duruyo canim bakabilirsin 3 hamis arkadasim
ececim sagol yorumun icin insallah rabbim bi gun sanada nasip eder...ben cikiyorum canim esim isten geldi biraz yaninda durimm optum kolay gelsin
slm kızlar iki gündür giremedim topiğe dün doktor randevumuz vardı cinsiyet olayında hala kararsızlık yaşıyoruz ya kız dedi doktorum ama bi türlü bacaklarını acıp göstermiyo kendini çok edeoli bebeğim üç aydır aynı pozisyonda yatıyo hep hatfasıda yie geriden geliyo 23 haftam doldu dün ama 22 hafta çıktı kilosu 520 gram olmuş bügunse ayrıntılı ultrasona girdim ne gündü be ümraniyeden bakırköye gittik dünyanın yolunu gittik ya bi ultrason için saat 6.45 te evden çıktık sabah 9da randevum vardı ama randevumu ayarlayan doktor yoktu doktor ablamın arkadaşı bu arada ameliyata girmiş bize demezlermi 12de çıkar 12de gelin neyse biz dıaşrı çıktık kayınvalidemin bankada işi vardı banka aradık bakırköyde neyse bulduk işimizi hallettik hastaneye geri döndük doktor ameliyattan çıkmışıtr belki diyerek katına çıkıp sorduk hemşire aradığını beni bekleyen varmı diye sormuş oda yok demiş kaçırdık yani neyse yarım saat sonra nihayet biri geldi doktor yakını kim diye sordu benim dedim uzun uğraşlar sonucu 11'e doğru ultrasona aldılar beni herşey normal sadece amniosıvısı gebelik haftama göre azmış ama problem değilmiş gebelik haftamda 25 haftalık çıktı dün doktorum bana 22 haftalık dedi bugünkü doktor 25 haftalık dedi kafam iyice karıştı hangisine inanacağımı şaşırdım işte böyle kızlar kafanızı şişirdim ama kusura bakmayın bugün hayatımın en yorucu günüydü dünya dar geldi bana bugün belimin ağrısından ne yürüyebildim ne oturabildim bide yorgunluk üstüne canım çıktı bugün....:bbo:
canım benım baya yorulmussun evet ben okurken bıle yoruldum((bol bol dınlen.nasl dr lar farklı soyluyor haftayı anlayamadım ya bu doktorlar da bır hoş dogrusu.
slm kızlar iki gündür giremedim topiğe dün doktor randevumuz vardı cinsiyet olayında hala kararsızlık yaşıyoruz ya kız dedi doktorum ama bi türlü bacaklarını acıp göstermiyo kendini çok edeoli bebeğim üç aydır aynı pozisyonda yatıyo hep hatfasıda yie geriden geliyo 23 haftam doldu dün ama 22 hafta çıktı kilosu 520 gram olmuş bügunse ayrıntılı ultrasona girdim ne gündü be ümraniyeden bakırköye gittik dünyanın yolunu gittik ya bi ultrason için saat 6.45 te evden çıktık sabah 9da randevum vardı ama randevumu ayarlayan doktor yoktu doktor ablamın arkadaşı bu arada ameliyata girmiş bize demezlermi 12de çıkar 12de gelin neyse biz dıaşrı çıktık kayınvalidemin bankada işi vardı banka aradık bakırköyde neyse bulduk işimizi hallettik hastaneye geri döndük doktor ameliyattan çıkmışıtr belki diyerek katına çıkıp sorduk hemşire aradığını beni bekleyen varmı diye sormuş oda yok demiş kaçırdık yani neyse yarım saat sonra nihayet biri geldi doktor yakını kim diye sordu benim dedim uzun uğraşlar sonucu 11'e doğru ultrasona aldılar beni herşey normal sadece amniosıvısı gebelik haftama göre azmış ama problem değilmiş gebelik haftamda 25 haftalık çıktı dün doktorum bana 22 haftalık dedi bugünkü doktor 25 haftalık dedi kafam iyice karıştı hangisine inanacağımı şaşırdım işte böyle kızlar kafanızı şişirdim ama kusura bakmayın bugün hayatımın en yorucu günüydü dünya dar geldi bana bugün belimin ağrısından ne yürüyebildim ne oturabildim bide yorgunluk üstüne canım çıktı bugün....:bbo:
selamün aleyküm kızlar artık diyecek hiç bişim klamadı RBBİMDEN HAKKIMDA hayırlı olanı istiyorum sadece.
dr aldırmamakta kötü etmişsin ama hala zamanın var dedi.yine birsürü rahatsızlık çıktı.bütün organlarında sorun göründü kiloları düşük.birinin kalbi gelimemiş vs vs.....
anne karnında da ölebilir dedi doğduktn sonrada.........
aldırmamakda kararlıısınız dedi eşimde bende EWEEEEEEEEEEEEET DEDİK.
NE DEYİM ARTIK TAKMIYACAM RABBİM NE UYGUN GÖRDÜYSE BİZİM İÇİN O OLACAK ONU YAŞAYACAĞIZ....
RABBİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİM HAKKIMDA HAYIRLI OLANA GÖNLÜMÜ RAZI EYLE...
:lepi: GÜNAYDINNNNN :lepi:
selamün aleyküm kızlar artık diyecek hiç bişim klamadı rbbimden hakkımda hayırlı olanı istiyorum sadece.
Dr aldırmamakta kötü etmişsin ama hala zamanın var dedi.yine birsürü rahatsızlık çıktı.bütün organlarında sorun göründü kiloları düşük.birinin kalbi gelimemiş vs vs.....
Anne karnında da ölebilir dedi doğduktn sonrada.........
Aldırmamakda kararlıısınız dedi eşimde bende eweeeeeeeeeeeeet dedik.
Ne deyim artık takmıyacam rabbim ne uygun gördüyse bizim için o olacak onu yaşayacağız....
Rabbiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim hakkımda hayırlı olana gönlümü razı eyle...
valla ececim bende anlayamadım kafam çok karıştı biri başka biri başka söylüyor doktorların aslında son adetime göre 25 haflaık ama bi hafta geç gebelik olduğu için 24 haftalık olamsı gerekiyo ama doktoruma her kontrole gidişimde geriye gidiyo haftam buda biraz canımı sıkıyo açıkçası..
Ececim nasılsın
ben üzüldüm hanneme ya :teselli:
gerçi rabbim mucizelerle dolu elbet vardır bir hayrı onunda
ama üzülmemek elde değil ki :çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?