meryemcim sana anlatmıştım eşimin hafta sonu rahatsızlandığını dün hastaneye
götürdük kayınvalidemle kardolojiye gittik kalp ekg çekildi koşu bandında koşturdular kalbinde bi sorun yok allaha şükür ama karaciğerde yağlanma varmış bugün öğrendik kan tahlili verdik bugün dört buçukta alacağız inş onlarda bişey çıkmaz ama çok moralim bozuk eşim hiç bişey yemiyo sadece meyve yiyo ne yapacağımı şaşırdım..
canim benimm yaaa insallah iyi cikar herseyy ama sende hamissin dikkat et kendine havlarda sicakmis uzulme cok fazla..insallah hic biseycik yoktur esinde haber ver arada optum tatlimm..
selam kızlarrrrr hepimize kolayy gelsinnnnnn :)bat geçmiş olsun eşine sağlık diliorm.benim bu günler yumurtlama günlerim çalışmalara devamBu ilk denememiz 8 aylık evliyiz eşim korunuodu adetlerimde bi düzenszlk yok jinekolojik bi sorunum da yok bi mucize olur mu acaba ilk denemede reglime 20 gün var daha
bat slm kızlar nasılsınız iki günüdr topiğe giremiyorun 2 gündür hastanedeyiz eşimin sağlık problemi çıktı
2 gündür perişan olduk moralmen hiç iyi değilim rabbim inşallah feraha çıkarır bizi ve tüm sıkıntıda olanları..
mrb kızlar sonuçlarımızı aldık klosterolu yüksek çıktı eşimin ama kötü değil dedi doktor ilaç tedavisine
başladı ve bazı yiyecekleri yasak etti derin oh çektik bunun şerefine kızımıza alışveriş yaptık beşiğini aldık 5li setini aldık bornoz takımı hastane çıkışı mevlüt takımı ve altın takacaklar için yastık aldık şimdilik bunları alabildik aklımıza gelenlerden daha dolap alıcam kıyafet almadım annemle ablam herşeyini aldılar sağolsunlar işte böyle dua eden herkese çok teşekkür ederim kızlar sizi çok seviyorum..
mrb kızlar sonuçlarımızı aldık klosterolu yüksek çıktı eşimin ama kötü değil dedi doktor ilaç tedavisine
başladı ve bazı yiyecekleri yasak etti derin oh çektik bunun şerefine kızımıza alışveriş yaptık beşiğini aldık 5li setini aldık bornoz takımı hastane çıkışı mevlüt takımı ve altın takacaklar için yastık aldık şimdilik bunları alabildik aklımıza gelenlerden daha dolap alıcam kıyafet almadım annemle ablam herşeyini aldılar sağolsunlar işte böyle dua eden herkese çok teşekkür ederim kızlar sizi çok seviyorum..
ayy çok sevindim cnm ya çok büyük geçmiş olsun rabbim sağlık versin
kuzunuzun cicilerinide güle güle giydirin ve kullanın..
Günaydın hanımlaaar napıyonuz
offf gece yatmak bilmiyorum sabah da böle uykum oluyor
Iyim ececim kenidmi çok yorgun hissediyorum ya
yrn doktora gitmeyi planlıyorum bi aksilik olmazsa
tahlil yaptırayım hemde kadın hastalıklarına gidip bi muayne olayım istiyorum
bebek düşünüyoruz ne var ne yok kan değerlerime baktırayım bi
geceleri çok sıcak yaa uyanıp duruyorum bende
baktır tabi cnm
doğru olanı bu
tüm testlerını falan yaptır
allahım gönlüne göre versin inş
ya bu yorgunluk herkeste var neden ki anlamadım ben dee
ayy sorma hargün dayak yemiş gibiyim walla yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?