Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

günaydın
topiğe baktımda baya eğlenceli gördüm sizleri
bende anne olmak istiyorum benim içinde dua edin olmaz mı bu ay başladık bakalım rabbim inşallah ilk denememizde olmasını nasip eder.

gel sen de tatlım aramıza
Rabbim gönlünüze göre versin inşallah etmezmıyız ederız tabı
ne kadardır evlısın

günaydın
bende anne olmak istiyorum benim içinde dua edin olmaz mı bu ay başladık bakalım rabbim inşallah ilk denememizde olmasını nasip eder.

günaydın prensesim hoşgeldin canım. RABBİM çok bekletmeden inşaALLAH nasip eder bebişinizi. Kendinden bahsedermisin ne kadarlık evlisin nesin necisin, inmisin, cinmisin perimisin sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

güzel dilekleriniz için teşekkürler arkadaşlar ben 1 yıllık evliyim ve artık bir bebeğimiz olsun istiyoruz bu süreçte eşim korundu. ve bu ay başladık şu an yumurtlama dönemndeyim inşallah bu ay yavrumuz bize ilk merhabasını der.

merhaba arkadaşlar.ben 3 yıllık evliyim hala kesin kararllı olmasamda çocuk yapmak istiyorum allahın izniyle.ama doktora gitmek istemiyorum gebelik öncesi görünürler ya o bakımdan.psikolojik olarak baskı altında olmak istemiyorum.bi ara gitmiştim başka bi sebepten dolyı prolaktin hormonum yüksek çıkmıştı.o da engel olabiliyo muş hamile kalmaya.ben direk çalışmalara başlasam:) olmaz mı acaba.yani folik asit falan almadan.çevremde doktor gözetiminde hamile kalmak isteyenler hep bi problemle karşılaştılar.sürekli bişeyleri tedavi ediyomuş gibi oluyo.o psikolojiye girmek istemiyorum yani.sizce doğru olur mu bu arada yaşım 24.bide siz tam olarak nasıl karar verdiniz çocuk yapmaya.hamile kaldıktan sonra korkular geçiyomu...biraz karışık yazdm galiba ama umarım anlatabilmişimdir.teşekkürler.

gunaydin arkadaslar nasilsiniz...kizz salihaaa bende opucuk istiyorum bana neeeeeeee hatta oglusumda istiyorrrrrrrrrrrrr,,,kizlar yaa kasigima adet sancisi gibi sancilar girmeye basladi duzenli degil ama yalanci sancilarim basladi sanirim daha oncede hic odgum yapmadigim icin ne oldugunuda anlamis degilim cok acayip bi durumdayim yaniii..bi var bi yokkk uff...
yeni gelenler hosgeldiniz allah cok bekletmesinn insallha tez zamanda olur insallahhh

canim doktora gidip gitmemek senin kararin psikolojik olraka etkilenmek istemiyorum diyosan sen biliyosun ama bende gitmistim hicte etkilenmedim yani o sadece on bi kontrol diyelimki bi sorun var ve sen bunu bilmeden deneme yapiyosun ve olmuyor ozaman bilmeden beklemis olucaksin oda var bi zarari olucagini sanmam bi kac ay dene olmazsa bi doktora kontrol olursun allah yardimcin olsun

gelin kız ikinizi de öpeyim oğluşunu da öpeyim yakışıklı bir erkeği kim öpmek istemez Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

hayırlısıyla kısa zamanda yaparsın doğumu meryemcim RABBİM ya ve yaardımcın olsun RABBİM bir nefeste kurtarsın

ben hiç kontrol olmamaktan yana değilde en az bir iki adet dönemi geçene kadar eğer olmazsa o zaman giderim zaten hamile kalırsam düzenli olarak kontrollere giderim.yani doktor problem yok olur derde olmazsa daha zor olur benim için.teşkr.

ŞenizŞeniz al bizde kizinla seni optukkk cok sagol canimm insallah sizde bir nefeste kurtulursunuz..rabbim herkeze yardim etsin artikk...

günaydın

HAYIRLI OLSUN CNM HG ARAMIZA UMARIM BU AY HEPİMİZDE HAMİLE KALIRIZ kaydirigubbakcemile5

cnm yaa
aleyküm selam nerelerdesin sen merakta bırakıyon bize
kuzuların nasıl sen nasılsın anlat bakalım

canım benim annemlerdeydim 15 gündür.pazar döndük işte.bayağı ağırlaştık bi tarafatan sıcaklar bi taraftan 7.ayda olmamızın ağırlığı bayağı zorlanıyorum.kuzucuklarım inanıyorum ki RABBİMİN izniyle iyiler.pıtır pıtır hareket ediyolar onları izlemek,onlara dokunmak çok güzel bir duygu RABBİM inşallah doğduktan sonrda sağlıklı sıhhatli hayırlı bir şekilde sevmeyi nasip eder.

dr a gidip gitmemek konusunda kararsızım acaba sağlık ocağına gidip kalp atışlarınımı dinlesem diyorum.gerçi hareket ediyolar yani inşallah yaşıyolar ama bilemiyorum ne yapsam.
öle işte sen neler yapıyosun nasıl geçti tatilin.

ben yineeeeeeeeeeee herzamanki gibiiiiiiiiiiiiiii dua istiyorummmmmmmmm mübarek üç aylar hürmetineeeeeeeee:)))))))

canim arkadasim hosgeldinnn..senden haber almayinca bende cok meraklaniyorum bizi habersiz birakma..bende cok inaniyorum allahin izniyle hersey cok guzel olucak diye umit ediyorumm..meleklerinn insallahh hep iyi olucaklar...hep aklimizda ve dualarimizdasinn canim benimm alllah hepimizin yar ve yardimcisi olsun insallahh

canım benim hoşbuldum inşalah.ALLAH razı olsun inşlallah.eminim dualarınızda unutmadığınıza onlar beni rahatlatıyor zaten.

sen neler yapıyosun günün azaldı iyice RABBİM yardımcın olsun.ağrısız sancısız kolay doğumlar nasip etsin inşallah öpüyorum seniiii:)

CNM YA 7. AYA VARDINIZ DEMEK RABBİM HAYIRLISIYLA SAĞ SALİM KUCAĞINIZA ALMAK NASİP ETSİN.TATİLİM GÜZELDİ BİZDE DENİYORUZ ARTIK RABBİM HAYIRLI ZAMANDA VERSİN BİZEDE Bİ EVLAT İNŞALLAH
:CüvCüv:

slm kızlar nasılsınız iki günüdr topiğe giremiyorun 2 gündür hastanedeyiz eşimin sağlık problemi çıktı
2 gündür perişan olduk moralmen hiç iyi değilim rabbim inşallah feraha çıkarır bizi ve tüm sıkıntıda olanları..

hannemmm meryemmm hosgeldınızz
hosbulduk canim nasilsinn
canim benim gecmis olsunn insallah cok onemli degildir rabbim yardimciniz olsun sen kendine dikkat et cok uzulmemeye caliss

hosbulduk canim nasilsinn
canim benim gecmis olsunn insallah cok onemli degildir rabbim yardimciniz olsun sen kendine dikkat et cok uzulmemeye caliss

meryemcim sana anlatmıştım eşimin hafta sonu rahatsızlandığını dün hastaneye
götürdük kayınvalidemle kardolojiye gittik kalp ekg çekildi koşu bandında koşturdular kalbinde bi sorun yok allaha şükür ama karaciğerde yağlanma varmış bugün öğrendik kan tahlili verdik bugün dört buçukta alacağız inş onlarda bişey çıkmaz ama çok moralim bozuk eşim hiç bişey yemiyo sadece meyve yiyo ne yapacağımı şaşırdım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…