Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

herkese günaydınnnnn:)beeeeeeeeeeeeen geldim çok şükür evimdeyim:)

eceezgiciğim, hakkında herşeyin hayırlısı olsun inşallah.emin ol böle daha hayırlıymış demekki bize hernekadar şer gibi görünsede

diğerleri nerdelerrrrrrr.

slm kızlar beni sormuşsunuz bi kaç gündür işlerimiz vardı halı yıkama temizlik falan bide perşembe günü
kapıda kaldım anahtarım kapının arkasında kaldı giremedim topiğe herkese hayırlı bi hafta diliyorum..

tsk ederiz canim sanada iyi haftalarrr allah kolaylik versin hepinizee bu sicakalrda calisiyosunuz..
canim ben biliyordum teolog sordu napiyor diye.allah yardimcin olsun belkide boylesi daha hayirliii.inan bana karsina senin kiymetini cok iyi bilecek birisi cikicak uzulmee yamaninda dedigi gibi o insan uzulsun senin gbi birini kaybettigine..onun gibi erkek cok ama o senin gibi bulabilecekmi bakalim..bosverr anasii onuda ayirir nasil olsaa takmaa canimm benimm
hosgeldin canimm nasilsinn bakalim bebislerin nail senden iyi haberler duymayii cok istyioruz ve dua ediyoruzz rabbim yuzunuze gulsun insalllahhh

canimm gecmis olsunnn kapida kalmisssinn..oyle halidir temizliktir dikkat et kendini cok fazla yormayavas yavas yap bebisine dikkat et.bat senin test sonuclarin iyi cikmisti dimi ben oyle hatirlyiorum teologa da oyle dedim cunki yalan soylemis olmiyimde

ece cim benim aram düzeldi
eşim dikkat ediyor artık kırıcı konuşmamaya
Allah yardımcın olsun senin de
diğer arkadaşlar sizle rnasılsınız

nerelerdesin sen bakimm geldin kısacık yazıp kaybolmuşsun gene

günaydın arkadaşlar.

MERYEMCİM canım benim çok sağol,inşallah iyi haberleri ancak 9 ay tamamlandığında RABBİMİN izniyle vercem.ama ne olur dualarını eksik etme.zor bir durumdayım dr a gitmek istemiyorum valla zaten ist son kontrolüme gtmedim.eşim ve annemler izin vermiyolar gitme diyolar bilmem nereye kadar sürer bu durum.

her gidişimde benim açımdan acı sözler duyuyorum.ne yapmalıyım bilemiyorum aşılarımı falan da yaptırmadım.ist farklı bir dr a gttm çok aşıcı hapcı değil ama şimdi sğlık ocağından aradılar aşılar için burda yaptırrım heralde.DUA DUA DUA valla çok dardayım sıkıntılıyım ne yaparım bilemiyorum düşünmememye çalışıyou en ysi bu sanırım.

sen napıyosun tatlım:)nasıl gidiyor:)

YAMANCIĞIM tatlım benim ne yapayım kimse yoktu çıktım.ama artık evimdeyim sık yaışırız inş:)zordayım dardayım ne yapayım işte bir yandan da hamileliğimin tadını çıkarmaya çalışıyorum pıt pıt hareketlerini takip dip moral buluyoruz eşimle ama RABBıMDEN umudumuzu kesmiyruz biliyoruz ki her gecenin bir sabahı vardır.RABBım Sonumuzu feraha çıkaracak inşallah öle işte.

sen napıyosun bakıyorum artık forumu beklemiyorsun öpüyorum inşallah iysindir inşallah herşey olundadır:)

Slm kızlar sabahtan pasaport ıŞlemlerım ıÇın gıttım 11 de geldım

hannemcım allah feraha Çıkarsın tahmın edebılıyorum sıkıntıda olmak ne kadar zordur. Bızde brz zor zamanlar geÇırdık.rabbım kımseyı darda komasın hızır aleyhısselam gelsın yardımınıza.dua edıyorum hep allah hepımıze yrd olsun.

Ececım sen nasılsın yrn mahkemen var senınnde allah yrd olsun ınŞallah

slm kzılar sabah komşuya kahvaltıya gittik
sonra okula gittim toplantı vardı
şimdi eşimle birazdan yola çıkacağız kontrol için
kızımız mı oğluşumuz mu olacak inşallah belli olacak bugün
gelince muhakkak paylaşırım sizlerle

hannem canın sıkıntın nedir çok üzüldüm
Allah yardımcınız olsun sıkıntınız her ney ise

AYY AYY AYYYYYY DEMEK CİNSİYET BELLİ OLCAK ALLAH YRD OLSUN GÖNLÜNÜZE GÖRE OLSUN HER ŞEY CNM
kaydirigubbakcemile5

OF DEMEYıM AFFFFFFFFFFFFFFFF DıYEYıM ARTIK SABAH OLSUN GECEM BıTSıN.
HER ZORLUKLA MUTLAK BıR KOLAYLIK VARDIR AYETı ARTı KERıMESıNı YAŞAMAK ıSTıYORUM ARTIKKKKKKKKKKK AFFFFFFFFFFFFFFF

doldum doldum artık yaaaaaaaaaa.atamalar bi ayrı dert onun öncesinde sağlığı bebişlerimin oyyyyyyyyyyyyyyyyyy((((((((

hannem canın sıkıntın nedir çok üzüldüm
Allah yardımcınız olsun sıkıntınız her ney ise

ne olsun canım ya hamileyim biliyormusun bilmiyorum ama bebklerimin dr lara göre büyük sağlık sorunları var.her gttğmde bir sorun çıkıyor .gitmek istemiyorum artık.en önelisi bu şuan.

sonra eşimden ayrı görv yapıyorum tayinim çıkmıyor oyyyyyyyyy oyyyy

fena oldm bir an

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…