selam meryemmmmm
bebişimizin odası hazrlanıyr demek masallah canım
allah guzel sağlıklı gunlerde kullanmayı nasip etsın ınsallah
canım çok sevindim ne güzel kaç haftalık bebişlerin,,,,Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin,,,,
ben çoktan doğurdum canımcım oğluşum 67 günlük oldu çok çabuk büyüyorlar Allahım sanada nasip etsin sağlıkla canım dualarım seninle
hannemcim çok sevindim senin adına hadi gözün aydın sonunda istediğin oldu inşallah
kızlarınıda sağlıklı eksizsiz noksazsız eli ayağı düzgün kucağınada alırsın canım sen çok
inançlı ve merhametli birisin ALLAH sevdiği kuluna dert verirmiş inşallah bu imtihandanda başarıyla çıkacaksın ALLAH kalbine gçre versin ...:Saruboceq:
hannem canım hiç sıkma kendini strese sokma İnşikak Suresi'ni okuyanın doğumu kolay ve rahat geçermiş fırsat buldukça okumaya çalış ben tüm hamişler için okuyorum zaten sende bize dua et inşallah bende hep ikiz annesi olmak istemişimdir babaannemin ikizleri varmış bende de olabilme ihtimali varmış(eğer hamile kalırsam) sende bize dua et canım Şeniz
günaydın YAMANNNNNNNNNNNNNNNN:)
CNM BENİM İYİM YA SEN NASILSIN KAÇ HAFTALIK OLDUNUZ NASIL DURUMLAR kaydirigubbakcemile2
iyiyim elhamdülillah.cuma günü tayinim eşimin yanına çıktı 2.5 yıldan sonra çok şükr.çok sevindik sorma hala şoktayız da diyebilirim.hiç beklemiordum ama.rabbim rahatlattı bizi.inşallah kızlarıma da sağlıklı sıhhatli eksiksiz noksansız kavuşurum.6 aylık olduk.bugün dr a gdecektik eşimin işi çıktı bnede ısrara etmedim.hiç gitmek istemiyorum çünkü.dr dan sonra kendimize gelemiyoruz 3-5 gün ama mecburen de gitmeliyim işte öle.ama karar aldım ne derse desin takmıyacağım inşallah öle işte:)
gunaydinn bacilar nasilsinizzz ben cok yorgunumm ve bitkinimm cok isimm varrr evin hali berbat durumda boylar kartonlarr bugun nasil cikarim icinden hic bilmiyorum hadi bana yardima gelinn
hannnem nasilsin canimm ayy seni cok iyi anliyorum benim artik 6 haftam kaldi yatmak cok zor oluyor bide seninkiler ikiz esime hep diyordum ikiz olsa nasil tasirdim diyee ama allah gucunu veriyordur rabbim yardim etsin canim benimm tamda sicaklara denk geldik burasida cok sicak yaa
:)))))çok şükür iyiyim canım benim.valla yatmakda şimdiden zorlanıyorum ilerleyen zamanda ne yapacağım bilmem ama dediğin gibi RABBİM bir kolaylığınıda verir mutlaka öle demiyormu.MUHAKKAK HER ZORLUKLA BERABER BİR KOLAYLIK VARDIR ayetinde buyurduğu gibi.
inşallah doğduktan sonra beni zmezler teyzesi:)öle ağrılarım varki anlatamam.şimdi sağ tarafıma yattım ya bi kere çok rahat yatamıyorum ve ayrıca üstte kalan basen kemikleim sol tarafım ağrıyo varmı böle bişi ya.sonra belden altı kemiklerim ağrıyo.eğer bacaklarımın arası açık sağdan sola dönersem kemiklerden çatır çatır sesler geliyor çok ilginç dimi
ama diyorum RABBİM ben bunlara razıyım yeterki bebklerim sağlıklı sıhhatli doğsunlar.mutlaka bunların bir ecri vardır.deyincede herşey unutuluyor.anlayacağın zorlu bir imtihan veriyorum.
öle işte .demek 6 haftan kaldı heycan varmı canım:)doğum olarak hangisini düşünüyorsun şimdilik tabi kesini o ana belli olur ama sen ne düşünüyorsun şimdilk:)
ArkadaŞlar ŞÜkÜr derken ŞÖyle olmalıymıŞ bunada ŞÜkÜr dersek allah bİze ne dert verİrse versİn ŞÜkÜr dİyomuŞ gİbİymİŞİz
hamdolsun demek lazımmıŞ yanİ doydum ŞÜkÜr gİbİ
ne kadar doĞrudur bİlmİyorum ama bİrİ bana bÖyle sÖylemİŞtİ..
yaman nasıl ekleniyodu ekleyip kaldırayım hemencecik:)
Kızlar gene ayıp bişey söleyeyim benimki derki 4 tane pr... Kaldı bitince artık almayacağım ona göre dedi
ACABA DAHA TASARRUFLUMU KULLANSAK kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?