gunaydin kizlar nasilsiniz...ben iyiyimm hava cok sicak ya benim uyudukca dahada uyuyasim geliyor ..sicaktan yuruyuste yapamiyorumm yaa
CNM MEDENİ HALİNİ DEĞİŞTİRMİŞSİN a.s. YENİ HAYATINDA ÇOK MUTLU OL İNŞALLAH
TEOLOG CİNSİYET İÇÇİN GİDECEKTİ BİDAHA SES ÇIKMADI
BU ARADA BEN 8 TEMMUZDA YOLCUYUM KIZLAR YA ÖZLEYECEĞİM SİZİ 12 GÜN KADAR OLAMAYACAĞIM mafoldumben SİZDE ÖZLEYİN BENİ EMİ 20 TEMMUZDA TAHMİNİ GELİRİM İZİNDEN. ARADA GİRMEYE ÇALIŞIRIM GENE
gunaydın canımmm
evet baya sıcak oda işi bitti mi?
yaz geldi cnm hakkaten çok sıcak cnm ya allah size daha çok yrd etsin 2 can kolay değil akşam serinliğinde yürü
tam bitmedi canim ya dolabiini ve yatagini kurduk ama komodesi kaldi icinden monte malzemeleri eksikmis ouyzden onlarin gelmesini bekliycez bitince resimlerini yuklucem size
tam bitmedi canim ya dolabiini ve yatagini kurduk ama komodesi kaldi icinden monte malzemeleri eksikmis ouyzden onlarin gelmesini bekliycez bitince resimlerini yuklucem size
anladım cnm yükle yükle bizde görelim:)))
yükle cnm heveslke bekliyoruz :hulya:
nasılsınız kızlarrrrrrrrr.bugün mecburen dr dan randevu aldım ne eşim gitmek istiyor nede ben.gitmeden anlaşma yapıyor benimle bak dr un dedilerine kafanı takarsan bozuşuruz ona göre diye.....oyyyyyyyy oy
inşallah rabbim sabrımızı veriri bakalım ne olacak 17.30 da gideceğiz inşallah...
Oysa ben bebklerimin hareketlerini görmek istiyorum hareketlerini izlemek istiyorum.inşallah görebiliriz.
Dua edin canlar olurmuuuuu:)9
nasılsınız kızlarrrrrrrrr.bugün mecburen dr dan randevu aldım ne eşim gitmek istiyor nede ben.gitmeden anlaşma yapıyor benimle bak dr un dedilerine kafanı takarsan bozuşuruz ona göre diye.....oyyyyyyyy oy
inşallah RABBİM sabrımızı veriri bakalım ne olacak 17.30 da gideceğiz inşallah...
oysa ben bebklerimin hareketlerini görmek istiyorum hareketlerini izlemek istiyorum.inşallah görebiliriz.
dua edin CANLAR olurmuuuuu:)9
ÖbÜr kızlardan haber yok dİmİ haka
d_kupcu naptı hamİlelİk varmı acep
jaİppur un annesİ nasıl dır acaba
jayadan da ses Çıkmıyor
venharda kayıp larda
kız ece noldu bunlara
ayrıca resİmlerİn sÜper ÇıkmıŞŞŞ
yamancım resım yoprumunu şimdi okudum cnm çok tesekkur ederım,
hannem meryem sizin de teklıfınızı kabul ettım kızlar
jaıppurla ben dün grştüm annesi hastaneden hala ,venharla da ıkı gun once mı ne konuştuk:)))
yorum yaptim bendee::::)))))
Gördüm şimdi saol canım
kız ben senı gordum daha önce sen benı ılk mı goruyorsun:)
hmm ben senı galıba buraya ekledıgın bır resımden görmüştüm
ben seni ilk gordum canim...bend aha once eklemistim resim dunde ekledim ama ozel yapmistim..ben islerimi bitirdim dolastim geldim bi yemek yapicam onun icinde daha erken.regl zamani bende cok stresli olurdumm unuttum o gunlerii
dünküler duruyorsa bakayım bende
off ben streslı oluyorum halsız bide içimn sıkılıo depresyonda oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?