Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

mrb kızlar bende yeni üye oldum 2 aydır bebek istiyoruz bakalım o bizi ne zaman isteyecek.geçmş sayfaları okudum bir kitap gibi yeri geldi ağladım yeri geldi dua ettim hiçbirinizi tanımasamda hepinizi çok sevdim:) eşim 2 ay sonra ingiltereye gidecek inşallah o gitmeden hamile kalırım.beni de dualarınızda unutmayın.

hoşgeldın tatlım aramızaaaaaa
hayırlısı olsun hakkında canım allah gönlünüze göre versin
kendin, anlatırmısın kaç yasındasın kac senelık evlisin vs

1 yıllık evliyiz 24 yaşındayım bebek istemeden önce dr a gittim muayene oldum hiçbişeyim yokmuş olabilrimiş bekliyorum bende...

canim insallah bebisin senide cok bekletmeden gelir rabbim isteyen herkeze versin insallah.aramizada hosgeldinn..benimle ayni yastasin benim 7 haftam kaldi insallah bi oglum olucak rabbim en kisa zamanda hayirli bir evlat nasip etsin sanada

mrb kızlar nasılsınız özlem sende hoşgeldin bende senin gibi ilk üye olduğum zaman bu topiğin bütün sayfalarını okumuştum hamile kalan kaç kişi var diye saymıştım çok uğurlu bi topik inş sanada uğurlu gelir..

canim insallah bebisin senide cok bekletmeden gelir rabbim isteyen herkeze versin insallah.aramizada hosgeldinn..benimle ayni yastasin benim 7 haftam kaldi insallah bi oglum olucak rabbim en kisa zamanda hayirli bir evlat nasip etsin sanada

meryemcim nasılsın hikaye çok güzel ve anlamlı çok duygulandım allah hiç bir bebeğe
yaşatmasın bunları ..
sen 24 yaşındamıydın daha tazeciksin kızzz..

meryem senin hikayenede bayıldım ya soluksuz okudum valla yaşadıklarınızı hayatım roman derler ya aslında hepinizin hayatı romanlık inşallah dua et :Saruboceq:

meryemcim nasılsın hikaye çok güzel ve anlamlı çok duygulandım allah hiç bir bebeğe
yaşatmasın bunları ..
sen 24 yaşındamıydın daha tazeciksin kızzz..

evet canim 24 yasindayim.telefonda konusuyordum topigi unutmusum sen nasilsin canim kizcen nasil bakimmm ben sanki su topladim ellerim hafif sismis gibiii

Son düzenleme:
kızlar niye yazmıyosunuz ya küstüm size...

yazdikk canimm ben icerideydim esim isten geldide.gorumcemin oglu kaza gecirmis onun haberini aldik bugun esim cok kotu oldu bende oyle cok sevdigim bi yigeni istanbula gitmisti arkadasiyla tirafik kazasi yapmislar bir kolu kirik digeri catlamis esim isten gelince onlari arada tabi konusamadii o yuzden yanindaydim canimmm.sen napiyosunn havalar nasill sizin oralarda

geçmiş olsun meryem burda trafik kazaları çok gerçekten ben hergün eve sağ salim girince şükrediyorym öyle korkunç şöförler varki anlatamam kuralsız kullanıyorlar resmen.. az önce bi arkadaşla konuşuyorduk bazen hamileyken de özel gün yaşanılabiliyomuş çok şaşırdım.

sagol canim.evet bazilarinda oluyormus benim basima gelmedi.ama biraz farkli oldugunu duydum sadece ya cok yada az gibii

hımm sanırım bu hamilelik çalışmaları epey kapsamlı ÖSS gibi çalışmak lazım.Allah tan burdakiler hamile kalınca bir garipleşmiyorlar benim bir tanıdığım bana habire laf atıp duruyo.yok kuruyup kalacakmışım onunla aynı zamanda evlenmişiz neden hala hamile değilmişim falan gıcık ediyo beni

evet canim 24 yasindayim.telefonda konusuyordum topigi unutmusum sen nasilsin canim kizcen nasil bakimmm ben sanki su topladim ellerim hafif sismis gibiii

bende meryem niye yazmıyo diyorum canım son aylarındasın ellerinin şişmesi normal
benim arkadaşımı görsen her yeri şişti kızın o küçücük ayakları davul gibi oldu patlayacak
nerdeyse çok zorlanıyo yürümekte 35 numara ayakkabı giyen kız şimdi 40 numara giyiyo
neyse benim kızçem iyi ama iki gündür haraketleri azaldı bana bi fikir verirmisin neden olur öyle..

meryemcim çok büyük geçmiş olsun allahtan başka bir yerine bişey olmamış ben geçen
sene trafik kazasında kuzenimi kaybettim sizin yiğeninizi rabbim ailesine bağışlamış inş
çabucak iyileşir..

sagol canim.evet bazilarinda oluyormus benim basima gelmedi.ama biraz farkli oldugunu duydum sadece ya cok yada az gibii

meryemcim sizde hiç olmadımı özel durum ya bende bi arkadaşımdan duydum arkadaşı hamileymiş ama özel hayata full devam çok sık oluyormuş hemde ben duyunca çok şaşırdım hiçmi korkmuyo ya çocuğuna bişey olacak diye tamam arada olur ama çok sıkta
yoık artık...

evet özlem özenle çalışmak gerekiyor sen ne yapman gerektiğini biliyorsundur ama yumurtlama günlerini kaçırma sakın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…