Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
saol tatlım. yanlış yazmışım son adet tarihim 2 ağustos benim
inşallah canım allah bizlere bağışlasın miniklerimizi isteyenlerede en kısa zamanda nasip etsin inşallah :))
kızlar merhaba temmuzdan beri yazmamışım 2 ağustos da çift çizgiyi gördüm :)) 3 ayımızı tamamladık teyzeleri :))) Allah hepinize yaşatır inşallah bu güzel duyguyu :Saruboceq:
jaya nerdesssiiiiiiin bebişlerin resmi değişti büyüdü keratalar,,,bu arada 2li tarama testimin laborotuvar sonuçları da iyi çıktı maşallah sen aldınmı laboratuvar sonuçlarını
yaman ve olga çok teşekkürler inş. kırmızılar gelmez
biraz daha bekliycem daha sonra test yapıcam
çünkü bazen böyle geçikme olabiliyor
boşo boşuna haveslenmek istemiyorum
bira daha geçsinde öyle test yapıcam inş. çift çizgiyi görürüm :Saruboceq:
kızlar merhaba temmuzdan beri yazmamışım 2 ağustos da çift çizgiyi gördüm :)) 3 ayımızı tamamladık teyzeleri :))) Allah hepinize yaşatır inşallah bu güzel duyguyu :Saruboceq:
canım gecenlerde baya ugrastırdı benı ınternet. sıtede sorun vardı sanırım. topıke gırdım ama bısey yazamadım. sen de yoktun ne zamandır. evet dedıgın gıbı buyuyor veletler. 3,5 aylık oldular artık. benım testtede kotu bısey cıkmadı canım . cok sukur.
bu arada olgay nerelerde. o da doktora gıdecektı.kalp atıslarını gordumu acaba. ınsan ancak o zaman rahatlıyor. onu cok ıyı anlıyorum cunku bende kalp atıslarını gordugum zaman sankı hamılelık haberımı yenı almıs gıbı mutlu olmustum.
günaydınn kızlar hamiş olan gelmez oluyo
bakın bana deneme yok hep burdayım
topiğimiz yanlız kalmasın diye :)))
günaydın canımcım ben bir kaç gün önce memleketteydim o yüzden giremedim bundan sonra bol bol yazışırız izmirli güzel....bu arada yağmur yağıyor dışarıda ben donuyorum klimayı açtım ısınmak için gel birer sıcak çay içelim şekercim
ayy evt feci yağıyo
çaya ve sıcak odaya hyır diyemiycem doğrusu
göbüşler bellimi resim eklesenizee
herkese slm ben bısey ogrenmek ıstıyorum acaba hamle kalmadan once hangı testlerı yaptırmak lazım nette arastırıorum ama heryerde bıse yazıo.yardımcı olurmusunuz.
yamancım bende resım eklemek konusunda cahılım canım. ama bebısım dogsun resımlerını yukletıcem. kardesıme yada kocama yukletırım artık
günaydın kızlaaarrrr biraz geç kalkıorum da ben :kedi: