Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

off malesef öyle ama yapacak bişi yok napalım,çalışmak zorundayız işte .en azından ben:)))

kolay gelsın canımmm

saol cnm
keyifler nasıl bakalım
kardeşin döndümü
baban nasıl

senin odunlardan da bi haber çıkmadı dimi
beraber yaşasınlarda hasretleri bitsin şimdii
allah herkesi bildiği gibi yapsın

hayat zor insanlar çok zor ececim

ay erkenciyim valla sabah 6 da kalkıom ((((
evde otur kız sende bigün kaydirigubbakcemile3

bende 6 da kalkiyorum canim ama dedigim gibi saat farki oldugu icin orda 7 oluyor....kiz ben kac sendeir calisiyorum oyuzden evde durmaya hic aliskin degilim evde bi gun disari cikmasam morellerim sifir oluyor vallahii..zaten odamizda geldi artik esim hafta sonuna kurar bana kalsa catlarimda neysee mecbur o kurcakk daha odayi boyucak felann..dedeyle baba yapar artik oglusumun odasinii...cok sicak burasii yaa annem birazdan kahvaltiy gelcek isten cikincaaa ona biseyler hazirliycam haydii sizde gelinn arkadaslarr

bi cok kisi yine kayiplarda saliha yok tatilemi gitmisti o...jaya umutluyuz derya bunlar unuttu zaten topigi...teologtanda haber yok girmiyor bayadir bat ta yok bugun kizlar huuu huuu nerdesinizz terk ettiniz bakiyomda bizlerii

bi cok kisi yine kayiplarda saliha yok tatilemi gitmisti o...jaya umutluyuz derya bunlar unuttu zaten topigi...teologtanda haber yok girmiyor bayadir bat ta yok bugun kizlar huuu huuu nerdesinizz terk ettiniz bakiyomda bizlerii

çok haklısın cnm ya bende sitemediyorum ama başka yapacak bişey yok baksana giden gelmez oluyorrr

yerim ben oğluşunu allah iyi günlerde yaşamak kullanmak nasip etsin cnm

yerim ben oğluşunu allah iyi günlerde yaşamak kullanmak nasip etsin cnm

cok sagol teyzesi insallah seninde bebisin icin hazirlik yaptigini goruruz yakin zamanda seninde artik calismalar yaklasiyorr rabbim cok bekletmesin canimm.tatile ne zaman gidiyosunuz yurt disina cikicaktiniz dimii

odunlardan haber yok canım ne haberı olsun
bitti artı o iş tamamen
haber beklemıyorum zaten Allah onlardan kimseyı karsıma cıkartmasın tek istediğim bu

kardeşim persembe gunu donecek kısmtese
kızlar kardeşim de karakolda kalıo benım askerde cok korkuyoruz bu aralar((
annem babam herkes ıyı canım
saol

hayat zor evet insanları anlamak da zor
Allah tüm iyi insanların yardımcısı olsun

6 da kalkıon ama geri yatıon oh vall

yat yat tadını cıkart hamılelıgın canım

sende küçükmüşsün kız benden baya:))

oh ana kız güsel bir kahvaltı edın afiyet olsun canım

uykum var benım bugun çok
allahtan cuma bugun
hava da kapalı ınsanın uyuyası gelıyor ıyıce:):ecrin_bebek:

6 da kalkıon ama geri yatıon oh vall

yat yat tadını cıkart hamılelıgın canım

sende küçükmüşsün kız benden baya:))

oh ana kız güsel bir kahvaltı edın afiyet olsun canım

o kadarcikta olsunn amaa bebisim icin yatioym dermisimm kalksam napimki o saatte..senin kacki yasin..sagol canim gel beraber olsunn

bende yeni katıldım aranıza 1 aylık evliyim inşallah Rabbim bizede bi bebek nasip eder

hayirli olsun canimm allah bir yastikta kocatsin.bebis icin erken degilmii biraz evliligin tadini cikarr canimm

teşekkür ederim canım Allah razı olsun
eşimde bende olsun istiyoruz bir an önce bebegimizle çıkarırız evliliğin tadını ehehehe

o kadarcikta olsunn amaa bebisim icin yatioym dermisimm kalksam napimki o saatte..senin kacki yasin..sagol canim gel beraber olsunn

yat canım tabi ,bütün sabahlar senin olsun:))
sen hemşiremisin meryem bebiş için mi ara verdın calısmaya

ben 30 yaşındayım

hayirli olsun canimm allah bir yastikta kocatsin.bebis icin erken degilmii biraz evliligin tadini cikarr canimm

HG ARAMIZA
OZAMAN FOLİK ASİDE BAŞLA CCNM AMA EN AZINDAN BİKAÇ AY GEÇSEYDİ EVLİLĞİN TADIDA BAŞKA OLUYOR sempatiksalakcinni

müjde kızlar 1 kilo ya yakın zayıflamışım 65 kiloyum aklinialirimsmile

yat canım tabi ,bütün sabahlar senin olsun:))
sen hemşiremisin meryem bebiş için mi ara verdın calısmaya

ben 30 yaşındayım

ben turkiyede hemsirelik okudum son yilimda buraya geldim okulum yarim kaldi...ben burda baska bi iste calisiyordum hamile kalinca is yasagi aldim doktorumdam suan evdeyim ama ayligim yine devam geliyor canimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…