Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
GÜnaydın kıslarr napıyonuz nasıl keyİfler
gÜzel bİ gÜn dİlerİmm
JAYA arkadaşa söyledim alttakinin aynısını sanada yapacak zahmet etme dedim ona ne zahmeti taş atıpta kolum mu yorulacak 2dklık iş dedi sağolsun sen sadece bana doğum yapacağın tarihi söyle ben ona ileteyim
canım yaa cok sagol. valla ne zaman dogum yapacagımı ben de bılmıyorum. sat.a gore 2 mayıs.ultrasona gore nısanın son haftası. sat 26 temmuz ama. sanırım ona gore yapacak. yaman gunaydın canım. yaa kızlar bugun anormal derecede mıdem bulanıyor. sabah kustum. 3. aydan sonra bıtmesı gerekırken benımkı azıttı. bu arada umutluyuz bebısıne ısım dusundunmu hıc. yaman senın fıkrın varmı. daha cok erken ama bebısımın ısmı olsun ıstıyorum. gercı daha kızmı erkekmı onu da bılmıyorum ama her ıkısı ıcınde sımdıden aklımda bıseyler belırsın ıstıyorum. aslında ben zeynep yada yusuf dusunuyorum. bakalım hayrlısı.[/QUOTE
tünaydın canımcım,,,birşey değil ne olcak,,,sata göre söyleyim arkadaşa o zaman,,,bebeğime isim düşünmedim neden dersen ilkinde düşünmüştük ismiyle seviyorduk onu ama sonra çok üzüldük,,o yüzden 7.ayıma kadar isim düşünmücem canım,,,,benim de hiç iştahım yok bu arada zorla yemek yiyorum off bebişim aç kalacak diye çok korkuyorum yaa,,,,