GÜnaydın hatunlar orsamısınızzz
kizlar oglusumun odayi bosalttik sadece pc kaldi onuda yarin cikarticaz odayi boyuyoruz esim yarin kurcak insallahh...teldende olsa girmeye caliscam nete optum hepinizzii
kızlar dün giremedim bir öğrencim ilaç içmiş inthar etmek için ve son kez benimle konuşmak istemiş.annesiyle babası sorunlu günler yaşıyormuş ve teyzesi de güya ablasına destek olmak için evlerinde kalıyormuş am tabi işleri daha beter hale getirmiş neyse o kısım epey uzun orayı geçiyorum ve dün babasıyla teyzesini aynı yatakta yakalamış öğrencim ve babası onu tehdit etmiş bir kişiye dahi söylersen seni öldürürüm demiş akşam olunca anne işten gelmiş temizliğe gider evlere ne kocasını ne de kızkardeşini görmüş sadece bir mektup bırakmışlar biz birbirimizi seviyoruz burdan uzaklara gidiyoruz yazıyormuş kadın mektubu okuyunca kalp krizi geçiriyo ve vefat ediyo kızda bunlara dayanamayıp intihar etmek istemiş çok şükür son anda evlerini buldukta kızı kurtardık sayılır şimdi hastanede komada. Dünden beri çok kötüyüm tüm gece hastanedeydik...
evet sadece karar verdik ama olan bişey yokkiiiii
kızlar dün giremedim bir öğrencim ilaç içmiş inthar etmek için ve son kez benimle konuşmak istemiş.annesiyle babası sorunlu günler yaşıyormuş ve teyzesi de güya ablasına destek olmak için evlerinde kalıyormuş am tabi işleri daha beter hale getirmiş neyse o kısım epey uzun orayı geçiyorum ve dün babasıyla teyzesini aynı yatakta yakalamış öğrencim ve babası onu tehdit etmiş bir kişiye dahi söylersen seni öldürürüm demiş akşam olunca anne işten gelmiş temizliğe gider evlere ne kocasını ne de kızkardeşini görmüş sadece bir mektup bırakmışlar biz birbirimizi seviyoruz burdan uzaklara gidiyoruz yazıyormuş kadın mektubu okuyunca kalp krizi geçiriyo ve vefat ediyo kızda bunlara dayanamayıp intihar etmek istemiş çok şükür son anda evlerini buldukta kızı kurtardık sayılır şimdi hastanede komada. Dünden beri çok kötüyüm tüm gece hastanedeydik...
slm kizlar kimse yok pazar gunu nerelerdesiniz..biz suan evdeyiz daha bebegin odasini kuruyoruz yani esim kuruyor ben onu izliyorum.aksam gril e gitcez arkadaslarla..hepinizi optum gorurusurrzz
ÖZLEMSOYASAL öncelikle h.g arkadaşım.bu ne iğrenç bir hikayedeir ya RABBİM bizleri imnadan kurandan ayırmasın inşallah.ALLAH korkusu olmayan bir insanın yapamayacağı şey yoktur çünkü onun iman polisi yoktur.ALLAH muhafaza yazık olan yavruma olmuş....
bende size güzel bir haber vereyim bu üzücü haberden sonra çok şükür eş durumundan tayinim çıktı cuma artık evimdeyim aşimin yanındayım inşallah....2.5 yıllık askerliğimiz bitti elhamdülilllah..DUALARINIZ İÇİN hepinizden RABBİM razı olsun inşallah...hala şoktayım iananamıyorum valla....
kızlar inşallah RABBİM evime e eşime kavuşturdu çok şükür inşallah 9 ayın sonunda kızlarıma da sağlıklı sıhhatli eksiksiz noksansız kavuşurur inşallah sizden bunun için çok dua istiorum hatta özel olarak istiyorum.
hepinizi öptüm sağlıcakla kalın RABBİME emanetsiniz inşallah...
canım çok sevindim eşine kavuştun sonunda ne güzel bende eşime cuma günü kavuşucam 4 ay ayrıydık bizde,,,canım sen ikizlere mi hamilesin çoktandır girmiyorum nete takip edemedim
ewet tatlım ikizlerim var inşallah biraz sıkıntılılar dua et olurmu hatta doğum sancısında ne olur unutma beni gerçekten zor günler geçiriyorum
sen naılsın oğluşun nasıl:)ne kadar kaldı doğuma inş:)
ÖZLEMSOYASAL öncelikle h.g arkadaşım.bu ne iğrenç bir hikayedeir ya RABBİM bizleri imnadan kurandan ayırmasın inşallah.ALLAH korkusu olmayan bir insanın yapamayacağı şey yoktur çünkü onun iman polisi yoktur.ALLAH muhafaza yazık olan yavruma olmuş....
bende size güzel bir haber vereyim bu üzücü haberden sonra çok şükür eş durumundan tayinim çıktı cuma artık evimdeyim aşimin yanındayım inşallah....2.5 yıllık askerliğimiz bitti elhamdülilllah..DUALARINIZ İÇİN hepinizden RABBİM razı olsun inşallah...hala şoktayım iananamıyorum valla....
kızlar inşallah RABBİM evime e eşime kavuşturdu çok şükür inşallah 9 ayın sonunda kızlarıma da sağlıklı sıhhatli eksiksiz noksansız kavuşurur inşallah sizden bunun için çok dua istiorum hatta özel olarak istiyorum.
canım çok sevindim ne güzel kaç haftalık bebişlerin,,,,allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin,,,,
ben çoktan doğurdum canımcım oğluşum 67 günlük oldu çok çabuk büyüyorlar allahım sanada nasip etsin sağlıkla canım dualarım seninle
ewet tatlım ikizlerim var inşallah biraz sıkıntılılar dua et olurmu hatta doğum sancısında ne olur unutma beni gerçekten zor günler geçiriyorum
sen naılsın oğluşun nasıl:)ne kadar kaldı doğuma inş:)
ayy cok sevindim canimm hadi gozunuz aydinn insallah senden aldigimiz her haber bu sekilde guzel olurr...ikizlerinde allahin izniyle iyi olucak ben inaniyorummÖZLEMSOYASAL öncelikle h.g arkadaşım.bu ne iğrenç bir hikayedeir ya RABBİM bizleri imnadan kurandan ayırmasın inşallah.ALLAH korkusu olmayan bir insanın yapamayacağı şey yoktur çünkü onun iman polisi yoktur.ALLAH muhafaza yazık olan yavruma olmuş....
canım az kalmış seninde ne güzel koklucaksın yavrunu artık canım şimdi bol bol uyku stokla bebek olunca deliksiz uyumayı çok özleyeceksin :) ama herşeye değer müthiş bir duygu annelik Allah isteyen herkese nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?