Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

gunaydin kizlar nasilsiniz...ben iyiyimm hava cok sicak ya benim uyudukca dahada uyuyasim geliyor ..sicaktan yuruyuste yapamiyorumm yaa

yaz geldi cnm hakkaten çok sıcak cnm ya allah size daha çok yrd etsin 2 can kolay değil akşam serinliğinde yürü

evet cnm değiştirdim napayım
birde kimliğim değişse daha rahat edecem

aa az kalmıs senın baya da yoksun özleriz valla

tam bitmedi canim ya dolabiini ve yatagini kurduk ama komodesi kaldi icinden monte malzemeleri eksikmis ouyzden onlarin gelmesini bekliycez bitince resimlerini yuklucem size

anladım cnm yükle yükle bizde görelim:)))

kizlar bana biraz musade bulasik makinami felan bosaltcam karnimi doyurcam sonra biraz cikim diyorumm kolay gelsin gelirim yine optum hepinizii

ÖbÜr kızlardan haber yok dımı haka
d_kupcu naptı hamılelık varmı acep
jaıppur un annesı nasıl dır acaba
jayadan da ses Çıkmıyor
venharda kayıp larda
kız ece noldu bunlara
ayrıca resımlerın sÜper ÇıkmıŞŞŞ

nasılsınız kızlarrrrrrrrr.bugün mecburen dr dan randevu aldım ne eşim gitmek istiyor nede ben.gitmeden anlaşma yapıyor benimle bak dr un dedilerine kafanı takarsan bozuşuruz ona göre diye.....oyyyyyyyy oy
inşallah RABBıM sabrımızı veriri bakalım ne olacak 17.30 da gideceğiz inşallah...

oysa ben bebklerimin hareketlerini görmek istiyorum hareketlerini izlemek istiyorum.inşallah görebiliriz.

dua edin CANLAR olurmuuuuu:)9

cnm ya allah sizide bat gibi feraha çıkarsın yrd olsun inşallah
gece olmadan gündüz olmaz o yüzden sende dua et bol bol ve soınucu bizede yaz emi

rabbim kalbinden gecen en guzel seyleri versin sana..insallahh cok iyi haberlerle gelirsin geri...allah yar ve yardimciniz olsun canimm

yamancım resım yoprumunu şimdi okudum cnm çok tesekkur ederım,
hannem meryem sizin de teklıfınızı kabul ettım kızlar

jaıppurla ben dün grştüm annesi hastaneden hala ,venharla da ıkı gun once mı ne konuştuk:)))

hannem sonucları yaz buraya olur mu canım
allah yardımcın olsun

çok uyuşuk kediyim ben bugun yaaaa,
hiç çalışasım yok ,regl olucam tadım tuzum da yok(

Gördüm şimdi saol canım
kız ben senı gordum daha önce sen benı ılk mı goruyorsun:)
hmm ben senı galıba buraya ekledıgın bır resımden görmüştüm

ben seni ilk gordum canim...bend aha once eklemistim resim dunde ekledim ama ozel yapmistim..ben islerimi bitirdim dolastim geldim bi yemek yapicam onun icinde daha erken.regl zamani bende cok stresli olurdumm unuttum o gunlerii

ben seni ilk gordum canim...bend aha once eklemistim resim dunde ekledim ama ozel yapmistim..ben islerimi bitirdim dolastim geldim bi yemek yapicam onun icinde daha erken.regl zamani bende cok stresli olurdumm unuttum o gunlerii

dünküler duruyorsa bakayım bende

off ben streslı oluyorum halsız bide içimn sıkılıo depresyonda oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…