Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

ben turkiyede hemsirelik okudum son yilimda buraya geldim okulum yarim kaldi...ben burda baska bi iste calisiyordum hamile kalinca is yasagi aldim doktorumdam suan evdeyim ama ayligim yine devam geliyor canimm

hmm anladım canım
ne güsel maaşın da yatıomus
bebek olunca bakacak biri olursa eger caLISIrsın yine

yaşım hakkında yorum yapmamışsınkaydirigubbakcemile3

hmm anladım canım
ne güsel maaşın da yatıomus
bebek olunca bakacak biri olursa eger caLISIrsın yine

yaşım hakkında yorum yapmamışsınkaydirigubbakcemile3

bebek doguncada masaaimin %70 ni yine aliyorum 1 sene boyunca bu zaman icinde calismiycam ama 1 senem dolunca calismayi dusunuyorum ama 8 saat olmaz benim isim sabah 6 da basliyordu 14 e kadar kime birakimmki o saate ancak yarim gun bi is bulurum kismet artik...yasinn iyiii canimm benim esimde 29 yasindaa

salihaaaaaaaaaaa

nerdesin kız sen

gelmiş buraya da yazmıo bişi bak

oh valla ne şanslısın kız bir sene alacan demek massı maşallah
olsun %70 de iyi çok kesıntılı değil
allah hayırlsıını versın canım gönlüne göre olsun hersey

burada boyle bu yonden sansim iyi gitti doktorum sagolsun cok desdekledi..ben cikiyorum kizlar dun bebisin pdasina perdeyi almistim annem onu dikivercekk optum gorusuruz

Son düzenleme:
Bızım burda olsa yandık kı ne yandık kuruŞ vermezler
bende gelsemmı oraya kız meryem

geldim kız geçmişi okuyodum

sizler nasılsınız ne var ne çok :)

çok şükür ben iyiyim 1 hafta gezdim tozdum geldim oh canıma değsin. bu arada bebişimi de gördüm çok şükür YAradan RABBıM e herşey yolunda ve doktor kıza benziyo dediiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii fıstığımız olacak RABBıM kısmet ederse inşaALLAH.

ayyy ne tatlı hayırlısı bakalım

akşam olsun artık ben sıkıldım yaaaaaaaaa

saliha nereye gttin kız tatıle

Slıhacım kızın oluyo demek ne gÜzel yaa
teolog ne yaptı sesı Çıkmadı bakalım onun neyı olucak

Özlem kendİnden bahsetsen brz ben bu gÜnlerde pek gİremedİm senİ tanıyayım braz

mrb yaman bir yıldır evliyim 2 aydır bebek istiyoruz bir arştırayım derken tanıştım burayla hemen hemen tüm sayfaları okudum bi çok topiğin çok güzel bir arkadaşlık oluşmuş burada bende katılmak isteedim aranıza.sizlerin sayesinde çok şey öğrendim 2 gündür mesela soğan suyu içiyorum sonra meryem ovulasyon testi dene dedi ondan bugün aldım inşallah tez zamnda isteyen herkesin bebişi olur diye dua ediyorum şimdi. hiçbirinizi görmesemde hepiniz artık arkadaş gibi oldunuz benim için adım adım hamileliğe giden yolda ne güzel sizle karşılaşmak

slm kızlar nasılsısnız ben arkadaşımdayım bi slm verip çıkayım dedim herkese hayırlı hafta sonları diliyorum..opuyorumnanaktan

slm kızlar nasılsısnız ben arkadaşımdayım bi slm verip çıkayım dedim herkese hayırlı hafta sonları diliyorum..opuyorumnanaktan

hoşgeldin fıstıkkk

ohhh sen de gez bakalım

yaman kız bunlar hep geziolar ((((

biz çalışmaya devam

kıskanıom vallaaa:umursamaz:

ANLADIM CNM
BENDE 24 YAŞINDAYIM 2 YILLIK EVLİYİM 1 AYDIR FOLİK ASİT ALIYORUM 8 TEMMUZDA YURTDIŞINA ÇIKACAĞIZ ONDAN SONRA DÖNÜNCEDE ÇALIŞMALARA BAŞLAYACAĞIZ HAYIRLISIYLA UMARIM ÇOK BEKLETMEZ MELEKLERİMİZ :CüvCüv:

kizlar oglusumun odayi bosalttik sadece pc kaldi onuda yarin cikarticaz odayi boyuyoruz esim yarin kurcak insallahh...teldende olsa girmeye caliscam nete optum hepinizzii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…