müjde kızlar 1 kilo ya yakın zayıflamışım 65 kiloyum aklinialirimsmile
müjde kızlar 1 kilo ya yakın zayıflamışım 65 kiloyum aklinialirimsmile
ben turkiyede hemsirelik okudum son yilimda buraya geldim okulum yarim kaldi...ben burda baska bi iste calisiyordum hamile kalinca is yasagi aldim doktorumdam suan evdeyim ama ayligim yine devam geliyor canimm
hmm anladım canım
ne güsel maaşın da yatıomus
bebek olunca bakacak biri olursa eger caLISIrsın yine
yaşım hakkında yorum yapmamışsınkaydirigubbakcemile3
bebek doguncada masaaimin %70 ni yine aliyorum 1 sene boyunca bu zaman icinde calismiycam ama 1 senem dolunca calismayi dusunuyorum ama 8 saat olmaz benim isim sabah 6 da basliyordu 14 e kadar kime birakimmki o saate ancak yarim gun bi is bulurum kismet artik...yasinn iyiii canimm benim esimde 29 yasindaa
geldim kız geçmişi okuyodum
sizler nasılsınız ne var ne çok :)
çok şükür ben iyiyim 1 hafta gezdim tozdum geldim oh canıma değsin. bu arada bebişimi de gördüm çok şükür YAradan RABBİM e herşey yolunda ve doktor kıza benziyo dediiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii fıstığımız olacak RABBİM kısmet ederse inşaALLAH.
Bİzİm burda olsa yandık kİ ne yandık kuruŞ vermezler
bende gelsemmİ oraya kız meryem
Özlem kendİnden bahsetsen brz ben bu gÜnlerde pek gİremedİm senİ tanıyayım braz
slm kızlar nasılsısnız ben arkadaşımdayım bi slm verip çıkayım dedim herkese hayırlı hafta sonları diliyorum..opuyorumnanaktan
mrb yaman bir yıldır evliyim 2 aydır bebek istiyoruz bir arştırayım derken tanıştım burayla hemen hemen tüm sayfaları okudum bi çok topiğin çok güzel bir arkadaşlık oluşmuş burada bende katılmak isteedim aranıza.sizlerin sayesinde çok şey öğrendim 2 gündür mesela soğan suyu içiyorum sonra meryem ovulasyon testi dene dedi ondan bugün aldım inşallah tez zamnda isteyen herkesin bebişi olur diye dua ediyorum şimdi. hiçbirinizi görmesemde hepiniz artık arkadaş gibi oldunuz benim için adım adım hamileliğe giden yolda ne güzel sizle karşılaşmak
hoşgeldin fıstıkkk
ohhh sen de gez bakalım
yaman kız bunlar hep geziolar((((
biz çalışmaya devam
kıskanıom vallaaa:umursamaz:
HAKLISIN CNM YAA BİZDE EV HANIMI MI OLSAKkaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?