Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

Bu arada ben folik plus tablet kullanmaya başladım bugün. çok önemli gerçekten hamile kalmadan 6-8 hafta öncesinde içilmeye başlanması gerekiyor.

yaman naber canim nasilsinn....yumurtlama takibi yapiyomusunn insallah evlilik yil donumuzde hediye olur sana ´canim

iyim cnm asıl sen nasılsın
walla bugün regl 6. Günü haftaya yumurtalama dönemim olmalı
değerlendireceğiz artık

selam kızlarrr ben de aranıza katılmak istiyorum... 8 aylık evliyim biz de bebiş istiorz artk reglimin son günü yakında çalışmalara başlicaz biz de bugün solgar folic acid kullanmaya başladm bende umarım hepimiz bebişilerimize beklemeden kavuşuruz

slm kızlar biz geldik kızımla topik canlanmış maşallah nazar değmesin yeni gelen arkadaşlar bi daha gitmemek üzere hoşgeldiniz ..

evet gelelim kontrolümüzün nasıl geçtiğine muayeneden önce şeker yüklemesi için kan aldılar iki bardak şerbetli suyu içirdiler aç karna midem allak pullak oldu ya bi saat aç bekledim bi saat sonra tekrar kan aldılar tabi ben bitik vaziyetteyim hala kendime gelemedim neyse bişeyşer yediketn sonra muayenemi oldum sonunda bebeğim bacaklarını açtı gösterdi kızım olacağı kesinleşti çok şükür canım kızım 995 gram olmuş boyu 35 santim yüzünü net gördüm ağzını açıp kapatıyodu yüzü yusyuvarlaktı görümceme benziyo aynı pozisyonu normal doğum posizyonunda herşey normalmiş bi dahaki randevum 1 ay sonra işte böyle ha unutmadan şekerim normal çıktı..

MERYEMCİM SENİN KONTROLUN NASIL GEÇTİ NASILMIŞ OĞLUŞUN..

benimde iyi gecti canim kontrolum.bebegim tam asagi dusmemis biraz daha zamani var dedi doktor.doktor izne gidiyor 2 bucuk haftaya yine kontrol verdiler,,,

benimde iyi gecti canim kontrolum.bebegim tam asagi dusmemis biraz daha zamani var dedi doktor.doktor izne gidiyor 2 bucuk haftaya yine kontrol verdiler,,,

anladım canım inş oğlun istenilen pozisyona gelir iki haftaya kadar banada 1 ay sonraya randevu verdi ondan sonra sık görüşücez dedi doktorum hepimiz için hayılrısı olsun..:Saruboceq:

günaydınlar kızlarrrr. yeni gelen arkdaşlar hoşgeldiniz.
meryem ve bat bebişlerinizi iyi olmasına sevindim inşaALLAH hep böyle güzel haberler alırsınız

kocaman bir ohh be demek istiyorum çok sevindim hihoyyyt cnm gözün aydın diyeyim rabbim acılarını göstermesin bbeklerinizn :Saruboceq:

hg aramıza cnm hadi hayırlısı bakalım umarın en kısa sürede gelir bebeklerimiz

meryem64 benimde iyi gecti canim kontrolum.bebegim tam asagi dusmemis biraz daha zamani var dedi doktor.doktor izne gidiyor 2 bucuk haftaya yine kontrol verdiler,,,

seninde gözün aydın cnm rabbim hayırlısıyla kurtarsın inşalahh nasıl durumun kaç kilo aldın nasıl geçiyo günler

arkadaşlar bizde yeni karar verdik yaklaşık bir hafta oldu korunmayalı inş bi sorun olmaz.3 ay öncesi bi histeroskopi ameliyatı geçirdim rahimde perdeden dolayı ameliyattan önce bir de düşüğüm oldu

arkadaşlar bizde yeni karar verdik yaklaşık bir hafta oldu korunmayalı inş bi sorun olmaz.3 ay öncesi bi histeroskopi ameliyatı geçirdim rahimde perdeden dolayı ameliyattan önce bir de düşüğüm oldu

geçmiş olsun...

hg aramıza cnm geçmiş olsun bu arada
histeroskopi ne demek oluyo pek anlamıyorum da kusura bakma
umarım en kısa sürede gelir bebişiniz
hilmi_ve_fatma günaydın herkese

günaydın cnm

saliha27 günaydınlar kızlarrrr. Yeni gelen arkdaşlar hoşgeldiniz.
Meryem ve bat bebişlerinizi iyi olmasına sevindim inşaallah hep böyle güzel haberler alırsınız
nasılsın cnm

Kızlar ya bişey duydum ben doğrumu bilmem sperm koku yaparmı kadında

slmm kizlar nasilsinizz insallah herkez cokk iyidir.............hayrolsun diyin luftenn
ruyamda suyum geliyordu yaaa bebeisimm yoldami acaba diyorumm hayirlisi olsunn

yaman hic bilmiyorum sperm koku yaparmi canimm

slmm kizlar nasilsinizz insallah herkez cokk iyidir.............hayrolsun diyin luftenn
ruyamda suyum geliyordu yaaa bebeisimm yoldami acaba diyorumm hayirlisi olsunn

yaman hic bilmiyorum sperm koku yaparmi canimm

hayır olsun cnm şimdi çok düşünüyosun ya ondan görmüşsündür.ama rabbim bilir zamanını bellide olmaz

bat günaydın arkadaşlar yine kimsecikler yok topikte nerdesinizi yuahuu..

kimse yok dimi gene

ececiğim nasıl acaba umarım iyi geçiyodur tatili

yaman olabilir canimmm dunde doktor kontrolum vardi oyuzden etkilendim galiba...ecenin tatilide bitiyorr gelir artik hava sogudu buradaaa 15 derce suan....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…