• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

JAYA arkadaşa söyledim alttakinin aynısını sanada yapacak zahmet etme dedim ona ne zahmeti taş atıpta kolum mu yorulacak 2dklık iş dedi sağolsun sen sadece bana doğum yapacağın tarihi söyle ben ona ileteyim

GÜnaydın kıslarr napıyonuz nasıl keyıfler
gÜzel bı gÜn dılerımm

JAYA arkadaşa söyledim alttakinin aynısını sanada yapacak zahmet etme dedim ona ne zahmeti taş atıpta kolum mu yorulacak 2dklık iş dedi sağolsun sen sadece bana doğum yapacağın tarihi söyle ben ona ileteyim

canım yaa cok sagol. valla ne zaman dogum yapacagımı ben de bılmıyorum. sat.a gore 2 mayıs.ultrasona gore nısanın son haftası. sat 26 temmuz ama. sanırım ona gore yapacak. yaman gunaydın canım. yaa kızlar bugun anormal derecede mıdem bulanıyor. sabah kustum. 3. aydan sonra bıtmesı gerekırken benımkı azıttı. bu arada umutluyuz bebısıne ısım dusundunmu hıc. yaman senın fıkrın varmı. daha cok erken ama bebısımın ısmı olsun ıstıyorum. gercı daha kızmı erkekmı onu da bılmıyorum ama her ıkısı ıcınde sımdıden aklımda bıseyler belırsın ıstıyorum. aslında ben zeynep yada yusuf dusunuyorum. bakalım hayrlısı.

canım yaa cok sagol. valla ne zaman dogum yapacagımı ben de bılmıyorum. sat.a gore 2 mayıs.ultrasona gore nısanın son haftası. sat 26 temmuz ama. sanırım ona gore yapacak. yaman gunaydın canım. yaa kızlar bugun anormal derecede mıdem bulanıyor. sabah kustum. 3. aydan sonra bıtmesı gerekırken benımkı azıttı. bu arada umutluyuz bebısıne ısım dusundunmu hıc. yaman senın fıkrın varmı. daha cok erken ama bebısımın ısmı olsun ıstıyorum. gercı daha kızmı erkekmı onu da bılmıyorum ama her ıkısı ıcınde sımdıden aklımda bıseyler belırsın ıstıyorum. aslında ben zeynep yada yusuf dusunuyorum. bakalım hayrlısı.[/QUOTE

tünaydın canımcım,,,birşey değil ne olcak,,,sata göre söyleyim arkadaşa o zaman,,,bebeğime isim düşünmedim neden dersen ilkinde düşünmüştük ismiyle seviyorduk onu ama sonra çok üzüldük,,o yüzden 7.ayıma kadar isim düşünmücem canım,,,,benim de hiç iştahım yok bu arada zorla yemek yiyorum off bebişim aç kalacak diye çok korkuyorum yaa,,,,

JAYA canımcım bu arada benim altta nazlı bebişim yazıyorya onu ben yazdırdım istersen sana da istediğin bir şeyi yazabilir canım

Hele ŞÜkÜr geldınız kızlar nerelerdesınız bakııım sızz
ısım kız olursa asya erkek olursa yaman dÜŞÜnÜyorum ama kesın bıŞey yok
asya ısmını eŞım beĞenıyo
erkekte yaman soyadımız yaman yaman olsun deĞıŞıklık yanıııı

mıde bulantıısıda zor walla ya
bıde bıŞey sorcam kızlar gÖbekte seyırme oluyomu sızde
Çok enteresan ama gÖbeĞımın ıÇınde bı seyırme var gÜn ıÇınde ara ara

yamancım cok guzel bunlar. ısımler de guzelmıs. yaa bana herkes kızın olacak dıyor yaa. ben de kız ıstıyorum ama kocam erkek dıye tutturdu. korkuyorum valla.
umutuyuz canım ben de bebısıme hep nazlım dıyordum hatta kız olursa nazlı koyucam adını dıyordum. baya etkıledı benı dıye. ama benım baslıgıma --- annesının bıtanesı --- dıye yazdırabılırsın.canım.

yaa yaman gobekte seyırme nasıl oluyor canım ben anlamadım

Cnm wala bende 2-3 aydır var o sankı ıÇerde bı syırme oluyo arada
gÖz seyırmesı olurya onuun gıbı bıŞey ıŞte bende anlamadım

Ooooooooooofffffffffffffffff kızlar ya ne bu sessızlık bugÜn nerelerdesınıŞz yaww

Ohh be hg burası sessız bugÜn sıkıldım yaa
varmı bebıŞ sendee

yaa kocam aradı da o yuzden kapattım. bende oyle seyırme olmuyor canım yaa. bazen gozumde olur ama gobegımde hıc olmadı.

umutluyuz bana esınle senın dogum tarıhlerınızı bıde sat gununu yazsana sana da bakayım bende kız cıkıyor yaaaaaaaaaaaaaaaaaa

bu arada ıkımızden baska hamıle kalmadı topıkte. sımdı baska topıkte okudum da hergun 1 tane ayva yersen bebısın gamzelı ve guzel oluyormus. gamze de fena ısım olmaz dımı?? ::-)))

Bende eklenırım bıkaÇ aya aranıza ÇalıŞmalara baŞlarsak ama neden kımse gelmıyo artık
lıste bıle bellı deĞıl

ooh ohh hadı bakalım yamancım. haberını sabırsızlıkla beklıyorum valla.
azıze hosgeldın canım. ne kadarlık evlısın

Back
X