• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

Kızlar ben ikiz istiyoom
genetikmi oluyor ikiz yaaaaaaaaa:roflol:
özel bişey yapılıyormu kiiiiiii :lepi:

kız sen coştun haaa
benim halamın çocukları
eşiminde amca çocukları ikiz
benim tutarsa yandım gibime geliyoo
yada ilki tutsa süperde ikinci olursa yandımmmm :roflol:

yaa 3-5 saat yoktum dıye amma yazmıssınız. Demınden berı okuyacagım dıye canım cıktı. Bu arada hepınıze ayrı ayrı tesekkur etmek ıstıyorum. Haklı cıktım kızlar. Esım evdekıler cok soylenıyor dıye odadan vazgecmıs. Babası olacak adam bebek 6 aylık olsun dıyormus. Hala daha laf soyletmıyor yalnız aılesıne. Ben de lafı soktum ama. Bundan sonra aılene saygısızlık yapmam ama benden sevgı beklemesınler dedım. Ogluma odayı cok gorduler benım gozumde degerlerı yok artık dedım. Yıne suclu ben oldum. Neyse sımdı para bırıktırıp ev almayı planlıyorum. Evı aldıktan sonra ıster bızımle gelsın ıster aılesıyle kalsın sevgılı kocam. Dedım zaten benım yasadıgım ezıklıgı ogluma yasattırmıcam dıye. Iste boyle.
Özlem yaa doktora gıt bence canım. Yazdıgın sey hıc hosuma gıtmedı. Ihmal etme neolur.
Icgıyımcı fısttık ben goremedım resmını. D-kupcunun yaptıgı gıbı adres eklermısın buraya ordan gırıp bakayım.

ekliyorum bak resmimime de sileyim hihoyyyt

kız sen coştun haaa
benim halamın çocukları

anemin tarafındada var babamdada ama annem ve teyzemde ikiz olmamış
ananeminkiler yaşamamışşş
ayyy osa bir kız bir erkek hahahahha

kafayı yedim ben 15 günde heeeeeeeeee:roflol:

kız sen coştun haaa
benim halamın çocukları

KIZIIIIIIIIIMMMMMMMMMM
BENİM BABAM İKİZ ANNEMİN TEYZE ÇOCUKLARI İKİZ.
ŞİMDİDE TEYSEMİN OĞLUNUN BEBİŞLERİ İŞKİZ OLDU.
ASIL OLSA BENDE OLUR :roflol::roflol:

Amannn bir tane olsun canıma yeter...
Bu ay olsun hemen büyüsün...
ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy kafamçokkarıştı

kızlar ya ne dıcem.
ÜstÜne kalma dıye bıŞe varmıŞ adet oluyorsun fakat hamılesın
adewtın ılk pıhtı gıbı gelıyomuŞ felan.yaw annem bana hamıleyken Öle olmuŞ 7 ayadet gÖrmÜŞ.acabe genetık mıdır.4 ay Önce bendede pıhtı gıbı kan geldıydıy

kızlar ya ne dİcem.
ÜstÜne kalma dİye bİŞe varmıŞ adet oluyorsun fakat hamİlesİn
adewtİn İlk pıhtı gİbİ gelİyomuŞ felan.yaw annem bana hamİleyken Öle olmuŞ 7 ayadet gÖrmÜŞ.acabe genetİk mİdİr.4 ay Önce bendede pıhtı gİbİ kan geldİydİy

evet bende ilk bebeğimde üzerine adet gördüm 1 kezzzzzz zemuszemus

ustune kalma dıye bısey var da oyle aylarca adet olundugunu duymadım canım yaa. Ilk ay oluyor dıye bılıyorum ama tabı doktora danısmak daha saglıklı.

YA ŞıMDı GENETıKSE BENDE 2 HAFTA ÖNCE 5 GÜN BOYUNCA MıĞDE BULANTISI VARDI VE ŞU AN HALA ADET OLMADIM KARNIMDA ŞıŞTı
AMA 2 GÜN ÖNCE TEST YAPTIM BıŞE ÇIKMADI BELKı TESTLER BOZUKTU BEN TEKRAR YAPAM 2 GÜN SORA. AHANDA BENDEMı ÜSTÜNE KALDIM ACEP ohaoldumsmile

YA ŞİMDİ GENETİKSE BENDE 2 HAFTA ÖNCE 5 GÜN BOYUNCA MİĞDE BULANTISI VARDI VE ŞU AN HALA ADET OLMADIM KARNIMDA ŞİŞTİ
AMA 2 GÜN ÖNCE TEST YAPTIM BİŞE ÇIKMADI BELKİ TESTLER BOZUKTU BEN TEKRAR YAPAM 2 GÜN SORA. AHANDA BENDEMİ ÜSTÜNE KALDIM ACEP ohaoldumsmile

Kısmet cnm ... olumunekankayizsmile

sürekli düşünüp durmayın ..sürekli düşününce olmuyo ..rahat olun relax olun ozaman çok daha kolay olacağına eminim..

JAYACIM ANLAMADIMKı ıLK DEFA BÖLE OLUYO ha şöylede bi durum var acaba diyorum 2 gün soğan suyu içtim ama altı üstü 2 bardak ondanmı oldu acaba ay bilmiyorumki zaten bitsin reglim gidicem kesin bi baksınlar neymiş ne değilmiş

YA ŞİMDİ GENETİKSE BENDE 2 HAFTA ÖNCE 5 GÜN BOYUNCA MİĞDE BULANTISI VARDI VE ŞU AN HALA ADET OLMADIM KARNIMDA ŞİŞTİ
AMA 2 GÜN ÖNCE TEST YAPTIM BİŞE ÇIKMADI BELKİ TESTLER BOZUKTU BEN TEKRAR YAPAM 2 GÜN SORA. AHANDA BENDEMİ ÜSTÜNE KALDIM ACEP ohaoldumsmile

alkisalkisalkis ınsallah kalmıssındır

sürekli düşünüp durmayın ..sürekli düşününce olmuyo ..rahat olun relax olun ozaman çok daha kolay olacağına eminim..

evet ben fazla kasmıyooom
çünkü hayatımı bebeğe göre düzenleyemiyorum daha
istiyorum evet ama
evde yatağı için yer yok
çalışıyorum
eşim bir haber kızım annem herkez
kendi halindeeee

valla sonumuz ne olacak bakalımmmm

haklısın arkadaşım da öyle diyor bana.
Ama bende tuhaflık hissettiğini söledi bugün.
E benimde adet geçikti göğüslerim şiş karnım şiş
karatsızım aman ben kocamı ariyim de test alsın bana.

Back
X