Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

evt ya çok zor hakkaten
rasbbim sabırlar mucizeler yollasın inş

günaydın kızlar nasılsınız?uzun zamandan beri ilk defa dinlenmiş olarak uyandımkaydirigubbakcemile2 bebek için kritik günler başlıyo bakalım hayırlısı inşallah isteyen herkese Rabbim çok bekletmeden bebişlerini gönderir...

HG CNM KENDİNDEN BAHSEDERMİSİN BİZEE kaydirigubbakcemile5

hoşbulduk canım 23 yaşıma girmek üzereyim afyonluyum kamuda çalışıyorum 12 temmuzda 1 senelik evli olacağım bizde bebek yapmaya karar verdik rabbim kısmet ederse tabi bu topiği görünce bende katılmak istedim

yaman,ececim,saliha sağolun canlarım.daualrınızı eksik etmeyin.bende ne düşüneceğimi ne yapacağımı bilmez durumdayım.ama asl aldırmam.buna eminim inşallah.dün gördüm pıt pıt atıyor kalpleri.akşam pıtır pıtır hareketliler.ve dün öyle güzel esniyolardıki.onlar belki rahat orda nasıl kayarım ben onlara ALLAH yardımcım olsun ne deyim......

taze gelinmişsin
bizde 2 yıllık evliyiz cnm kısmetse temmuzda başlayacağız denemelere
allah tez zamanda sağlıklı evlatlar versin hepimize

çok zoradayım çooooooookkkkkkkkkkkkkk

CNM YA DEME BÖYLE BAK BENDE ÜZÜLÜYORUM RABBİM FERAHA ÇIKARSIN TEZ ZAMANDA

Dünya ve Ahiret Sıkıntısını Gideren Dua

Bismillahirrahmanirrahim: Hasbiyellahü la ilahe illa hüve aleyhi tevekkeltü ve hüve Rabbül’arşıl’azim

Yüce Peygabberimiz şöyle buyurmuştur:

Her kim, hergün olmak üzere, sabah akşam bu duayı okursa; Allah Teala, o kimsenin en mühim, en önemli işlerinde kolaylık ihsan eder (o kimseye yardım eder) Dünya ve ahiret ile ilgili sıkıntılarını giderir

Duanın Manası: Allah bana kafidir(bana yeter) Ondan başka ibadet edecek hiç bir ilah yoktur O’na güvendim, O’na dayandım O, büyük arşın sahibidir

Sevgili kardeşim! Dünya dertlerinden, dünya sıkıntılarından kurtulmak istiyorsan bu duayı sabah, akşam yedi kere okumaya devam etmelisin En güç işinde, başaramadığın en zor işlerinde, bir memuriyet, bir görev, bir imtihan(sınav) zamanlarında dahi Allah Teala yardım edecektir

Allaha Emanet olun…

BU DUAYI OKU BENDE ÇOK ZORDAYDIM 1 AY ÖNCE RABBİMİN DUALARIYLA ŞÜKÜR DÜZELDİM,
HIZIR ALEYHİSSELAM GELSİN YARDIMINA CNM
DARDA ZORDA OLMAK ÇOK ZOR SADECE DUA ET CNM :a015:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…