Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım çok sevindim Allah hayırlısıyla kucağına almak nasip etsin darısı başımızaa:Saruboceq:
benim bugün adet günüm ama daha başlamadı, bi de demin tuhaf bi akıntım oldu afedersiniz bööle kahverengi. 1-2 damla....hayırdır inşallah
cnm benim sağol inş. sende adet olmazsında bebiş gelir
bende vardı cnm öyle kahverengi akıntı bende dedim herlade yine olmadı hastalancam diye ama 9 gün geçtikten sonra anladımki bebiş varmış
inş. sanada en kısa zamanda bebeğin gelir
bat inşallah istediğin gibi olur...
CNM ÇOK HAKLI DR SİZ BEBEK İÇİN SEVİŞİYONUZ ONDANDIR
BEYNİMİZ ÖYLE DİZAYN EDİLMİŞ Kİ HERŞEYİ ALGILIYOR
BENCEDE SEVİŞMEK İÇİN İLİŞKİYE GİRİN ŞİMDİ ÇOK BİLMİŞLİK YAPMA DİYECEKSİN HENÜZ BEBEK YAPMIYORUZ AMA BENDE ÖYLE DÜŞÜNÜYORUM YANİ BEBEK İÇİN İLİŞKİYE GİRMEYİN.
GERÇİ BU NASIL MÜMKÜN OLUR BİLEMEM :gitme:
BU AY KAFANI BAŞKA ŞEYLERE VER MESELA ÖRGÜ ÖR YADA Bİ EL İŞİ UĞRAŞ BUL KENDİNE
canım bak düşünme bebek için hadi odaya diye düşünmeee:) keyfine yap kardeşimmmm olursa hamişine olurrr:)
herşeyden keyf almasını blin arkidişimmmmmmmmmmmm
günaydın kızlarrr
şimdi adetim başladı...açıkçası çok üzülmedim çünkü idrar yolları enfeksiyonu yüzünden baya bi ilaç antibiyotik kullanmak durumunda kalmıştım, içim rahat etmezdiyerimseniben
bu ay clearblue ovülasyon testi aldım onu deneyecem inşallah işe yarar...
Doğum kontorl hapını yeni bıraktığım için yumurtlama dönemimin geçen ay biraz kaydığını tahmin ediyorum; artık daha kontrollü gidecemkaydirigubbakcemile3 ama tabi herşeyden önce hayırlısı, sağlıklısını diliyorum allah'tan:saruboceq:
derya berilcim yamana katılıyorum çocuk için odaya gidiliyo sen öyle düşünmek istemesende kafana bişekilde yerleşiyo bu düşünce ama seninde dediğin gibi keyif almaya bakmak lazım sen ne kadardır uğraşıyorsun bebek için ne kadarlık evlisin vede.....:Saruboceq:
canım ben 25 ekim 2008 de evlendim. şubatta klomen ile başladık tedaviye ve korunmamaya başladım. ben 98 den beri pko luyum o nedenle erken başladım tedaviye. yazın bir ameliyat gçirdim o ara doğum kontrol kullanıp ara verdik. şimdi yeniden başladık bu ay. ilk ayda regl olmadım . günüm geçti 10-13 aralık olmam gerekiyordu hala bekliyorum:) testlerim negatif çıktı.
bekliyorum ama şu anda ilk proje KİLO VERMEK .... varmı gizli bir yönteminiz paylaşın benle nolurrr