hoşbulduk canım naber
iyiyim canım sen nasılsın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hoşbulduk canım naber
iyiyim canım sen nasılsın
benmi iyi insanım yuppiiii kaydirigubbakcemile3vayy vay vay yaman da gelmiş hoşgelmiş iyi insan lafın üstüne gelirmiş
yaman şekerim bize yeğen gelecek mi ne zaman düşüneceksin bebiş
jayacım valla yaman bize birşey söylemeden gitti istemeden yanlış birşey mi söyledik acaba ben de çok hassasım bu ara ince düşünüyorum insanlar kırılırmı diye
jayacım valla yaman bize birşey söylemeden gitti istemeden yanlış birşey mi söyledik acaba ben de çok hassasım bu ara ince düşünüyorum insanlar kırılırmı diye
sanmam canım yaa. benımde ısım cıktı ayrıldım aranızdan. hem bıldıgım kadarıyla o kendısı dusunmuyor. hatta gecen gun artık dusunsemmı fılan dıyordu dıye hatırlıyorum. hosgeldın bahcem.
yaa ben cevap yazmadan yaman yazmıs zaten. yenı gordum. bak bosuna uzulmussun. yamancım bence de bıran once basla artık.
yaa ben cevap yazmadan yaman yazmıs zaten. yenı gordum. bak bosuna uzulmussun. yamancım bence de bıran once basla artık.
benmi iyi insanım yuppiiii kaydirigubbakcemile3
cnm ya kısmet olursa kurbandan sona düşünüyoruz.ama bi türlü hamiş kalamayanları okuyunca hemen denemeye başlasakmı diyorum :asigim:
yok cnm ya neden kızayım yoğundum sadece brz. ince düşünme bu kadar hihoyyyt
canım kendini ne zaman hazır hissedersen o zaman düşün,,,,,işte ben biraz nazlı hamile olduğum için herşeyi kafaya taktığım için siz benim kusuruma bakmayın artık idare edin şekerim :)
allah iyiliğinizi versin emi haha ay çok güldüm iki hamiş gelmiş yanyana sağamı yatayım solmu iyi ay bebişi yuttum diye hahaha jaya umutluyuz çok şekersiniz kızlar ya jaya biliyor benim gene tutmadı yihuuu kafayı yiyorum artık kızlar ama çok güldüm size bide hanneme hannem tekirdağlı gibi yazmış :) oda çok güldürdü beni neyseki hepiniz iyisiniz siz ikiniz biraz yuvarlanıyorsunuz ama napalım :))) şirinler sizi yeğenlerime dikkat edin yakarım bu memleketi ona göre :))) mucccckkkkkladım sizi bu arada burcu yok ya nerde burcuşşşşhanimiş burcuşşşş
Haftaya ÇarŞamba kadın doĞuma gİdİcem son 4 aydır adetİm Çok aĞrılı geÇİyo ozaman bİde tarama yaptırcam bakalım ne var ne yok dİye
sonasındada kısmet bakalım
canım bu ara kimi duysam adeti sancılı geçiyor hava değişiminden oluyor sanırım ama tarama yaptırmanda fayda var tabiiii,,,,