Baaaaaaaaaaaatttttttttttttt oku bak yazıyorum
benim evim eşimin hemen ön sokağındaydı yani evin üstüne çıksam bizim ev görünürdü ama 10 sene boyunca hiç bilmeden yaşamışız.hatta karşı komşumun oğlu eşimin en yakın arkadaşı olduğu halde görmedim.akannehir
13-15 yaşlarında ablamın arkadaş grubuyla denize gitmiştik 1 otobüs dolusu genç
ozaman eşim beni çok beğenmiş hatta dua etmiş allahım bu kızı bana yaz diye
ama ben tabi hatırlamıyorum onu hiç ozaman küçük olduğumdan teklif fln düşünmemiş büyüsün brz demiş :roflol:
gel zaman git zaman kayınvalidem ablamın yanında işe başladı ve bi gün ablamın rahatsızlığı nedeniyle geçmiş olsuna geldi işyeri orda kayınvalidem beni çok beğenmiş kaydirigubbakcemile2 eşime bahsetmiş benden eşimde zaten o aralar benim numaramı araştırıyomuş.ama annesi dedi diye nefret eder öyle şeylerden 1 sene daha beni ertelemiş ohaoldumsmile çünkü biri ayarlamasından yada annesi dedi diye yapılmasından hiç hoşlanmaz.yaklaşık 1 yıl sona benim numaramı arkadaşının ablası vasıtasıyla bulmuş tabi bu arada kulağıma geldi benim bunlar.bigün aradı.bahsetti kendinden anlattı bişeyler.sona bi müddet tlf konuştuk.sona görüştük 2 sene sona evlendik opuyorumnanaktan
ÇOK ŞÜKÜR ALLAHA DAİM ETSİN ÇOOOK MUTLUYUZ UMARIM ALLAH HERKESİDE BİZİDE MUTLU EDER... Şeniz