Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

canim benimm yaaa insallah iyi cikar herseyy ama sende hamissin dikkat et kendine havlarda sicakmis uzulme cok fazla..insallah hic biseycik yoktur esinde haber ver arada optum tatlimm..

canim benimm yaaa insallah iyi cikar herseyy ama sende hamissin dikkat et kendine havlarda sicakmis uzulme cok fazla..insallah hic biseycik yoktur esinde haber ver arada optum tatlimm..

sağol canım ya eşim bana sen gelme yoruluyorsun diyo ama ben duramam evde onuda yalnız bırakamam dayanamıyorum sıcağa ama gidiyorum yinede birazdan çıkacağız inş güzel haberlerle gelirim dua et olurmu gelince yazarım gelişmeleri görüşürüz şimdilik hoşçakal..

ıyıyım meryemcim ben de ne olsun iş güç dvm
bat hayatım sonuclardan bizi de haberdar et olur mu
Allahım yardımcınız olsun ıns ii sonuclarla gelırsın tatlım

selam kızlarrrrr hepimize kolayy gelsinnnnnn :)bat geçmiş olsun eşine sağlık diliorm.benim bu günler yumurtlama günlerim çalışmalara devam bu ilk denememiz 8 aylık evliyiz eşim korunuodu adetlerimde bi düzenszlk yok jinekolojik bi sorunum da yok bi mucize olur mu acaba ilk denemede reglime 20 gün var daha

olabilir cnm neden olmasın hayırlı zamanda gelsin bebeğiniz inş

cnm ya çok geçmiş olsun hayırlı sonuçlarla gelin inş.üzme knd bebişi düşünnn

aminnn cnm teşekkür ederim hepimizin dilekleri kabul olur inşallahh.regl gününe kdr oruç tutmicam sanırım rabbim affetsn:çok üzgünüm:

mrb kızlar sonuçlarımızı aldık klosterolu yüksek çıktı eşimin ama kötü değil dedi doktor ilaç tedavisine
başladı ve bazı yiyecekleri yasak etti derin oh çektik bunun şerefine kızımıza alışveriş yaptık beşiğini aldık 5li setini aldık bornoz takımı hastane çıkışı mevlüt takımı ve altın takacaklar için yastık aldık şimdilik bunları alabildik aklımıza gelenlerden daha dolap alıcam kıyafet almadım annemle ablam herşeyini aldılar sağolsunlar işte böyle dua eden herkese çok teşekkür ederim kızlar sizi çok seviyorum..

canim buyuk gecmis olsun onemli bisey olmamasina sevindim..ohh ne guzel kizina alisveris yapmissin..gule gule giymek naip etsin allah....optum bizde seni cok seviyoruz iyi geclerr

hadi bakalım canım gecmıs olsun bebişimiz de cicilerini güle güle kullansın ınsallah
ne mutlusundur şimdi hazırlık yaparken dimiiii

bu arada herkese günaydın

ayy çok sevindim cnm ya çok büyük geçmiş olsun rabbim sağlık versin
kuzunuzun cicilerinide güle güle giydirin ve kullanın..

Günaydın hanımlaaar napıyonuz

ayy çok sevindim cnm ya çok büyük geçmiş olsun rabbim sağlık versin
kuzunuzun cicilerinide güle güle giydirin ve kullanın..

Günaydın hanımlaaar napıyonuz

iyiyiz yamancımmmm sen nasılsın bakımmmm

OFFF Gece yatmak bilmiyorum sabah da böle uykum oluyor

Iyim ececim kenidmi çok yorgun hissediyorum ya
yrn doktora gitmeyi planlıyorum bi aksilik olmazsa
tahlil yaptırayım hemde kadın hastalıklarına gidip bi muayne olayım istiyorum
bebek düşünüyoruz ne var ne yok kan değerlerime baktırayım bi

baktır tabi cnm
doğru olanı bu
tüm testlerını falan yaptır

Allahım gönlüne göre versin inş
Ya bu yorgunluk herkeste var neden ki anlamadım ben dee

Kızlar bide bel ve kasıklarım fen ağrıyo benim acaba pazar günü denizdemi üşüttüm yada yumurtlama dönemindeyim ondanmıdır acep

geceleri çok sıcak yaa uyanıp duruyorum bende

aynen valla gece 2 ydı uyuyamadım ben
snr uyuyorum uyanıyorum öle sabah oluyor ıste
deliksiz uyuyamıyorum
yaman senın haberın var mı benım eskı kocam çok mutsuzmus gül gbi yuvamı dağıttım dıomus

çok kılo vermıs saç sakal karısık gezıomuş
içim acıdı kız
dün yazdım burda ama sen okumadın galıba yoksa okudun muhihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…