Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

selam meryemmmmm
bebişimizin odası hazrlanıyr demek masallah canım
allah guzel sağlıklı gunlerde kullanmayı nasip etsın ınsallah

evet hazirliyoruz odasini boyadik duvarlari bitti.dolabini ve yatagini kurduk sadece komodesi kaldi onunda eksik malzeme geldi insallah en kisa zamanda gelirse onuda kurcaz baslamisken bitse cok iyi olucaktiii,,,

ayyyyyyyy maşallah canım benim.ne güzel doğmuşda 67 gün olmuş way e ewet zaman çok çabuk geçiyor bizde 6 aylık olduk inşallah:)

amin tatlım inşallah RABBİM SAĞLIKLI SIHHATLİ EKSİKSİZ NOKSANSIZ OLUR.doktorlar pek öle demiyor ama ben rABBİMDEN istiyorum ondan beliyorum mucizeyi güzel haberleri...

öptüm ttalım bebşinide senide peki normal doğummu oldu?nasıldı doğumun?

ALLAH razı olsun tatlım inşallah.inşallah dediğin gibi bebklerde sağlıklı hayırlı olurlar.inşallah dediğin gibi imtihandayız biliyorum ama inşallah bu imtihan 9 aylık olur RABBİME sığınıyorum..amin güzel dileklerin içinde öptüm aeo

sağol canım benim ikiz annesi olmak şimdilik güzel ama aynı zamanda zorda:)6 aylıkız yatamadım dün gece sağa dön ağrı sola dön ağrı erknden uykusu bırakmaya başladılar beni:)ama inşallah ben inanıyorum doğumdan sonra çok akıllı olacaklar:)

özlemcim bana dua et bol bol herkes biliyo durumu sen yeniin bebklerimin doktorlara göre sağlık problemleri var alalım dediler ben aldırmadım inşallah.dua et sağlıklı sıhhatli eksiksiz noksansız olsunlar..

RABBİM hayırlı tez vakit sanada hayırlı bebişler versin inş:)

MERYEMCİĞİM sağol tatlım ewet çok şükür kavuştuk bu sefer.inşallah RABBİM evletlarımada sağlıklı,sıhhatli,eksiksiz noksansız kavuşmak nasip eder.hayırlı evlat olmalarını hayırla yetiştirmeyi nasip eder:)öpüyorum canıııııııııııııııııım benim:)

ÖZLEMCıĞıM canım şimdi inşikak suersinin mealine baktım doğumla yada evlatlarla ilgili hiç bir cümle göremedim.tabiki ayettir okumada fayda var ama MERYEM suresinde açıkça HZ Meryemin doğumundan ve kolaylığından bahsediyor istersen onu da oku.hem ben duymuştumda ve ayetlerede de açıkça yazıyor.bana biri buruç suresini oku dedi baktım mealine burçlarla ilgili okumadım sonra o kişiyi gördüğümde ya kusurabakma ben karıştırmışım dedi.yani ne için ne okuduğunda önemli anlamını bilmekde bilerek okumakda daha güzel.

Biliyosun HZ MERYEM çok kolay bir doğum yapmış ve hatta bunuda su sesine ve hurmaya bağlamış KURAN-I KKERıM öptüm canım banada dua etmeyi unutma...

CNM BENİM İYİM YA SEN NASILSIN KAÇ HAFTALIK OLDUNUZ NASIL DURUMLAR kaydirigubbakcemile2

iyiyim elhamdülillah.cuma günü tayinim eşimin yanına çıktı 2.5 yıldan sonra çok şükr.çok sevindik sorma hala şoktayız da diyebilirim.hiç beklemiordum ama.RABBİM rahatlattı bizi.inşallah kızlarıma da sağlıklı sıhhatli eksiksiz noksansız kavuşurum.6 aylık olduk.bugün dr a gdecektik eşimin işi çıktı bnede ısrara etmedim.hiç gitmek istemiyorum çünkü.dr dan sonra kendimize gelemiyoruz 3-5 gün ama mecburen de gitmeliyim işte öle.ama karar aldım ne derse desin takmıyacağım inşallah öle işte:)

gunaydinn bacilar nasilsinizzz ben cok yorgunumm ve bitkinimm cok isimm varrr evin hali berbat durumda boylar kartonlarr bugun nasil cikarim icinden hic bilmiyorum hadi bana yardima gelinn

hannnem nasilsin canimm ayy seni cok iyi anliyorum benim artik 6 haftam kaldi yatmak cok zor oluyor bide seninkiler ikiz esime hep diyordum ikiz olsa nasil tasirdim diyee ama allah gucunu veriyordur rabbim yardim etsin canim benimm tamda sicaklara denk geldik burasida cok sicak yaa

çok sevindim cnm ya allah kavuşturmuş şükür
inş meleklerinde böyle mucizesiyle gelir sağlıkla
resmini eklesene senide görelim

:)))))çok şükür iyiyim canım benim.valla yatmakda şimdiden zorlanıyorum ilerleyen zamanda ne yapacağım bilmem ama dediğin gibi RABBİM bir kolaylığınıda verir mutlaka öle demiyormu.MUHAKKAK HER ZORLUKLA BERABER BİR KOLAYLIK VARDIR ayetinde buyurduğu gibi.

inşallah doğduktan sonra beni zmezler teyzesi:)öle ağrılarım varki anlatamam.şimdi sağ tarafıma yattım ya bi kere çok rahat yatamıyorum ve ayrıca üstte kalan basen kemikleim sol tarafım ağrıyo varmı böle bişi ya.sonra belden altı kemiklerim ağrıyo.eğer bacaklarımın arası açık sağdan sola dönersem kemiklerden çatır çatır sesler geliyor çok ilginç dimi

ama diyorum RABBİM ben bunlara razıyım yeterki bebklerim sağlıklı sıhhatli doğsunlar.mutlaka bunların bir ecri vardır.deyincede herşey unutuluyor.anlayacağın zorlu bir imtihan veriyorum.

öle işte .demek 6 haftan kaldı heycan varmı canım:)doğum olarak hangisini düşünüyorsun şimdilik tabi kesini o ana belli olur ama sen ne düşünüyorsun şimdilk:)

ArkadaŞlar ŞÜkÜr derken ŞÖyle olmalıymıŞ bunada ŞÜkÜr dersek allah bıze ne dert verırse versın ŞÜkÜr dıyomuŞ gıbıymıŞız
hamdolsun demek lazımmıŞ yanı doydum ŞÜkÜr gıbı
ne kadar doĞrudur bılmıyorum ama bırı bana bÖyle sÖylemıŞtı..

canimm benimm kiyamam yaa bebeklerimiz icin herseye katlaniyoruz onlar iyi olsunlar yeter rabbim sagsalim elimize almayida nasip etsin..
canim ya dogum tabikide normal dusunuyorum ama o an ne olur rabbim ne gosteriri hic bilmiyorum.icimde daha pek heycan yok 6 hafta cok uzun bi zaman gibi geliyor banaa...korkuda hic yok basima neler gelecek hic bilmedigim icin hayirlisi olsun diyorumm.arkadasimda hamile daha dogrusu biz 4 arkadas ayni anda hamile kaldi ilk hamisimiz 1 haftasi kaldi simdi heycanla onu bekliyoruz her aramasinda DOGURDUNMU diyorumm simdilik onun heycani ve bekleyisi varr

Kızlar gene ayıp bişey söleyeyim benimki derki 4 tane pr... Kaldı bitince artık almayacağım ona göre dedi
ACABA DAHA TASARRUFLUMU KULLANSAK kaydirigubbakcemile3

bende öle duymuştum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…