- 16 Ekim 2009
- 14.445
- 8.146
- 448
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yamancım bende en son 25 eylülde olmuştum adet ondan sonra iki ay boyunca olmadım çok sinir bozucu bi durum artık hamile olduğumu düşünmeye başlamıştım ama bizde korunuyoduk düşük yaptığım için neyse doktora gittim iki aydır adet olmadığımı söyledim hemen muayene etti önce karında baktı görmedi sonra alttan baktı bebek yok dedi ama adette olacak gibi gözükmüyosun dedi ilaç verdi farlutal kullandım 1 hafta içinde adet oldum adetin 11.13 ve 15inci günleri deneyin dedi deniyoruz yarın 15.gün inş hamile kalırım ve son bişey daha ben sıkıntı stresetn adet olamamışım belki senin durumunda öyledir bencede bi özele git nerde oturuyosun sen istbuldamısın?akannehir
selam kıslar nabersiniz?
yamancım bende en son 25 eylülde olmuştum adet ondan sonra iki ay boyunca olmadım çok sinir bozucu bi durum artık hamile olduğumu düşünmeye başlamıştım ama bizde korunuyoduk düşük yaptığım için neyse doktora gittim iki aydır adet olmadığımı söyledim hemen muayene etti önce karında baktı görmedi sonra alttan baktı bebek yok dedi ama adette olacak gibi gözükmüyosun dedi ilaç verdi farlutal kullandım 1 hafta içinde adet oldum adetin 11.13 ve 15inci günleri deneyin dedi deniyoruz yarın 15.gün inş hamile kalırım ve son bişey daha ben sıkıntı stresetn adet olamamışım belki senin durumunda öyledir bencede bi özele git nerde oturuyosun sen istbuldamısın?akannehir
valla meryemcim henüz birşey yok. çok çalıştım inşallah.
kasıklarım ağrıyor bir de sabah kahvaltıdan sonra her sabah midem bulanıyo başka da birşey yoık.sen nasılsın
selam kızlar bu başlığı gördüm çok memnun oldum gerçekten bende bebiş istiyorum...
valla meryemcim henüz birşey yok. çok çalıştım inşallah.
kasıklarım ağrıyor bir de sabah kahvaltıdan sonra her sabah midem bulanıyo başka da birşey yoık.sen nasılsın
Herkez burda ne guzell yaw..
Meryem, geri sayim basladi sayirli dimi cnm ::)
hadi hayirlisi..
dmtumt84, bende hic belirti yok bu ay.. gecen ay muthis gogus agrim vardi ama bisey degilmis
Yaman,
ins. buyuk bi problem degildir senin ki de cnm![]()
aynen cnm ya
bende hamile olduğumu sanmaya başladım
ama perşembe günü yada daha önce belli olucak artıkk
bozma canim moreliini enonemlisi morel.ama bende bu aralar cok sulu gozlu oldum hep durmadan agalayasim geliyorr benim 1 haftamm var insallah bebeisim benimledir bilmiyorum bi kac belirtim var ama direk hamilelige yormak sonrada hayal kirikligina ugramak istemiyorum.normaldede goguslerim siserdi ama adetimi 3 gun kala felan ben bunu 1 haftaya gecgin bi suredir yasiyorum ve suan goguslerim cok sisti ve agriyorrr allah yardimcimizz olsunn gonulden duaciyim hepinizee allahimmm yardim etsinn hepimizeee
inş canım iyi sonuçlar alırsın çok zor beklemesi ama hayırlısı olur hakkında inş duacıyım senin için doktora gidince bizleride haberdar et olurmu?CADIARZU
yamancım moralini yüksek tutmaya çalış olurmu..