Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

ah canım benımmm gecmıs olsun sıze
kıyamam
ben cok yogundum baktım kı kımse yazmamıs bişi
hoşbulduk tatlımmmm
aaaa yoklugum anlasıldı demek sevindim buna yasasınnnn:))))

cok sagol canim benim.gecmisi okusan anlarsin sen gittin kimse girmedi dogru duzgun topige ozledik seni yanii...

ayy allah daim etsin cnm mşlh hayırdır peki

bilmem ki sebebi yok,
içim kıpır kıpır
size ne diyeceğim
dün eskı kocamın arkadasını gordum kocam çok mutsuzmuş,
perişan oldum dıyormus ,çok kılo vermıs ben mahkemede de zayıflamıs gormustum onu ama ıyıce vermıs dıolar saç sakal dagınık gezıyormus
bunu anlatınca arkadasım ağladım içim acıdı yaaaasenağlama

gunaydın tatlişkommmm

kızlar ben bugun cok mutluyum yaaaaaaaaaaaa

RABBİM mutluluğunu daim etsin canımmm sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

kız yaman hiç pas vermiyosun niden kızzzz sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni bak öperim seni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

lütfen ece üzülme o adam hak etti. belli halen seviyosun ama senin kıymetini bilemedi bu benim karım laf söyleyemezsiniz diyemedi seni koruyup kollayamadı bırak anlasın değerini olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile

öp beni öp beni öpppppppppppppppp
Napıyon hanımmmm

yok hayatım ben ınan olarak uzuldum on aben toplandım o dağılmıs
ben sevmıyorum salıha onu hatta sevgimden öte nefret edıyorum bı evını duzenını koruyamadı dıye,
çocuk gbı davrandı hep
ben size burda herseyı anlatamadım zaten ama bana cok sey yasattı sevgim yandı bıttı gitti Allah içime ferahlık verdı yoluma kapansa da ben o işi gerıde bıraktım

WALLA BENDE ÜZÜLDÜM AMA YAPACAK BİŞEY YOK CNM
KENDİ DÜŞEN AĞLAMAZ.ÇANTADA KEKLİK GÖRDÜ SENİ YAPMADIĞI KALMADI
ŞİMDİ HANGİ TAŞ BÜYÜKSE ORAYA VURSUN KAFASINI GÜL GİBİ YUVAYI DAĞITTI ALÇAKKK alsanaalsanasmile

günaydın
topiğe baktımda baya eğlenceli gördüm sizleri
bende anne olmak istiyorum benim içinde dua edin olmaz mı bu ay başladık bakalım rabbim inşallah ilk denememizde olmasını nasip eder.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…