hoşgeldiniz bende bugün geldim burayakaydirigubbakcemile5
bu arada ben folik plus tablet kullanmaya başladım bugün. çok önemli gerçekten hamile kalmadan 6-8 hafta öncesinde içilmeye başlanması gerekiyor.
evt cnm çok önemli bend e2 aydır kullanıyorum
yaman naber canim nasilsinn....yumurtlama takibi yapiyomusunn insallah evlilik yil donumuzde hediye olur sana ´canim
slm kızlar biz geldik kızımla topik canlanmış maşallah nazar değmesin yeni gelen arkadaşlar bi daha gitmemek üzere hoşgeldiniz ..
evet gelelim kontrolümüzün nasıl geçtiğine muayeneden önce şeker yüklemesi için kan aldılar iki bardak şerbetli suyu içirdiler aç karna midem allak pullak oldu ya bi saat aç bekledim bi saat sonra tekrar kan aldılar tabi ben bitik vaziyetteyim hala kendime gelemedim neyse bişeyşer yediketn sonra muayenemi oldum sonunda bebeğim bacaklarını açtı gösterdi kızım olacağı kesinleşti çok şükür canım kızım 995 gram olmuş boyu 35 santim yüzünü net gördüm ağzını açıp kapatıyodu yüzü yusyuvarlaktı görümceme benziyo aynı pozisyonu normal doğum posizyonunda herşey normalmiş bi dahaki randevum 1 ay sonra işte böyle ha unutmadan şekerim normal çıktı..
MERYEMCİM SENİN KONTROLUN NASIL GEÇTİ NASILMIŞ OĞLUŞUN..
benimde iyi gecti canim kontrolum.bebegim tam asagi dusmemis biraz daha zamani var dedi doktor.doktor izne gidiyor 2 bucuk haftaya yine kontrol verdiler,,,
slm kızlar biz geldik kızımla topik canlanmış maşallah nazar değmesin yeni gelen arkadaşlar bi daha gitmemek üzere hoşgeldiniz ..
evet gelelim kontrolümüzün nasıl geçtiğine muayeneden önce şeker yüklemesi için kan aldılar iki bardak şerbetli suyu içirdiler aç karna midem allak pullak oldu ya bi saat aç bekledim bi saat sonra tekrar kan aldılar tabi ben bitik vaziyetteyim hala kendime gelemedim neyse bişeyşer yediketn sonra muayenemi oldum sonunda bebeğim bacaklarını açtı gösterdi kızım olacağı kesinleşti çok şükür canım kızım 995 gram olmuş boyu 35 santim yüzünü net gördüm ağzını açıp kapatıyodu yüzü yusyuvarlaktı görümceme benziyo aynı pozisyonu normal doğum posizyonunda herşey normalmiş bi dahaki randevum 1 ay sonra işte böyle ha unutmadan şekerim normal çıktı..
MERYEMCİM SENİN KONTROLUN NASIL GEÇTİ NASILMIŞ OĞLUŞUN..
anblue selam kızlarrr ben de aranıza katılmak istiyorum... 8 aylık evliyim biz de bebiş istiorz artk reglimin son günü yakında çalışmalara başlicaz biz de bugün solgar folic acid kullanmaya başladm bende umarım hepimiz bebişilerimize beklemeden kavuşuruz
meryem64 benimde iyi gecti canim kontrolum.bebegim tam asagi dusmemis biraz daha zamani var dedi doktor.doktor izne gidiyor 2 bucuk haftaya yine kontrol verdiler,,,
arkadaşlar bizde yeni karar verdik yaklaşık bir hafta oldu korunmayalı inş bi sorun olmaz.3 ay öncesi bi histeroskopi ameliyatı geçirdim rahimde perdeden dolayı ameliyattan önce bir de düşüğüm oldu
arkadaşlar bizde yeni karar verdik yaklaşık bir hafta oldu korunmayalı inş bi sorun olmaz.3 ay öncesi bi histeroskopi ameliyatı geçirdim rahimde perdeden dolayı ameliyattan önce bir de düşüğüm oldu
hilmi_ve_fatma günaydın herkese
nasılsın cnmsaliha27 günaydınlar kızlarrrr. Yeni gelen arkdaşlar hoşgeldiniz.
Meryem ve bat bebişlerinizi iyi olmasına sevindim inşaallah hep böyle güzel haberler alırsınız
slmm kizlar nasilsinizz insallah herkez cokk iyidir.............hayrolsun diyin luftenn
ruyamda suyum geliyordu yaaa bebeisimm yoldami acaba diyorumm hayirlisi olsunn
yaman hic bilmiyorum sperm koku yaparmi canimm
bat günaydın arkadaşlar yine kimsecikler yok topikte nerdesinizi yuahuu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?