amann sorma başağrısı walla istedşkleri raporlarda iğrenç yaa bi ton iş
off malesef öyle ama yapacak bişi yok napalım,çalışmak zorundayız işte .en azından ben:)))
kolay gelsın canımmm
ay erkenciyim valla sabah 6 da kalkıom((((
evde otur kız sende bigün kaydirigubbakcemile3
bi cok kisi yine kayiplarda saliha yok tatilemi gitmisti o...jaya umutluyuz derya bunlar unuttu zaten topigi...teologtanda haber yok girmiyor bayadir bat ta yok bugun kizlar huuu huuu nerdesinizz terk ettiniz bakiyomda bizlerii
bende 6 da kalkiyorum canim ama dedigim gibi saat farki oldugu icin orda 7 oluyor....kiz ben kac sendeir calisiyorum oyuzden evde durmaya hic aliskin degilim evde bi gun disari cikmasam morellerim sifir oluyor vallahii..zaten odamizda geldi artik esim hafta sonuna kurar bana kalsa catlarimda neysee mecbur o kurcakk daha odayi boyucak felann..dedeyle baba yapar artik oglusumun odasinii...cok sicak burasii yaa annem birazdan kahvaltiy gelcek isten cikincaaa ona biseyler hazirliycam haydii sizde gelinn arkadaslarr
yerim ben oğluşunu allah iyi günlerde yaşamak kullanmak nasip etsin cnm
saol cnm
keyifler nasıl bakalım
kardeşin döndümü
baban nasıl
senin odunlardan da bi haber çıkmadı dimi
beraber yaşasınlarda hasretleri bitsin şimdii
allah herkesi bildiği gibi yapsın
hayat zor insanlar çok zor ececim
bende 6 da kalkiyorum canim ama dedigim gibi saat farki oldugu icin orda 7 oluyor....kiz ben kac sendeir calisiyorum oyuzden evde durmaya hic aliskin degilim evde bi gun disari cikmasam morellerim sifir oluyor vallahii..zaten odamizda geldi artik esim hafta sonuna kurar bana kalsa catlarimda neysee mecbur o kurcakk daha odayi boyucak felann..dedeyle baba yapar artik oglusumun odasinii...cok sicak burasii yaa annem birazdan kahvaltiy gelcek isten cikincaaa ona biseyler hazirliycam haydii sizde gelinn arkadaslarr
6 da kalkıon ama geri yatıon oh vall
yat yat tadını cıkart hamılelıgın canım
sende küçükmüşsün kız benden baya:))
oh ana kız güsel bir kahvaltı edın afiyet olsun canım
bende yeni katıldım aranıza 1 aylık evliyim inşallah Rabbim bizede bi bebek nasip eder
hayirli olsun canimm allah bir yastikta kocatsin.bebis icin erken degilmii biraz evliligin tadini cikarr canimm
teşekkür ederim canım Allah razı olsun
eşimde bende olsun istiyoruz bir an önce bebegimizle çıkarırız evliliğin tadını ehehehe
o kadarcikta olsunn amaa bebisim icin yatioym dermisimm kalksam napimki o saatte..senin kacki yasin..sagol canim gel beraber olsunn
hayirli olsun canimm allah bir yastikta kocatsin.bebis icin erken degilmii biraz evliligin tadini cikarr canimm
bende yeni katıldım aranıza 1 aylık evliyim inşallah rabbim bizede bi bebek nasip eder
yat canım tabi ,bütün sabahlar senin olsun:))
sen hemşiremisin meryem bebiş için mi ara verdın calısmaya
ben 30 yaşındayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?