Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

ececik iyi taitiller bol bol dinlen stres at bizim yterimizede eğlen olurmu bizi özle anacıııımmm..kaydirigubbakcemile3

meryemcim seninde kandilin mübarek olsun ve topikteki bütün arkadaşların kandilinizi kutlar hayırlara vesile olmasını dilerim..

Kızlar herkesin kandili mubarek olsun sıkıldım ben yaaaaaaaa
işler durgun sıcak ve bunaltıcııııııııııııııııııııı

Selam hatunlar nasılsınızzz
diyeceğim ama ses çıkmayacak sanırım
herkes kayboldu ece de gitti olay bitti gari gelen olmaz gibi
neyse umarım herkes iyidir

Selam hatunlar nasılsınızzz
diyeceğim ama ses çıkmayacak sanırım
herkes kayboldu ece de gitti olay bitti gari gelen olmaz gibi
neyse umarım herkes iyidir

mrb yamancım evet ya ece gitti kimse yazmaz oldu bende biraz takılıp çıkacağım dün demiştim ya bugün arkadaşım doğum yapacak hastaneye gideceğiz beraber inş bi sorun çıkmadan doğurur..

slm yaman nasilsin canim durumlar nasil.bende bu aralar pek canim istemiyor girmeye islerimde oluoyr pekte firsatim olmuyor yani havalar nasil.burasi baya soguduu bi kac gundur....

bat canim allahy ardimcisi olsun arakadasinin insallah bi sorun cikkmaz optum hepinizi arkadaslar

günaydın arkadaşlar arkadaşım doğum yaptı çok tatlı bi erkek doğurdu dün çok heyecanlı geçti
günüm darısı tüm doğum yapacaklara sonrada bana neyse bugün doktor kontrolum var seker yüklemside yapılacak dua edin benim için olurmu biaksilik çıkmasın doktordan gelince yazarım gelişmleri...

Herkeze günaydın............
Süper bir gün olması dileğiyle opuyorumnanaktan

gunaydin canim hayirlisi olsun insallah herseyin iyi gecer benimde doktor kontrolum var bugun...artik DOGURMAK istiyorummmmm cok rahatsizlik veriyor artikk..2 arkadas daha dogurmus dun 1 hafta erken ikiside benimde cok az kaldii allah yardimcimiz olsunn...
Herkeze günaydın............
Süper bir gün olması dileğiyle opuyorumnanaktan

gunaydin canim seninde guzel bir gun olur insallahhh-.....

kizlar birazdan mevlude gidicem hepinize dua edicemm rabbim hepimizin dualarini kabul etsin insallahh...hepinizi optumm kalbiniz hep iyi olsunnnnnn

gunaydin canim seninde guzel bir gun olur insallahhh-.....

kizlar birazdan mevlude gidicem hepinize dua edicemm rabbim hepimizin dualarini kabul etsin insallahh...hepinizi optumm kalbiniz hep iyi olsunnnnnn

Allah kabul etsin cnm opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…