Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

selam kızlar beni hatırladınız mı ?

epeydir girmiyordum bi bakiim biizim kızlar ne alemde dedim ? geçmiş iokuyacakkadar vaktim yok * iyi haberler var mı ? kötü bir şey yoktur inşallah ....kısa bir özetinizi beklerim :)

ben tatil programımı yaptım) tatilden sonra ramazanbayramının ertesinde nasipse düşünüyoruz tüp bebek ....şimdilk beklemedeyiz. bu arada da bir ürüterslkler oldu kanamaların arttı doktor doktor gezdim yine falan ama artık takmamayı öğreniyorum :)

Allah bana anne olmayı nasip ettiyse o gün gelene kadar beklicem..nasip etmediyse de vardır bir hayırlısı bir bildiği deyip sebat göstercem ...

Allah hepimizin yüzünü güldürsün inşallah........
öpüyorummm

kızlar yha bişey sorcam gün aşırı ilişki derken neyi kasdediyorlar

canim hepimiz iyiyiz ya girmiyorsun artik ozluyoruz seni daha bi kac gun once sormustum seni ...merak etme rabbim vermistir bi zaman o zamani bekliyorsun insallah hersey yolunda gider canim

cnm ya unuturmuyuz seni bizzz
nasılsın bakalım
hiç üzülme rabbim bilir nasıl hayırlısı olucağını
her şerde hayır var mutlaka ve mutlaka
rabbim yrd olsun sanada hepimizede

hatırlamazmıyız canım benim dualarımdaydın:)en doğrusunu düünüyorsun hem sana bişi söyleyimmi sanki bazı şeyler çok üzerine düşmeyince oluveriyor en iysi RABBİME bırakmak.takma bencede nasipse bi şekilde gelip seni bulucak tabi bunun için elinden geleni de yapman gerekiyo eeee sen onu da yapıyorsun zaten.hakkında hayırlısı olsun öptüm canım benim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…