sanada iyi haftalarrr allah kolaylik versin hepinizee bu sicakalrda calisiyosunuz..GÜnaydın kızlar İyİ haftalar huzurlu mutlu gÜzel gÜnler
İyİ haberler alacaĞımız, bekledİĞİmİz gÜzellİklerİn gerÇekleŞeceĞİ ve herŞeyİn gÖnlÜmÜzce olacaĞı bİr hafta dİlerİm...
canim ben biliyordum teolog sordu napiyor diye.allah yardimcin olsun belkide boylesi daha hayirliii.inan bana karsina senin kiymetini cok iyi bilecek birisi cikicak uzulmee yamaninda dedigi gibi o insan uzulsun senin gbi birini kaybettigine..onun gibi erkek cok ama o senin gibi bulabilecekmi bakalim..bosverr anasii onuda ayirir nasil olsaa takmaa canimm benimmGünaydın herkese
teolog meryem beni sormussunuz
ben 1 aydır tamamen aılemle yasıyorum kızlar.
eşyalarımı evimden almıstım bilmem haberınız varmı.iki hafta önce eşim de aldı esyalarını
öyle sessiz sedasız bitti evliliğimiz
çarşamba gunu saat 10 da mahkememiz var ,bana dua edın ne olur sorunsuzca bitsin
evet benim için böylesı daha hayırlı oldu.
sürekli diken üstünde olup kıymet bilmeyen ınsanlarla yasamaktansa Allaha şükür ailemin yanında kafam rahat huzurluyum
teolog sizin aranız düzeldi mi
yamancım sana da günaydınn
hosgeldin canimm nasilsinn bakalim bebislerin nail senden iyi haberler duymayii cok istyioruz ve dua ediyoruzz rabbim yuzunuze gulsun insalllahhhherkese günaydınnnnn:)beeeeeeeeeeeeen geldim çok şükür evimdeyim:)
eceezgiciğim, hakkında herşeyin hayırlısı olsun inşallah.emin ol böle daha hayırlıymış demekki bize hernekadar şer gibi görünsede
diğerleri nerdelerrrrrrr.
slm kızlar beni sormuşsunuz bi kaç gündür işlerimiz vardı halı yıkama temizlik falan bide perşembe günü
kapıda kaldım anahtarım kapının arkasında kaldı giremedim topiğe herkese hayırlı bi hafta diliyorum..
herkese günaydınnnnn:)beeeeeeeeeeeeen geldim çok şükür evimdeyim:)
eceezgiciğim, hakkında herşeyin hayırlısı olsun inşallah.emin ol böle daha hayırlıymış demekki bize hernekadar şer gibi görünsede
diğerleri nerdelerrrrrrr.
ece cim benim aram düzeldi
eşim dikkat ediyor artık kırıcı konuşmamaya
Allah yardımcın olsun senin de
diğer arkadaşlar sizle rnasılsınız
YAMANCIĞIM tatlım benim ne yapayım kimse yoktu çıktım.ama artık evimdeyim sık yaışırız inş:)zordayım dardayım ne yapayım işte bir yandan da hamileliğimin tadını çıkarmaya çalışıyorumpıt pıt hareketlerini takip dip moral buluyoruz eşimle ama RABBİMDEN umudumuzu kesmiyruz biliyoruz ki her gecenin bir sabahı vardır.RABBİm Sonumuzu feraha çıkaracak inşallah öle işte.
sen napıyosun bakıyorum artık forumu beklemiyorsun öpüyorum inşallah iysindir inşallah herşey olundadır:)
slm kzılar sabah komşuya kahvaltıya gittik
sonra okula gittim toplantı vardı
şimdi eşimle birazdan yola çıkacağız kontrol için
kızımız mı oğluşumuz mu olacak inşallah belli olacak bugün
gelince muhakkak paylaşırım sizlerle
hannem canın sıkıntın nedir çok üzüldüm
Allah yardımcınız olsun sıkıntınız her ney ise
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?