gunaydin kizlar hamisler gunaydin bebislerde gunaydin nasil herkez bayram telaseside bitti ohh dedim vallla..kizlar bayramin ikinci gunu yumurtlama gunumdu.ama az kalsin kaciriyordum.cumartesi kardeslerimde disari ciktik test alsammi almasammi diye baya tereddutte kaldimm sonra eczana eczane dolasarak istedigim testi buldum eve gittigimizde saat 5 ti bi yapim bakim daha var ama belli olmaz dedim vee yaptim digital bolumde gulen yuz cikti o gun aksam degerlendirdik 1 aydir hep o gunu bekeldik ve hic bisey yapmamistik.ogun 13 gunumdu 14 gunu testi tekrar yaptim yine guluyordu ama sadece bi gun yaptik.dunde yaptim test gulmedi eger o iki gun ise benim yumurtlamam tam zamaninda degerlendirmis olduk ben bi kere yaptik diye olmaz diye dusunmuyorum hayirlisi allahtan.ve su 4 gundur basim catliyor kizlar yatiyorum kalkiyorum hep bas agrisi deli olcam yaaa gece dayanamaip ilac ictim allah bin sukur bugun gectii ama yine agriyacak gibi bi his var icimde inslllah agrimazz hepiniye cokkk mutlu gulerr optuldunuzzzkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
geçmiş olsun meryemcim inşallah tekrarlamaz ağrıların ve inşallah sende hamişlerin arasına katılırsın yazılarınızı sürekli takip ediyorum çok sıcak bir ortam çok ısındım bu topiğe inşallah beide kabul eder banada ısınırsınız bende çok istiyorum anne olmayı doktorum adetimin 11.i 13üncü ve 15.inci günü ilişkiye gir dedi dua edin bende hamişlerin arasına katılayım yazılarınızı bekliyorum kızlar..