• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

yamancım bende en son 25 eylülde olmuştum adet ondan sonra iki ay boyunca olmadım çok sinir bozucu bi durum artık hamile olduğumu düşünmeye başlamıştım ama bizde korunuyoduk düşük yaptığım için neyse doktora gittim iki aydır adet olmadığımı söyledim hemen muayene etti önce karında baktı görmedi sonra alttan baktı bebek yok dedi ama adette olacak gibi gözükmüyosun dedi ilaç verdi farlutal kullandım 1 hafta içinde adet oldum adetin 11.13 ve 15inci günleri deneyin dedi deniyoruz yarın 15.gün inş hamile kalırım ve son bişey daha ben sıkıntı stresetn adet olamamışım belki senin durumunda öyledir bencede bi özele git nerde oturuyosun sen istbuldamısın?akannehir

bozma canim moreliini enonemlisi morel.ama bende bu aralar cok sulu gozlu oldum hep durmadan agalayasim geliyorr benim 1 haftamm var insallah bebeisim benimledir bilmiyorum bi kac belirtim var ama direk hamilelige yormak sonrada hayal kirikligina ugramak istemiyorum.normaldede goguslerim siserdi ama adetimi 3 gun kala felan ben bunu 1 haftaya gecgin bi suredir yasiyorum ve suan goguslerim cok sisti ve agriyorrr allah yardimcimizz olsunn gonulden duaciyim hepinizee allahimmm yardim etsinn hepimizeee

yamancım bende en son 25 eylülde olmuştum adet ondan sonra iki ay boyunca olmadım çok sinir bozucu bi durum artık hamile olduğumu düşünmeye başlamıştım ama bizde korunuyoduk düşük yaptığım için neyse doktora gittim iki aydır adet olmadığımı söyledim hemen muayene etti önce karında baktı görmedi sonra alttan baktı bebek yok dedi ama adette olacak gibi gözükmüyosun dedi ilaç verdi farlutal kullandım 1 hafta içinde adet oldum adetin 11.13 ve 15inci günleri deneyin dedi deniyoruz yarın 15.gün inş hamile kalırım ve son bişey daha ben sıkıntı stresetn adet olamamışım belki senin durumunda öyledir bencede bi özele git nerde oturuyosun sen istbuldamısın?akannehir

aynen cnm ya
bende hamile olduğumu sanmaya başladım
ama perşembe günü yada daha önce belli olucak artıkk

valla meryemcim henüz birşey yok. çok çalıştım inşallah.
kasıklarım ağrıyor bir de sabah kahvaltıdan sonra her sabah midem bulanıyo başka da birşey yoık.sen nasılsın

kasıklarım ağrıyor bir de sabah kahvaltıdan sonra her sabah midem bulanıyo başka da birşey yoık.sen nasılsın

bende ayni mide bulantisi haric tabi benim 1 haftam var 15 de olmam gerekiyor bakalim belirtileri takmiyorum artik varsa var yoksa allah kerimmm hayirlisi olsun canim

Herkez burda ne guzell yaw..

Meryem, geri sayim basladi sayirli dimi cnm ::)
hadi hayirlisi..

dmtumt84, bende hic belirti yok bu ay.. gecen ay muthis gogus agrim vardi ama bisey degilmis :(

Yaman,
ins. buyuk bi problem degildir senin ki de cnm :(

madeofhonor,
hosgeldin aramiza hayirlisiyla ins. sende bebegine kavusursun.

Kendinden bahsedermisin bize kac yasindasin ne kadardir bebek istiyosun vs,

nerelerdesin cnm ya uzun zamandır girmiyosun topiğe belki vardır sende bişey çünkü benim ilk hamileliğimde yemeklerden sonra mide bulantım oluyodu kasıklarımda ağrı göğüs uçlarım acıyodu dokunulmuyodu hiç inş hamilesindir...opuyorumnanaktan

Herkez burda ne guzell yaw..

Meryem, geri sayim basladi sayirli dimi cnm ::)
hadi hayirlisi..

dmtumt84, bende hic belirti yok bu ay.. gecen ay muthis gogus agrim vardi ama bisey degilmis :(

Yaman,
ins. buyuk bi problem degildir senin ki de cnm :(

burcucum beni unuttun bende burdayım ama neyse resimdeki senmisin çok güzel bi bayansın eğer sensen...alkisalkisalkis

aynen cnm ya
bende hamile olduğumu sanmaya başladım
ama perşembe günü yada daha önce belli olucak artıkk

inş canım iyi sonuçlar alırsın çok zor beklemesi ama hayırlısı olur hakkında inş duacıyım senin için doktora gidince bizleride haberdar et olurmu?CADIARZU

bozma canim moreliini enonemlisi morel.ama bende bu aralar cok sulu gozlu oldum hep durmadan agalayasim geliyorr benim 1 haftamm var insallah bebeisim benimledir bilmiyorum bi kac belirtim var ama direk hamilelige yormak sonrada hayal kirikligina ugramak istemiyorum.normaldede goguslerim siserdi ama adetimi 3 gun kala felan ben bunu 1 haftaya gecgin bi suredir yasiyorum ve suan goguslerim cok sisti ve agriyorrr allah yardimcimizz olsunn gonulden duaciyim hepinizee allahimmm yardim etsinn hepimizeee

sağol meryemcim toparlanmaya çalışıyorum sende dikkat et kendine anladığım kadarıyla hassas dönemler geçiriyosun şikayetlerin hamilelik şikayetlerine çok uyuyo inşallah bebişin seninledir benimde hemen hemen aynı şikayetlerim vardı sen üzme kendini ağlama bebiş varsa annesini üzgün görmek istemez dimi ama hakkında hayırlısını diliyorum cnm ne zaman doktora gideceksin...

inş canım iyi sonuçlar alırsın çok zor beklemesi ama hayırlısı olur hakkında inş duacıyım senin için doktora gidince bizleride haberdar et olurmu?CADIARZU

SAOL CNM HABER VERCEM MUTLAKA BENDE ÇOK MERAK ETMEYE BAŞLADIM YAAA opuyorumnanaktan

evet yamancım olmazsa üzülme artık bi dahaki aya sizde başlarsınız denemeye eğer istiyorsanız hadi bakalım...

Back
X