günaydın arkadaşlar.
MERYEMCİM canım benim çok sağol,inşallah iyi haberleri ancak 9 ay tamamlandığında RABBİMİN izniyle vercem.ama ne olur dualarını eksik etme.zor bir durumdayım dr a gitmek istemiyorum valla zaten ist son kontrolüme gtmedim.eşim ve annemler izin vermiyolar gitme diyolar bilmem nereye kadar sürer bu durum.
her gidişimde benim açımdan acı sözler duyuyorum.ne yapmalıyım bilemiyorum aşılarımı falan da yaptırmadım.ist farklı bir dr a gttm çok aşıcı hapcı değil ama şimdi sğlık ocağından aradılar aşılar için burda yaptırrım heralde.DUA DUA DUA valla çok dardayım sıkıntılıyım ne yaparım bilemiyorum düşünmememye çalışıyou en ysi bu sanırım.
sen napıyosun tatlım:)nasıl gidiyor:)
canimm ben iyiyim iste son zamanlarim artik..insallah dort gozle senden gelicek guzel haberleri bekliyoruz rabbim buyuk acilan elleri hic bir zaman geri cevirmez ben inaniyorum sende kizlarinda iyi olucaksiniz insallahh...herseyde bi hayir vardir belkide allah biliyor artik dogrusunuu..sen bence bi cok kisiye ornek oldun diyebilirim yani ben cok etkilendim yaptiklarindan ayni sey kendi basimda olsaydi senin kadar metanetli olamazdim ama senin dusuncelerinn kafamda bi cok seeyi degistirdi..rabbimm sana en guzelini versin canim benimmm dualrim seninle
ALLAH razı olsun canım benim inşallah RABBİME TESLİM oluyorum olmaya çalışıyorum arada sıkıntılar oluyor boğulacak gibi oluyorum ama ELHAMDÜLİLLAH isyan etmiyorum.yanlızca RABBİMDEN yardım istiyorum öle işte.
demek son zamanların RABBİM ağrısız sancısız doğumlar nasip etsin inşallah sağlıklı sıhhatli kucağına alırsın inşallah.
bu arada doğumda unutma beni olurmu:)hani doğum anında annnenin tüm günahları silinirmiş ettiği dualar kabul olurmuş ya benide o sıralarada unutma inşallah çok çokkkkkkkkkkkk öpüyorum meryemcim:)duaların için çok sağol ALLAH razı olsun inşallah...çok mutlu ettin beni:)
YAMANCIĞIM tatlım benim ne yapayım kimse yoktu çıktım.ama artık evimdeyim sık yaışırız inş:)zordayım dardayım ne yapayım işte bir yandan da hamileliğimin tadını çıkarmaya çalışıyorumpıt pıt hareketlerini takip dip moral buluyoruz eşimle ama RABBİMDEN umudumuzu kesmiyruz biliyoruz ki her gecenin bir sabahı vardır.RABBİm Sonumuzu feraha çıkaracak inşallah öle işte.
sen napıyosun bakıyorum artık forumu beklemiyorsun öpüyorum inşallah iysindir inşallah herşey olundadır:)
slm kzılar sabah komşuya kahvaltıya gittik
sonra okula gittim toplantı vardı
şimdi eşimle birazdan yola çıkacağız kontrol için
kızımız mı oğluşumuz mu olacak inşallah belli olacak bugün
gelince muhakkak paylaşırım sizlerle
selam kızlar
teolog çok sevındım canım merak ettım ben de bakalım bebişinin cinsiyetı ne?
hannem canım Allah yardımcın olsun ınsallah sağlıklı sıhhatlı doğuum gecırırsın sonu güzel olur tatlım
meryem sen nasılsın
yaman sağol canım ancak okuma fırsatım oldu içim kıpır kıpır ,şaka gbi geliyor sanırım hakım karsısına cıkana kadar inanamayacağım evliliğimin bittiğine(((
bana dua edın kızlar ne olur
kocamdan nefret etsem de içimde bir köşede onun o saf masum yüzü duruyor açığa çıkarmamaya çalıştığım
selam kızlar
teolog çok sevındım canım merak ettım ben de bakalım bebişinin cinsiyetı ne?
hannem canım Allah yardımcın olsun ınsallah sağlıklı sıhhatlı doğuum gecırırsın sonu güzel olur tatlım
meryem sen nasılsın
yaman sağol canım ancak okuma fırsatım oldu içim kıpır kıpır ,şaka gbi geliyor sanırım hakım karsısına cıkana kadar inanamayacağım evliliğimin bittiğine(((
bana dua edın kızlar ne olur
kocamdan nefret etsem de içimde bir köşede onun o saf masum yüzü duruyor açığa çıkarmamaya çalıştığım
allah razı olsun canım benim inşallah rabbime teslim oluyorum olmaya çalışıyorum arada sıkıntılar oluyor boğulacak gibi oluyorum ama elhamdülillah isyan etmiyorum.yanlızca rabbimden yardım istiyorum öle işte.
Demek son zamanların rabbim ağrısız sancısız doğumlar nasip etsin inşallah sağlıklı sıhhatli kucağına alırsın inşallah.
Bu arada doğumda unutma beni olurmu:)hani doğum anında annnenin tüm günahları silinirmiş ettiği dualar kabul olurmuş ya benide o sıralarada unutma inşallah çok çokkkkkkkkkkkk öpüyorum meryemcim:)duaların için çok sağol allah razı olsun inşallah...çok mutlu ettin beni:)
herkez bi gunaydin deyip cikmis valla.teolog nerde bebeginin cinsiyeti elli olcakti merak ettim valla.ama girmedmis eceninde bugun mahkemesi varr allah yardim etsin hepsinee...
canım benım mahkemem bitti
5 dakıkada boşadı hakım
işe geldim çalısmaya
sen nasılsın
hadi ya gecmis olsun canim yaa ne denirki bi an icin uzulmedim desem yalan olur...yillarini ver 5 dk bitsin bunu bu hale getirenleri allaha havale ediyorum canim benim uzulmee diceem ama bos olucak biliyorum..
vaalla meryemcım ben de tuhaf oldum cok
ama yapacak bişi yok çık çık gez bol bol
ınsallah sneın ıcın bundan sonrası cok cok ıyı olur canım bellımı olur belkıı cok mutlu edıcek bırısı cıkar karsına::rabbım gonlunden gecen tum guzellıklerı sana versın ınsallahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?