• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

hamiş adaylarımız:
08.11.2009.................bebişkom

beklemede olan arkadaşlarımız:(regl tarihi geçmiş)
19.10.2009...................mız mız

Hamilelerimiz:

Jaya
umutluyuz
türkiyem
Alatariel
olgay

hamiş adaylarımız:

Hamilelerimiz:

Jaya
umutluyuz
türkiyem
Alatariel
olgay

insallah bu topic ugurlu gelir listedeki herkez birer birer hamile haberi veririz,

bebişkom,brilance hoşgeldiniz uğurlu topiğimize.muhtemel regl tarihlerinizi yazarsanız listemizi oluşturacağız yeniden.

brilance stres yok şekerim.ben de ilk 2 ayki denememizde olmadı diye stres yapmıştım.3.ay hamiş kalmıştım ama maalesef düşük yaptım.

biras sabırlı olmak gerekior anlasılan ama işte insan ister istemes stres yapıor olsn yinede allah hayırlısını versin benm ve hepimiz için benim son regl tarihim dündü yani 20 ekim bii sonraki olmam gereken gün ise 16 kasım listeye eklersen sevinirim yerimseniben

Yamancım ben bugün 3+6 görünüyorum.Yarın 4 haftalık olacak inşallah.internetten baktığım kadarı ile.SAT: Son Adet Tarihi demek canım.bu arada seni listeden çıkardım ısrarların sayesinde.

umutluyuz şekerciğim corasprin 100'lük aldım canım.ben folıc plus kulanıyodum.bi de senin tavsiyenle folbıol aldım canımcım.günde 1 kez alınması avantajlı bence de.folıc plus almıcam artık.

hamiş adaylarımız:
16.11.2009.................brilance

beklemede olan hamiş adaylarımız:(regl tarihi geçmiş)

Hamişlerimiz:
Candy
Jaya
umutluyuz
türkiyem
Alatariel
olgay

kızlar hamişlerimize topiğimizin kurucusu candy yi eklemeyi unutmuşum.aklıma gelince ekledim bende.aslında bu topicte çok arkadaşımız hamiş kaldı ama sonra bizi unuttular.

yamancım ben bugün 3+6 görünüyorum.yarın 4 haftalık olacak inşallah.internetten baktığım kadarı ile.sat: Son adet tarihi demek canım.bu arada seni listeden çıkardım ısrarların sayesinde.

Umutluyuz şekerciğim corasprin 100'lük aldım canım.ben folıc plus kulanıyodum.bi de senin tavsiyenle folbıol aldım canımcım.günde 1 kez alınması avantajlı bence de.folıc plus almıcam artık.

teşekkür ederim cnm düşündüğümüzde banada yer açarsın listede
folbıol nedir cnm vitaminmi

olgaycım bişey sorucamm bende folik plus kullanıorum 3taneyi birlikte yutmamı söyledi doktor fazla gelmesin o bana=) sende öyle oldugu içinmi bıraktın?kullananlar varsa sizde öylemi kullanıyosnuz

olgaycım bişey sorucamm bende folik plus kullanıorum 3taneyi birlikte yutmamı söyledi doktor fazla gelmesin o bana=) sende öyle oldugu içinmi bıraktın?kullananlar varsa sizde öylemi kullanıyosnuz

hannem canım valla bende olgayın yazdıklarını okuduktan sonra senı dusundum. bak dedım o boyleyken boyle oldu sende olacaksın en kısa zamanda. hersey nekadar hızlı gelısıp degısıyor. bıze dakıkalar gecmek bılmıyor gıbı gelırken aylar, yıllar gecmıs oluyor. canım ınsallah sende en kısa zamanda aynı guzel haberlerı paylasacaksın bızımle. zuhal hanıma 1 kez gıttım. doktorumun soyledıgı herseyı onayladı. o da tahlıl yazdı. persembeye kadar tahlıl sonuclarını alabılseydım tekrar ugrayacaktım yanına ama cumaya kaldı. o da cuma gunu yokmus canım. o yuzden kendı doktoruma devam edıcem.
lady 34 ben aslında tam ıstedıgım ay hamıle kaldım. hep baharda dogurmak ıstıyordum. havalar ısınmaya baslasın kı usumesın bebegım dıye. bıde yegenım boga burcu ve cok akıllı masallah. bızımkıde boga olursa akıllı olur belkı dedım. onun gıbı kısmetlı olur dıye dusundum. bakalım hayırlısı. oncekı hamılelıgımı sabırsızlık yuzunden oyle erken yaptım ama sımdıkı tam ıstedıgım zamanda oldu canım

ahh canım benim düşünmene çok serwindim dua da et olurmu.önce eşime kavuşayım sonra yavruma inş.hami,lelere çok imreniyorum okulda bi tane var kıyafetine areketlerine o kadar özeneiyorum ki.şunu ye bunu ye dikkat et falan çok oş şeyler gibi gelio:)
inş dediğin gibi kısa zamanda kavuşurum bende özlem duyduklarıma inş...

ahh canım benim düşünmene çok serwindim dua da et olurmu.önce eşime kavuşayım sonra yavruma inş.hami,lelere çok imreniyorum okulda bi tane var kıyafetine areketlerine o kadar özeneiyorum ki.şunu ye bunu ye dikkat et falan çok oş şeyler gibi gelio:)
inş dediğin gibi kısa zamanda kavuşurum bende özlem duyduklarıma inş...

KIYAMAM CNM YA ALLAH EN KISA SÜREDE BU HEVESLERİNİ VERSİN İNŞALLAH :1hug:

mız mız bizi de meraklandırdın şimdi.ben olsam hayatta duramam.hemen yaparım.bak jayacım da çok doğru söylemiş.nasıl olsa hamile değilsen regl olunca da hayal kırıklığına uğruyoruz di mi.hele gecikmen hiç olmamışsa.vallahi ben günüm gelmeden yapardım testlerimi.negatifse de ilk başta üzülürdüm ama kısmet değilmiş diye düşünürdüm.ve adetimi daha rahat bi şekilde beklerdim.

eğer testlerin yanlışlığından şüpheleniyosan 2 ya da 3 tane al.boşu boşuna kan testi yaptırmana gerek yok şimdi.bu test hem pahalı hem de hamiş değilsen boşu boşuna kan kaybedeceksin.bu arada sağlık ocaklarında kan testi değil idrar tsti yapıyolar canım hamişlik için.

ben bunları kendi psikolojimle yazdım ama tabi önemli olan senin psikolojin.sen bekleyerek daha rahat hissediyosan sen de haklısın şekerim.benimki sadec fikir.

cnm ben bır kre saglık acagında tetst yaptdım kan alıyorlar ama ıste hıc sormak aklıma gelmedı nasıl yapıyorsunuz dıye ondan sordum

hannem günaydın kader arkadaşım.

senin de tayinin çıkacak eninde sonunda.hep ayrı kalacak değilsiniz ya.ben de artık tayin konusunda umutsuzluğa kapılmıştım.biz tayin işi olmasa kuruma dava açacaktık.canım benim dualarım seninle.inşallah şbatta tayinin çıkar da bize güzel haberlerini verirsin.ben hayatta hep hayırlısını istemeye başladım.herşeyi oluruna bırakmıştım.çünkü artık o kadar bunalmıştım ki.zaten bişeyi çok istemişsem o olmuyor.neyin üstüne düşsem üzülen ben oluyodum.ne zaman ki takmıyorum o zaman işler oluruna varıyor.

bebiş içinde doktora haftaya gideceğim.belki erken düşük falan olur.ilk test yaptığımda hem sevinç hem de korku vardı içimde.inşallah bu sefer bi aksilik çıkmaz canım.

seni o kadar iyi anlıyorum ki...senin de güzel haberlerini yazacağın günler çok yakın.biz kader arkadaşıyız ya.umutsuzluğa yer yok.biliyorum her şey çok güzel olacak.

kader arkadaşım inş dediğin gibi kısa zamanda kavuşurum yuvama...gerçekten böle çok zor oluyor.eşimde çok kararlı bu sefer istifa kjonusunda.

bebğe dikkat et aman canım benim.bende öle sewindim ki anlatamam çifte bayram yapmışsın inş.bu arada amilelere de çok özeniyorum.giydiklerine oturup kalkmaları bile çok oşuma gidiyor:)düşün artık:)

RABBİM sana ve bebeğine sağlık versin ayırlısı ile kavuştursun inş canım benim...

yamancım folbiol folıc asit.yani folıc plusla aynı işe yarıyor.sadece markası farklı.doktorlar bebiş çalışmalarına başlamadan 3 ay önce bebişlerin omirilik sistemlerinin sağlıklı gelişmesi için folıc asıt öneriyor.3 aylık hamiş olana kadar alıyosun.

brilance şekerciğim ben folıc plus kullanırken 3 ünü aynı anda değil de 3 öğün ayrı ayrı kullanıyodum.folbıol de aynı işe yarıyo.folbolun tek tabletinde, folıc plusun 3 tabletine eşit calsıyum oluyo.bi seferde tek tablet alındığı için folbıl daha kullanışlı geldi.sen folıc plus biteme kadar kullan bence.bitince folbıol alırsın.tek farkı kullanım kolaylığı.

cnm bende oleyım doktor bana ucunu bırlıkte al tek tek alırsan mıden bulanır dedıııı bırden al dedı kac aydır ben ole yapıom

hamiş adaylarımız:

Hamilelerimiz:

Jaya
umutluyuz
türkiyem
Alatariel
olgay

kızlar ınsallah bende hamıle lıstesıne gırerım ne olur dua edın

güzel hannemim.her sıkıntının sonu muhakkak feraha varılıyo.ya inşallah canım inşallah şubat ayında tayinin çıkacak.sonra da bebiş gelecek.

hannemcim bu arada ben düşükten sonra 1 ay korundum.sonraki ay gün falan saymadım.canımız isteyince eşimle beraber olduk ama birlikteliğimiz hep yumurtlama dönemlerine denk gelmişti.ilk hamileliğimde beyaz ve uzayan çok akıntım olduğu için şüphelenmiştim.bunda da hiç akıntım olmadı şimdiye kadar.daha doğrusu hiç belirti yaşamadım.evde gebelik testi vardı öylesine yaptım ve 2. çizgi biraz silik de olsa çıkıverdi.

sen ne yapacaksın?korunacak mısın?bak hiç stres yapmayınca şıp diye oluyo demek ki...kıyafetlere ben de çok özeniyorum biliyo musun? eski hamileliğimde karnıma yastık koyup deneme yapardım.ama şimdi hevesim kırılır belki diye hiç düşünmüyorum.ınşallah Allah'ım yaşasığımız acıları bi daha yaşatmaz canım.

Back
X