ayy tam bilmiyorum ki
inan bende bilmiyorum
Kızlar gene ayıp bişey söleyeyim benimki derki 4 tane pr... Kaldı bitince artık almayacağım ona göre dedi
ACABA DAHA TASARRUFLUMU KULLANSAK kaydirigubbakcemile3
ee zaten temmuz ayina giriyoz canim 3 gunun varr tasaruf etmesende olur hehehehe
kullanici paneline girceksin canim.orda resimler ve albumler bolumne tiklicaksin sonra resim yukle felan oluyor ordan
bencede almasın artık yaaaa:)
canim hepimiz iyiyiz ya girmiyorsun artik ozluyoruz seni daha bi kac gun once sormustum seni ...merak etme rabbim vermistir bi zaman o zamani bekliyorsun insallah hersey yolunda gider canimselam kızlar beni hatırladınız mı ?
epeydir girmiyordum bi bakiim biizim kızlar ne alemde dedim ? geçmiş iokuyacakkadar vaktim yok * iyi haberler var mı ? kötü bir şey yoktur inşallah ....kısa bir özetinizi beklerim :)
ben tatil programımı yaptım) tatilden sonra ramazanbayramının ertesinde nasipse düşünüyoruz tüp bebek ....şimdilk beklemedeyiz. bu arada da bir ürüterslkler oldu kanamaların arttı doktor doktor gezdim yine falan ama artık takmamayı öğreniyorum :)
Allah bana anne olmayı nasip ettiyse o gün gelene kadar beklicem..nasip etmediyse de vardır bir hayırlısı bir bildiği deyip sebat göstercem ...
Allah hepimizin yüzünü güldürsün inşallah........
öpüyorummm
peki hemende silebiliyormuyuz
selam kızlar beni hatırladınız mı ?
Epeydir girmiyordum bi bakiim biizim kızlar ne alemde dedim ? Geçmiş iokuyacakkadar vaktim yok * iyi haberler var mı ? Kötü bir şey yoktur inşallah ....kısa bir özetinizi beklerim :)
ben tatil programımı yaptım) tatilden sonra ramazanbayramının ertesinde nasipse düşünüyoruz tüp bebek ....şimdilk beklemedeyiz. Bu arada da bir ürüterslkler oldu kanamaların arttı doktor doktor gezdim yine falan ama artık takmamayı öğreniyorum :)
allah bana anne olmayı nasip ettiyse o gün gelene kadar beklicem..nasip etmediyse de vardır bir hayırlısı bir bildiği deyip sebat göstercem ...
öpüyorummm
selam kızlar beni hatırladınız mı ?
epeydir girmiyordum bi bakiim biizim kızlar ne alemde dedim ? geçmiş iokuyacakkadar vaktim yok * iyi haberler var mı ? kötü bir şey yoktur inşallah ....kısa bir özetinizi beklerim :)
ben tatil programımı yaptım) tatilden sonra ramazanbayramının ertesinde nasipse düşünüyoruz tüp bebek ....şimdilk beklemedeyiz. bu arada da bir ürüterslkler oldu kanamaların arttı doktor doktor gezdim yine falan ama artık takmamayı öğreniyorum :)
Allah bana anne olmayı nasip ettiyse o gün gelene kadar beklicem..nasip etmediyse de vardır bir hayırlısı bir bildiği deyip sebat göstercem ...
öpüyorummm
Hannem yemeĞe gİdİyorum resİmlerİnİ hemen kaldırma gelİnce bakarım
gören varmııııııııııııııııııı:)
Hannem yemeĞe gİdİyorum resİmlerİnİ hemen kaldırma gelİnce bakarım
yok eklenmedi galiba
bakim ama yoktu
yok eklenmedi galiba
bakim ama yoktu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?