Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

darısı tüm isteyenlerin ve hamişlerin başına cnm hayırlısıyla allah bahtını açık etsin

umarım sorunsuz geçer günün cnm herşey normal çıkar hayırlısıyla

hilmi_ve_fatma selam aranıza bende katılabilirmiyim?

tabikii cnm bizdensin artık kendinden bahsedermisin bize
ama öyle bi görünp bidaha gelmemek yapma emi

d_kupcu herkeze günaydın............
Süper bir gün olması dileğiyle

mersi cicim sanada bebiş yokmu henüz cnm

allah kurtarsın cnm ya zordur tabi
rabbim hayırlı doğum nasip etsin

hoşbulduk elimden geldiğince gelirim tabikide... ben sağlık memuruyum ardahanda görev yapıyorum 1,5 senedir burdayım aslen afyonluyum eşim ise öğretmen ve osmaniyeli temmuzun başında düğünümüz oldu...3,5 seenelik birlikteliğimizin ardından... işde bir bebek olsun istedik temmuz gbi doğarsa iyi olucak öle yani

sağolun kızlar ya çok heyecanlıyım ve açlıktan ölüyorum uykusuzum bugünü bi atlatsam kızımı görsem bütün yorunluğum geçer..
yeni gelen arkadaşımız hoşgeldin aramıza ama bi skm verip sonra kaçma emi ..
candy sende hoşgeldin kızın çok tatlı ya maşallah diş çıkartıyo demek yerim ben onu..

yeni evlisin yani dimi tazeck gelinsin brz erken ama olsun ikinizde istiyorsanız rabbim çok bekletmez umarım yaşınız kaç bu arada
eğer korunmuyorsanız folik aside başlayın

yeni evlisin yani dimi tazeck gelinsin brz erken ama olsun ikinizde istiyorsanız rabbim çok bekletmez umarım yaşınız kaç bu arada
eğer korunmuyorsanız folik aside başlayın

evet yeni evliyim:) 25 yaşındayım ben eşimse 31 çocuk olmasını istiyoruz çünkü benim tarafımdan gelipde bakabilecek biri yok ardahanda kimsemizde yok kayınvalidem de yaşlı sayılır ama ok şükür iyi kayınpederim fevat etmiş hani oda yaşıyorken yapalımda gelip bakabilir güvendiğimiz biri olur burda bakıcıda istemiyorum... öle yani...eşimde 31 yaşında olunca olsun istiyoruz yani...korunuyorum ben yasmin kullanıyorum...

MAŞALLAH SEN BÜYÜTTÜN BİLE KUZUNU CNM ALLAH HAYIRLI ÖMÜRLER VERSİN hihoyyyt

amin cnm benim

sağol cnm hoşbuldum

ANLADIM CNM OZAMAN KORUNMAYI BIRAKIN yerimseniben
FOLİK ASİDE BAŞLAMANI ÖNERİRİM ZATEN HAPI BIRAKINCA 1 AY VUCUDUNU DİNLENDİRMELİSİN

HADİ HAYIRLISI BİZDE GEÇEN AY BAŞLADIK DENEMELERE BU AY OLMADI ŞİMDİ REGL BİTTİ YENİ BAŞLADIK GENE

sirinegzm slm kızlar,
konuyu görünce hemen geldim,bizde düşünüyoruz,Allah isteyen herkese, evlatlarını kucaklarına almayı nasip etsin

SENDE HG ARAMIZA CNM KENDNDEN BAHSEDERMİİSN BİZEE

hımmm anladım bakalım...

uff ya eşim aradı şimdi krem renkli koltuga meyve suyu dökmüş yaaa nasıl çıkar o bilginiz var mı

Hoşbulduk :) 3,5 yıldır evliyim,artık 29 yaşına geldim biyolojik saat çalışmaya başladı sanırım ve çocuk için harekete geçtik :) Kadıköyde bir gümrük müşavirlik firmasında ihracat temsilcisi olarak çalışıyorum.

hoşgeldiniz bende bugün geldim buraya kaydirigubbakcemile5

OOO BAYA OLMUŞ SENİN İNŞ EN KISA SÜREDE GELİR MELEKLERİMİZ

BU ARADA BENİM REGL GÜNÜM 24 AĞUSTOSA GELİYO O GÜNDE EVLİLİK YILDÖNÜMÜMÜZ BAKARSINIZ 2. YIL HEDİYESİ OLARAK GELİR BİZİM KUZU :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…