• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

Test yapamama gerek yokkı korunuyoz meryemcım geÇen ayda bÖle oldu nedense.
Batcım sen nasılsın

Test yapamama gerek yokkİ korunuyoz meryemcİm geÇen ayda bÖle oldu nedense.
Batcım sen nasılsın

yamancım sen bir doktora görün bence ben bugün pek iyi değilim ya içimde kötü bi sıkıntı var hayır olsun inşallah yarın yine doktordayım ee sen neler yapıyosun..

yamancım sen bir doktora görün bence ben bugün pek iyi değilim ya içimde kötü bi sıkıntı var hayır olsun inşallah yarın yine doktordayım ee sen neler yapıyosun..

hayır olsun cnm dua et bol bol
yrn neden gitcen

hayır olsun cnm dua et bol bol
yrn neden gitcen

ediyorum yaman ama geçmiyor yarın yine çatlama olup olmadığına bakacak doktor salı günü gitmiştim en son çatlama oluşmamıştı sadece 10 mm'lik yumurta oluşmuş doktorum ummudumdanda küçük demiş ama kötüde değilmiş öyle dedi yarın bakalım ne olacak...

ediyorum yaman ama geçmiyor yarın yine çatlama olup olmadığına bakacak doktor salı günü gitmiştim en son çatlama oluşmamıştı sadece 10 mm'lik yumurta oluşmuş doktorum ummudumdanda küçük demiş ama kötüde değilmiş öyle dedi yarın bakalım ne olacak...

hayırlısı cnm ya çok fazla ayrıntıya takılma rabbim büyük elbet verir

canım benim çok erken değilmi daha çocuk için sen bilirsin ama en azından 1 seneyi doldursaydın evliliğini yaşaysaydın yaş kaç senin....

26 yasındayım...hani genelde evlenince ya bız dusunmuyoruz cocuk falan gezelım tozalım deyıp isteyınce de olmaz ya bu durumları yasaamak ıstemıyorum...Allah hayırlı zamanda versın.. ama dusunuyoruz bakalım...

cnm yaaa taptaze sin daha 1 yıl bekleseydiniz keşke
ama yaş ve şartlarınızı bilmiyorum
gerçi ikinizde istiyorsanız rabbim tez zamanda verir inşallh

tesekkurler cnm... yasım 26 ..bakalım cnmcm ya hayırlı zamanda gelsın..sızlerın yası?kac yıllık evlısınız?

kızlar ben bu ay hamile olduğumu öğrendim. 3 aydır deniyoruz. ilk iki ay ben hiç bir çaba göstermedim. bu ay biraz araştırdım ve araştırdıklarımı denedim ve hamileyim. (yumurtlama gününü gelen akıntı ile takip edin ) ilk olarak sizinde orgazm olmanız gerekiyo ki o kasılma hareketleriyle spermler rahime ulaşabilsin. ilişki sırasında olamıyorsanız ilişkiden sonra olun. sonra birde rahim kaslarınızı çalıştırın nefes verirken idrar tutar gibi içinize doğru çekin bu harekette spermlerin rahime ulaşmasında çok etkiliymiş. birde tabi 1 saat kadar yataktan kalkmayın. benden size bu kadar tavsiye

Back
X