• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

merhabalar arkadaşlar.3,5 yıllık evliyim.artık bebek yapmaya karar verdik.folibol tablet aldım.kullanmak istiyorum.ama şuan reglim.ne zaman başlamam gerekiyor.adetliykenmi bitincemi.bilgisi olan varsa cevaplarsa sevinirim.

cnm folik aside hemen başlayabilirsin regl den sona da çalışmalara başlarsınız
hadi hayırlısı

YA ERHAMER RAHıMı ..YA ERHAMER RAHıMı ..YA ERHAMER RAHıMı ..ALLAHIM BU GÜZEL ARKADAŞLARIN DUALARINI BOŞ ÇIKARTMA KUCAKLARINI,KARINLARINI BOŞ BIRKAMA AMıN.... kısslar duayı edin ve ilkte yazdıgım duayı tekrarlayın ALLAH C.C bu kelimeleri diyen kulların ellerini, boş çevirmiyor emin olun3 kere tekrar yapın dualarınızda benide unutmayın inş

yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz aleyna_83 tebrik ederim canım allah sağlıklı kucağına almayı nasip etsin benimde yedi günüm geçmişti bende hamileyim diye umutlanmaya başlamıştım fajat dün kırmızıları gördüm..

merhaba yamancım nasılsın uzun zamandır görüşemiyoruz verdiğin moral için sağol cnm benim ama üzüldüğüm bi nokta var senin ve jayanın dışında diğer arkadaşlarında desteğini beklerdim fakat kimse kaile almadı sanırım neyse bu aralar birz hassasım hem regl oldum üstüne bide grip oldum yine çok kötüyüm dertleşmek istiyorum sizlerle fakat hiç biriniz olmuyorsunuz topikte nerdesiniz kızlaaaaaarrrrrr jaya meryem yaman burcu dumtumt umutluyuz olgay hannem kayboldunuz....benneyaptımki

yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz aleyna_83 tebrik ederim canım allah sağlıklı kucağına almayı nasip etsin benimde yedi günüm geçmişti bende hamileyim diye umutlanmaya başlamıştım fajat dün kırmızıları gördüm..

merhaba yamancım nasılsın uzun zamandır görüşemiyoruz verdiğin moral için sağol cnm benim ama üzüldüğüm bi nokta var senin ve jayanın dışında diğer arkadaşlarında desteğini beklerdim fakat kimse kaile almadı sanırım neyse bu aralar birz hassasım hem regl oldum üstüne bide grip oldum yine çok kötüyüm dertleşmek istiyorum sizlerle fakat hiç biriniz olmuyorsunuz topikte nerdesiniz kızlaaaaaarrrrrr jaya meryem yaman burcu dumtumt umutluyuz olgay hannem kayboldunuz....benneyaptımki

sağol canım bende hayal kırıklığına uğramam umarım üzülme sende geçmiş olsun zamanı geldimi olur inan allah aratmasın kimseye isteyen herkes versin inşallah sen kaç aydır uğraşıyodun bebiş için

arkadaşlar bugün tekrar idrar testi yaptım ikinci çizgi silik çıktı kafam karıştı adetimde 3 gün gecikti yarın kan testi yaptırsam çıkarmı acaba yoksa bikaçgün daha bekleyeyimmi

canım silik çıktı ve adetin hiç sekmiyorsa arkadaşların tecrübelerini paylaştığı gibi

sonuç : HAMİLESİNNNNNNNN

HEM DE 2010 yılının listemizdeki ilk hamilesisin :)

hAYDİ HAYIRLI OLSUN...KAN TESTİ YAPTIR GEL HEMENNNNNNN

Hoş bulduk canım.sakın umutsuzluğa kapılma.allah hakkında herşeyin hayırlısını versin.

canım silik çıktı ve adetin hiç sekmiyorsa arkadaşların tecrübelerini paylaştığı gibi

sonuç : HAMİLESİNNNNNNNN

HEM DE 2010 yılının listemizdeki ilk hamilesisin :)

hAYDİ HAYIRLI OLSUN...KAN TESTİ YAPTIR GEL HEMENNNNNNN

inşallah canım buzamana kadar adetlerim hep düzenliydi hiç sekmeye uğramadı testi yaptırıyım inşallah bebişle hemen gelicem kaydirigubbakcemile3 üstelik 8 gün sonra doğum günüm ilk hediyemi bebişim vercek inşallah ayy bukadar umutlanmışken kötü bir sürpriz olmaz umarım

Merhaba yamancım nasılsın uzun zamandır görüşemiyoruz verdiğin moral için sağol cnm benim ama üzüldüğüm bi nokta var senin ve jayanın dışında diğer arkadaşlarında desteğini beklerdim fakat kimse kaile almadı sanırım neyse bu aralar birz hassasım hem regl oldum üstüne bide grip oldum yine çok kötüyüm dertleşmek istiyorum sizlerle fakat hiç biriniz olmuyorsunuz topikte nerdesiniz kızlaaaaaarrrrrr jaya meryem yaman burcu dumtumt umutluyuz olgay hannem kayboldunuz....benneyaptımki

cnm benim ya geçmiş olsun
bende üzüldüm baya umutluydum sende var diye ama olsun
siz sağolun allah elbet verir
şimdiden sona iyi bak kendine beslenmene dikkat et
sıkıca çalışmalara devam

sağol canım bende hayal kırıklığına uğramam umarım üzülme sende geçmiş olsun zamanı geldimi olur inan allah aratmasın kimseye isteyen herkes versin inşallah sen kaç aydır uğraşıyodun bebiş için

aleynacım ikinci çizgiyisilikte olsa görmüşsün çoğu arkadaşımızında öyle çıkmıştı sonucunda hamile çıktılar meleğin seninle ne güzel darısı bana ve tüm isteyenlere bu arada sağol umudum doktorlara ve şubat ayına kaldı...

Hoş bulduk canım.sakın umutsuzluğa kapılma.allah hakkında herşeyin hayırlısını versin.

amin canım umutsuzluğa kapılmak istemiyorum ama elimde değil neyse güçlüolmaya gayret edicem sağol allah hepimiz hakkında hayırlısı neyse onu versin amin...

cnm benim ya geçmiş olsun
bende üzüldüm baya umutluydum sende var diye ama olsun
siz sağolun allah elbet verir
şimdiden sona iyi bak kendine beslenmene dikkat et
sıkıca çalışmalara devam

sağol yamancım ya sende olmasan gerçekten çok insancıl birisin cana yakınsın bu yüzden kendimi sana çok yakın hissediyorum allah kalbinde ne güzellikler besliyosan onu nasip etsin sana yanımda olduğun için tekrar teşekkür ederim canım kardeşim....opuyorumnanaktan

Oy oyyyy oyyyyy kıyamam cnm benım
elımden keŞke Çok daha fazlası gelse ama sadece ıyı dılekte bulunabılıyorum
rabbım hepımızın dualarını kabul etsın
hıÇ ÜzÜlme senınde gelecek meleĞeın kısa sÜredeeee

Oy oyyyy oyyyyy kıyamam cnm benİm
elİmden keŞke Çok daha fazlası gelse ama sadece İyİ dİlekte bulunabİlİyorum
rabbİm hepİmİzİn dualarını kabul etsİn
hİÇ ÜzÜlme senİnde gelecek meleĞeİn kısa sÜredeeee

sağol canım benim ya insana çok güzel moraller veriyosun benim için dua et olurmu doktor işim çok uzun sürmesin çatlama tedavisi göreceğim inşallah ilk hamileliğimdeki gibi ilaçtan sonraki ilk seansta çatlama olsun perşembe günü doktora gideceğim...opuyorumnanaktan

En önemli moralini düzgün tutmalısın ve bebek için değil sevişmk için beraber olun at kafandan düşünceyi allah büyük ona sığın olucak elbet

moralimi düzgün tutmaya çalışıyorum ama benim çok kırılgan bi yapım var elimden geldiği kadar iyi olmaya gayret ediyorum sevişmeye gelince zaten hiç çocuk düşüncesiyle ilişkiye girmedim o konuda bi sıkıntım yok canım sağol yineden tavsiyen için ben çıkıyorum canım kocişim geldi yemek yiyeceğiz görüşmek üzere öpüyorum seni iyi akşamlar canım...

KIZLAR SELAM
az evel eşimin test souçlarını aldım . tam anlamıyla anlamadım ama laboranta sordum ne demek diye. sperm sayısı çok düşük dedi.
çok moralim bozuldu. yarın doktora götürecem sonucu . ne olucak bilmiyorum. sorun bende derken ikimzide birden çıktı . ikimizde de yumurta yok . şaka gibi... ilaç tedavisi olurmu ? klomen veriyorlarmış. işe yarar mı dersiniz? çok mutsuzum. aşırı moralim bozuldu. kendimi berbat hissediyorum. ağlamaktan çatladım ...
o kadar çok ümitlenmiştim ki bu ay kesin olur diye... ne diyorsunuz şimdi ne olacak ????
benim yumurtam geliştimi bilmiyorum tam boyuna ulaşmadıysa doktor eşime de ilaç verirse hemen işe yara ve bu ayda ihtimalimiz olurmu ???

kızlar selam
az evel eşimin test souçlarını aldım . Tam anlamıyla anlamadım ama laboranta sordum ne demek diye. Sperm sayısı çok düşük dedi.
çok moralim bozuldu. Yarın doktora götürecem sonucu . Ne olucak bilmiyorum. Sorun bende derken ikimzide birden çıktı . Ikimizde de yumurta yok . şaka gibi... Ilaç tedavisi olurmu ? Klomen veriyorlarmış. Işe yarar mı dersiniz? çok mutsuzum. Aşırı moralim bozuldu. Kendimi berbat hissediyorum. Ağlamaktan çatladım ...
O kadar çok ümitlenmiştim ki bu ay kesin olur diye... Ne diyorsunuz şimdi ne olacak ????
Benim yumurtam geliştimi bilmiyorum tam boyuna ulaşmadıysa doktor eşime de ilaç verirse hemen işe yara ve bu ayda ihtimalimiz olurmu ???

cnm neden umutsuzsun rabbim ne kadar çok mucizeler vermiş saymak la bitmez.hiiç üzme knd allah her şerde hayır yaratmış görebilene
hem şeytanın vesvesesine aldanıpp umutlarını yoketme
elbet olacak bebeğin biraz zorluk olabilir ama rabbim bilir hayırlı zamanını

moralimi düzgün tutmaya çalışıyorum ama benim çok kırılgan bi yapım var elimden geldiği kadar iyi olmaya gayret ediyorum sevişmeye gelince zaten hiç çocuk düşüncesiyle ilişkiye girmedim o konuda bi sıkıntım yok canım sağol yineden tavsiyen için ben çıkıyorum canım kocişim geldi yemek yiyeceğiz görüşmek üzere öpüyorum seni iyi akşamlar canım...

fiyet olsun bende birazdan çıkarım sen yaz yrn sabah okurum

aleynacım ikinci çizgiyisilikte olsa görmüşsün çoğu arkadaşımızında öyle çıkmıştı sonucunda hamile çıktılar meleğin seninle ne güzel darısı bana ve tüm isteyenlere bu arada sağol umudum doktorlara ve şubat ayına kaldı...

amin canım umutsuzluğa kapılmak istemiyorum ama elimde değil neyse güçlüolmaya gayret edicem sağol allah hepimiz hakkında hayırlısı neyse onu versin amin...

sağol yamancım ya sende olmasan gerçekten çok insancıl birisin cana yakınsın bu yüzden kendimi sana çok yakın hissediyorum allah kalbinde ne güzellikler besliyosan onu nasip etsin sana yanımda olduğun için tekrar teşekkür ederim canım kardeşim....opuyorumnanaktan

slm canim uzulme allah hakkinda hayirlisi neyse onu versin.olumsuzda dusunme sende anne olucaksan bigun.seni unuttugumuzu yazmissin alakasi yok canim yaninda olmadigimizida dusunme ben calistigim icin her zaman giremiyorum ama sen aklimdaydin hep.......senin icin duaciyim insallahh sende yamanda en kisa zamanda hamile olursunuzzz optuk seni teyzesi uzulme tamammmiiii.....

BAT canimmmm bebisimin teyzesiiiii bak sen uzulursen bizde cok uzuluruzz.....bebisime yakinda kardes gelicek inannn banaa ve buarada kocamannn yazicaksin hamileyimm diyeee.....

BAT canimmmm bebisimin teyzesiiiii bak sen uzulursen bizde cok uzuluruzz.....bebisime yakinda kardes gelicek inannn banaa ve buarada kocamannn yazicaksin hamileyimm diyeee.....

canım ya beni hem güldürdün hem ağlattın çok duygulandım beni unutmayıp düşündüğün için allah senden razı olsun arkadaşım sakın kardeşim ne kendin üzül nede yiğenim üzülsün dayanamam valla ne güzel iki yiğenim vardı bi iki yiğenim daha olacak çok sevdiğim arkadaşımda hamile birde sen oh ne güzel 4.kez teyze olucam dualarını eksik etme emi meryemcim çok ihtiyacım var duaya iyiki sizleri tanımışım yav çok şanslıyım..opuyorumnanaktan

Back
X