• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

Cnm anlıyorum senı benımde 10 gÜn gecıktı kesın dedım kesın hamıleyım baŞım dÖnmeye baŞladı uyku bastırıyodu
ama anladımkı psıkolojık hepsı
umarım senın gerÇektır

canım çok sevindim Allah hayırlısıyla kucağına almak nasip etsin darısı başımızaa:Saruboceq:
benim bugün adet günüm ama daha başlamadı, bi de demin tuhaf bi akıntım oldu afedersiniz bööle kahverengi. 1-2 damla....hayırdır inşallah

cnm benim sağol inş. sende adet olmazsında bebiş gelir
bende vardı cnm öyle kahverengi akıntı bende dedim herlade yine olmadı hastalancam diye ama 9 gün geçtikten sonra anladımki bebiş varmış
inş. sanada en kısa zamanda bebeğin gelir

cnm benim sağol inş. sende adet olmazsında bebiş gelir
bende vardı cnm öyle kahverengi akıntı bende dedim herlade yine olmadı hastalancam diye ama 9 gün geçtikten sonra anladımki bebiş varmış
inş. sanada en kısa zamanda bebeğin gelir

amin canım çok teşekkür ederim:1hug:
ben hala beklemedeyim adetim konusunda ama bi taraftan da acaip gaz sancım var duramıyorum davul gibi oldum...bakalım nolcak:bbo:

slm kızlar hamişlerimiz çoğalıyo galiba ne güzel meral77 cnm çok tebrik ederim sağlıkla sıhhatle kucağına alırsın inşallah bebeğini dasilvadido inşallah seninkide bebiştir yamancım sen başladınmı çalışmalara inş ilk denemede sende hamile kalırsın diğer kızlar nerdesiniz yaaa özletmeyin kendinizi çok fazla dilerim 2009un son günlerinde herkesten güzel haberler çıkar bizde deniyoruz inş bende hamile kalırım bi önceki hamileliğimde çatlama tedavisi gördüm sizce bu kez kendiliğinden hamile kalırmıyım kızlar çatlama tedavisigerek kalırmı acaba yine çünkü benim yumurtalıklarım tembel çalışıyomuş ne dersiniz kalırmıyım tedavisiz?

CNM ÇOK HAKLI DR SİZ BEBEK İÇİN SEVİŞİYONUZ ONDANDIR
BEYNİMİZ ÖYLE DİZAYN EDİLMİŞ Kİ HERŞEYİ ALGILIYOR
BENCEDE SEVİŞMEK İÇİN İLİŞKİYE GİRİN ŞİMDİ ÇOK BİLMİŞLİK YAPMA DİYECEKSİN HENÜZ BEBEK YAPMIYORUZ AMA BENDE ÖYLE DÜŞÜNÜYORUM YANİ BEBEK İÇİN İLİŞKİYE GİRMEYİN.
GERÇİ BU NASIL MÜMKÜN OLUR BİLEMEM :gitme:
BU AY KAFANI BAŞKA ŞEYLERE VER MESELA ÖRGÜ ÖR YADA Bİ EL İŞİ UĞRAŞ BUL KENDİNE

canım bak düşünme bebek için hadi odaya diye düşünmeee:) keyfine yap kardeşimmmm olursa hamişine olurrr:)
herşeyden keyf almasını blin arkidişimmmmmmmmmmmm

canım bak düşünme bebek için hadi odaya diye düşünmeee:) keyfine yap kardeşimmmm olursa hamişine olurrr:)
herşeyden keyf almasını blin arkidişimmmmmmmmmmmm

derya berilcim yamana katılıyorum çocuk için odaya gidiliyo sen öyle düşünmek istemesende kafana bişekilde yerleşiyo bu düşünce ama seninde dediğin gibi keyif almaya bakmak lazım sen ne kadardır uğraşıyorsun bebek için ne kadarlık evlisin vede.....:Saruboceq:

günaydın kızlarrr
şimdi adetim başladı...açıkçası çok üzülmedim çünkü idrar yolları enfeksiyonu yüzünden baya bi ilaç antibiyotik kullanmak durumunda kalmıştım, içim rahat etmezdiyerimseniben
bu ay clearblue ovülasyon testi aldım onu deneyecem inşallah işe yarar...
doğum kontorl hapını yeni bıraktığım için yumurtlama dönemimin geçen ay biraz kaydığını tahmin ediyorum; artık daha kontrollü gidecemkaydirigubbakcemile3 ama tabi herşeyden önce hayırlısı, sağlıklısını diliyorum Allah'tan:Saruboceq:

günaydın kızlarrr
şimdi adetim başladı...açıkçası çok üzülmedim çünkü idrar yolları enfeksiyonu yüzünden baya bi ilaç antibiyotik kullanmak durumunda kalmıştım, içim rahat etmezdiyerimseniben
bu ay clearblue ovülasyon testi aldım onu deneyecem inşallah işe yarar...
Doğum kontorl hapını yeni bıraktığım için yumurtlama dönemimin geçen ay biraz kaydığını tahmin ediyorum; artık daha kontrollü gidecemkaydirigubbakcemile3 ama tabi herşeyden önce hayırlısı, sağlıklısını diliyorum allah'tan:saruboceq:

hayırlısı cnm ya
ama iyi olmuş bu ay ilaç kullanmışsın için rahat olur
önümüzdeki aya inşallah hayırlısıyla gelir bebeğiniz

derya berilcim yamana katılıyorum çocuk için odaya gidiliyo sen öyle düşünmek istemesende kafana bişekilde yerleşiyo bu düşünce ama seninde dediğin gibi keyif almaya bakmak lazım sen ne kadardır uğraşıyorsun bebek için ne kadarlık evlisin vede.....:Saruboceq:

canım ben 25 ekim 2008 de evlendim. şubatta klomen ile başladık tedaviye ve korunmamaya başladım. ben 98 den beri pko luyum o nedenle erken başladım tedaviye. yazın bir ameliyat gçirdim o ara doğum kontrol kullanıp ara verdik. şimdi yeniden başladık bu ay. ilk ayda regl olmadım . günüm geçti 10-13 aralık olmam gerekiyordu hala bekliyorum:) testlerim negatif çıktı.

bekliyorum ama şu anda ilk proje KİLO VERMEK .... varmı gizli bir yönteminiz paylaşın benle nolurrr

bende iyiyim cnm ne olsun sabırla günümü bekliyorum pazartesi test yaptırdım 0.30 çıktı. erken mi oldu bilmiyorum ama hayırlısı inş.

deryacım benim iki ayda yedi kilo verdiğim bi diyetim vardı,temeli ekmek,pilav ve makarnadan uzak durmaktı...ekmek olarak unonun geleneksel esmer ekmeğini tüketiyodum,bol su içiyodum ve kesinlikle spor yapıyodum..

günaydın arkadaşlar, hayırlı cumalar hepinize, Allah gönlünüze göre, hayırlısını versin:Saruboceq:
ben şu clearblue ovülasyon testinden satın aldım, adetimin 12. günü kullanmaya başlayacam,inşallah işe yarar...
bu arada vitamin ve folik asit kullanımım da tam gaz devam ediyosengözlerimebaksanab

canım ben 25 ekim 2008 de evlendim. şubatta klomen ile başladık tedaviye ve korunmamaya başladım. ben 98 den beri pko luyum o nedenle erken başladım tedaviye. yazın bir ameliyat gçirdim o ara doğum kontrol kullanıp ara verdik. şimdi yeniden başladık bu ay. ilk ayda regl olmadım . günüm geçti 10-13 aralık olmam gerekiyordu hala bekliyorum:) testlerim negatif çıktı.

bekliyorum ama şu anda ilk proje KİLO VERMEK .... varmı gizli bir yönteminiz paylaşın benle nolurrr

günaydın cnm hayırlı cumalar öncelikle geçmiş olsun umarım tamamen iyileşmişsindir tam olarak hastalığını anlayamasamda bende 5 temmuz 2008 de evlendim bizde 6 ay önce karar verdik bebiş yapmaya ilk iki ay sürekli denememize rağmen hamile kalamadım ve benim adet düzensizliğimde var neyse doktora gittim adet düzensizliğimin olduğunu ve çocuk istediğimi söyledim ultrasonla alttan muayene etti ve yumurtalıkların çok tembel çalışıyo dedi ve ilaç verdi ilacın adını hatırlamıyorum ama tüp bebek tedavisinde kullanılan bi ilaçmış onu kullandıktan sonra hemen ilk muayenemde çatlama gerçekleşti ilk ilişkide hamile kaldım ama 1.5 aylıkken düşük yaptım şimdi tekrar başladık inşallah çatlama tedavisine gerek kalmadan hamile kalırım seninde günün geçmiş inşallah bebeğin seninledir cnm dua edicem senin için güzel haberlerini bekliyorum...:enbuyukkk:

günaydın kızlar hayırlı cumalar herkese nasılsınız yamancım başladınmı çalışmalara durmak yok bebiş olana kadar devam dmtumt84 nerelerdeydin uzun zamandır gözükmüyosun topikte meryemcim hamile kalınca bizi unuttunmu yoksa seninde sesin soluğun kesildi nerelerdesin burcuburcum hayırlısı olsun bi dahaki aya inşallah dasildavido sende umarım bir dahaki aya hamile kalırsın inşallah eyni yılda güzel haberler alırız hepinizden sonra benden allahım dualarımızı kabul eder inşallah....opuyorumnanaktan

Back
X