• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

gunaydin kizlar hamisler gunaydin bebislerde gunaydin nasil herkez bayram telaseside bitti ohh dedim vallla..kizlar bayramin ikinci gunu yumurtlama gunumdu.ama az kalsin kaciriyordum.cumartesi kardeslerimde disari ciktik test alsammi almasammi diye baya tereddutte kaldimm sonra eczana eczane dolasarak istedigim testi buldum eve gittigimizde saat 5 ti bi yapim bakim daha var ama belli olmaz dedim vee yaptim digital bolumde gulen yuz cikti o gun aksam degerlendirdik 1 aydir hep o gunu bekeldik ve hic bisey yapmamistik.ogun 13 gunumdu 14 gunu testi tekrar yaptim yine guluyordu ama sadece bi gun yaptik.dunde yaptim test gulmedi eger o iki gun ise benim yumurtlamam tam zamaninda degerlendirmis olduk ben bi kere yaptik diye olmaz diye dusunmuyorum hayirlisi allahtan.ve su 4 gundur basim catliyor kizlar yatiyorum kalkiyorum hep bas agrisi deli olcam yaaa gece dayanamaip ilac ictim allah bin sukur bugun gectii ama yine agriyacak gibi bi his var icimde inslllah agrimazz hepiniye cokkk mutlu gulerr optuldunuzzzkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

geçmiş olsun meryemcim inşallah tekrarlamaz ağrıların ve inşallah sende hamişlerin arasına katılırsın yazılarınızı sürekli takip ediyorum çok sıcak bir ortam çok ısındım bu topiğe inşallah beide kabul eder banada ısınırsınız bende çok istiyorum anne olmayı doktorum adetimin 11.i 13üncü ve 15.inci günü ilişkiye gir dedi dua edin bende hamişlerin arasına katılayım yazılarınızı bekliyorum kızlar..:emir_bebek:

geçmiş olsun meryemcim inşallah tekrarlamaz ağrıların ve inşallah sende hamişlerin arasına katılırsın yazılarınızı sürekli takip ediyorum çok sıcak bir ortam çok ısındım bu topiğe inşallah beide kabul eder banada ısınırsınız bende çok istiyorum anne olmayı doktorum adetimin 11.i 13üncü ve 15.inci günü ilişkiye gir dedi dua edin bende hamişlerin arasına katılayım yazılarınızı bekliyorum kızlar..:emir_bebek:
tsk ederim canim bugun biraz daha iyiyim allaha bin sukur bas agrim gecti..gorumcem ebe hemsire bas agrisi hormon degisikliginden olbilir dedi.benimde yumurtlama donemim oldugu icin oyuzden olmus olabilir.insallah sende bende en kisa zamanda hamile kaliriz

tsk ederim canim bugun biraz daha iyiyim allaha bin sukur bas agrim gecti..gorumcem ebe hemsire bas agrisi hormon degisikliginden olbilir dedi.benimde yumurtlama donemim oldugu icin oyuzden olmus olabilir.insallah sende bende en kisa zamanda hamile kaliriz

inşallah cnm ya senin ilk bebeğinmi olacak daha önce hiç düşük yaptınmı ben bir kere yaptım bu ikinci olacak benim adetim yarın bitiyor iki aydır olmuyordum ben o kadar sıkıntılı günler geçirdimki bide üstüne adet olamam psikolojimi bozdu doktora gittim stresten olamadığımı söyledifarlutan kullandım öyle oldum yarın temizlenip hayırlısıyla cumaya denemeye başlayacağız ilk hamilelimde çatlama tedavisi gördüm inşallah bu sefer kendilinden olur hamile kalırım allah hepimize bu müjdeli hayırlı haberleri almayı nasip etsin aminnnnnn...sen kaç yıllık evliydin meryemcim...:ecrin_bebek:

kıslar merhaba nasılsınız?

bu günlerde yumurtlama günüm sanırım siz neler önerirsiniz kıslar ne gibi yöntemler?

kıslar merhaba nasılsınız?

bu günlerde yumurtlama günüm sanırım siz neler önerirsiniz kıslar ne gibi yöntemler?

merhaba dmtumt84 cnm benimde bugünlerde yumurtlama günlerim hamile kalmak istiyosan adetin ilk gününden saymaya başlayarak 11 13 ve 15.inci günlerini denemeni tavsiye ederim ayakların havada poponun altında yastık yarım saat beklemen lazım yarım saat geçtikten sonra tuvalete falan gitme duş alma gündüzü bekle gece duşalırsan hiç bir işe yaramaz çabaların inş çabucak hamile kalırsın belki beraber duyuruurz hamile olduğumuzu kızzz..

gunaydın kızlar.
kyleena esının bebek ıstememesı cok normal. daha yenı evlısınız sanırım ve sorumluluk almak zor gelıyor olabılır. benım esım de ılk bebek fıkrımı soyledıgımde erken dedı ıstemedı. sımdı o benden daha heveslı. sanırım her konuda oldugu gıbı bu konuda da bayanlar erkeklerden daha cesur. bır sekılde ıkna et esını. onayını al. ama ınan hamıle kaldıgında en cok o sevınecek. benım esım zor ıkna oldu. ama sımdı sabırsızlanıyor. hamıle kalınca da erkek dıye tutturdu. kız ıstemedıgını her fırsatta dıle getırdı. erkek oldugunu ogrendıgınde de gonlumden kız da gecıyordu dedı. kız olsaydı bellı etmezdım ama sevınırdım dedı. yanı sunu demek ıstıyorum. erkekler duygularını zor bellı edıyorlar ve bazen onları zorlamak gerekıyor daha dogrusu cesaretlendırmek.
bat canım arkadasın ıcın yorum yazmadım cunku dıs gebelıkle ılgılı fıkrım yok. bos gebelık gecırdım ama hemen arkasından hamıle kaldım. arkadasına doktor ne demıs. nıye ıkıncısınde de boyle bır durum var. arastırsın ıyıce. Allah yardımcısı olsun. boyle seyler ınsanı cok yıpratıyor
Allah ısteyen herkese hayırlı bebısler versın

Seni Bekliyorum Yine

Bu sabah…
Her zamanki gibi…
Pencereden baktım öylesine…
Gözlerim uzaklarda…
Seni bekliyorum yine.

Kuşların ötüşünden…
Yaprakların süzülüşünden…
Rüzgarın uğultusundan…
Manalar çıkarıyorum…
Biliyorum geleceksin…
Ümit doluyum her an…
Seni bekliyorum yine.

Özlemlerim katmerleşti.
Hayalin kapladı her yanımı.
Gözlerin geldi aklıma.
Seni bekliyorum yine.

Biliyorum geleceksin.
Acılarımı dindireceksin.
Gülmez yüzümü güldüreceksin.
Seni bekliyorum yine.

Biliyorum işte…
Geleceksin bana.
Yine bana…
Hep bana…
Yalnızca bana geleceksin.
Bak her zamanki yerimde…
Seni bekliyorum yine.

Gözlerim uzaklarda…
Hayaller dünyasında…
Her anımla…
Her yanımla…
Seni bekliyorum yine.

Hadi artık..!
Gelsene..!
Hasretimi özlemimi…
Dindirsene.
Bak..!
Seni bekliyorum yine.

merhaba dmtumt84 cnm benimde bugünlerde yumurtlama günlerim hamile kalmak istiyosan adetin ilk gününden saymaya başlayarak 11 13 ve 15.inci günlerini denemeni tavsiye ederim ayakların havada poponun altında yastık yarım saat beklemen lazım yarım saat geçtikten sonra tuvalete falan gitme duş alma gündüzü bekle gece duşalırsan hiç bir işe yaramaz çabaların inş çabucak hamile kalırsın belki beraber duyuruurz hamile olduğumuzu kızzz..

inşallah canım yaa ne çok sevinirim varya.. ben ayaklarımı kaldırıyorum 1 saat falan yatıyorum hep. ama sabah işe geldiğimden dolayı banyoyu 1 saat sonra yapıyorum canım ya.. onu nasıl yapmam lazım şimdi sabah yapamam hasta olurum bu sefer zaten çok nazlı bir bünyem var. sabah banyo yapmasam akşamı beklemem lazım o zamn da günah ama yaa duramam öyle cenabet yani. ben banyo yapıyorum ama yıkamıyorum orayı sadece üstten su tutuyorum o kadar. off ya kafam karıştı şimdi yaa...akıl verin bana kıslarr:çok üzgünüm::Saruboceq:laelaelaelaelae

inşallah canım yaa ne çok sevinirim varya.. ben ayaklarımı kaldırıyorum 1 saat falan yatıyorum hep. ama sabah işe geldiğimden dolayı banyoyu 1 saat sonra yapıyorum canım ya.. onu nasıl yapmam lazım şimdi sabah yapamam hasta olurum bu sefer zaten çok nazlı bir bünyem var. sabah banyo yapmasam akşamı beklemem lazım o zamn da günah ama yaa duramam öyle cenabet yani. ben banyo yapıyorum ama yıkamıyorum orayı sadece üstten su tutuyorum o kadar. off ya kafam karıştı şimdi yaa...akıl verin bana kıslarr:çok üzgünüm::Saruboceq:laelaelaelaelae

jayacım arkadaşımın ilk hamileliğini kendi pek anlamadı birazda geç dokotra gitti gittiğimzdede önce dış gebelkidendi o doktorla kalınmadı başka bir doktorada göründü oda dış gebelik yok dedi sonucunda düşük gerçekleşti şimdi yeniden hamile benim sizlerden
öğrenmek istediğim beta hcg sonucu 330.97 bu ne anlama geliyor idrar testinde pozitif
çıkmiş muayenede bebek gözükmemiş ve kesede oluşmamış dedi arkadaşımın son adet tarihi 11 ekim sizce kaç haftalık bebek bileniniz varmı acaba.....
dmtumcum 1 saat sonra banyo yapıyorum demişsin ama benim netten okuduğum bilgilere göre sabahı beklemen şart yoksa bütün denemelerin boşa çıkar bünyem hassas demişsin o zaman zor olacak ama işe gitmeden iki üç saat önce yap banyonu eğer sonuç almak istiyorsan zorluklarınada katlanacaksın cnm benim hamile olduğunu duyunca inan değecek çektiğin eziyetlere mücadeleye devam pes etmek yok değilmi kızlar....

Cnm benim o kadar ince düşünme
allah vericekse sen ne yapsanda verir
sen elinden geleni yap gerisini allaha havale et elbet olucak cnm
sadece stres yapma

kızzzzzlaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrr napıyonuzzzz
benim regl hala yok 3 gün geçti enteresannn

batcım verdiğin bilgiler için teşekkürler bu yapacağım dediğin gibi eğer istiyorsan bazı zorluklara da katlanacaksın inşallah olur hayırlı evlat versin rabbimm cümlemize..

1.5 senelik evliyiz 7 ay oldu bebek istiyoruz ama olmadı denemelerimizde bal tarçın çörek otunu denesem mi ne dersiniz arkadaşlar çerçek etkisivarmı çok istiyorum bebek
ne yapmalıyım nasıl olsa daha iyi kafam çok karışık yardım edin banaaaaaaaaaa

batcım verdiğin bilgiler için teşekkürler bu yapacağım dediğin gibi eğer istiyorsan bazı zorluklara da katlanacaksın inşallah olur hayırlı evlat versin rabbimm cümlemize..

rica ederim cnm ne demek inşallah hayırlısıyla önce sağlık sonra nur topu gibi bir evlat nasip etsin tüm anne adaylarına kaç yıllık evlisin sen cnm...

iliskiden sonra yatmayi biliyorum poponun altina yastik koyup yaiyorum ama 1 saat sonra bile tuvalete gitmemek sacma degilmi cunki benim hep tuvaletim geliyor.ve bir saat yattiktan sonra kalkip tuvalete gidiyorum ama dusa sabah giriyorummm ya herkazz bisey yaziyor insanin morelini bozuyolarr yaaaaaaaaaaaaaaaaa

cnm morelini bozma bak 90 saniyede spermlerin gitme isi oluyomus isi garantiye aliyim diyosan bir saat sonra bence kalkabilirsin..

halecim hiç doktora danıştınmı bu konuda bence doktor kontrolünde deneyebilirsin belkide yumurtalıkların tembel çalışıyordur çatlama tedavisine ihtiyacın vardır bence en kısa zamanda bir doktora görünmeni tavsiye ederim...

meryemcim sende haklısın bozma moralini ama internetten okuduğum tüm uzman yazılarında sabahı bekleyin diyor spermlerin içinden boşalmaması için tabi karar senin bende gitmek istiyorum ama eşim bırakmıyor bende öyle uyuya kalıyorum..

Back
X