• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

herkese slm ben bısey ogrenmek ıstıyorum acaba hamle kalmadan once hangı testlerı yaptırmak lazım nette arastırıorum ama heryerde bıse yazıo.yardımcı olurmusunuz.

kızlar merhaba temmuzdan beri yazmamışım 2 ağustos da çift çizgiyi gördüm :)) 3 ayımızı tamamladık teyzeleri :))) Allah hepinize yaşatır inşallah bu güzel duyguyu :Saruboceq:

gozun aydın canım. cok sevındım .Allah dıger arkadaslara da nasıp etsın. guzel haberler almak cok ıyı yaa. nerdeyse aynı zamalarda dogum yapıcaz. artık gecelerı bebısler uyutmazsa ınt.e gırer bol bol yazarız.

jaya nerdesssiiiiiiin bebişlerin resmi değişti büyüdü keratalar :nazar: ,,,bu arada 2li tarama testimin laborotuvar sonuçları da iyi çıktı maşallah sen aldınmı laboratuvar sonuçlarını

canım gecenlerde baya ugrastırdı benı ınternet. sıtede sorun vardı sanırım. topıke gırdım ama bısey yazamadım. sen de yoktun ne zamandır. evet dedıgın gıbı buyuyor veletler. 3,5 aylık oldular artık. benım testtede kotu bısey cıkmadı canım . cok sukur.

bu arada olgay nerelerde. o da doktora gıdecektı.kalp atıslarını gordumu acaba. ınsan ancak o zaman rahatlıyor. onu cok ıyı anlıyorum cunku bende kalp atıslarını gordugum zaman sankı hamılelık haberımı yenı almıs gıbı mutlu olmustum.

yaman ve olga çok teşekkürler inş. kırmızılar gelmez
biraz daha bekliycem daha sonra test yapıcam
çünkü bazen böyle geçikme olabiliyor
boşo boşuna haveslenmek istemiyorum
bira daha geçsinde öyle test yapıcam inş. çift çizgiyi görürüm :Saruboceq:

ins.. cnm haberlerini bekliyoruzz :1hug:
kızlar merhaba temmuzdan beri yazmamışım 2 ağustos da çift çizgiyi gördüm :)) 3 ayımızı tamamladık teyzeleri :))) Allah hepinize yaşatır inşallah bu güzel duyguyu :Saruboceq:

aminn cnm sagolll :Saruboceq:

günaydınn kızlar hamiş olan gelmez oluyo
bakın bana deneme yok hep burdayım
topiğimiz yanlız kalmasın diye :)))

canım gecenlerde baya ugrastırdı benı ınternet. sıtede sorun vardı sanırım. topıke gırdım ama bısey yazamadım. sen de yoktun ne zamandır. evet dedıgın gıbı buyuyor veletler. 3,5 aylık oldular artık. benım testtede kotu bısey cıkmadı canım . cok sukur.

bu arada olgay nerelerde. o da doktora gıdecektı.kalp atıslarını gordumu acaba. ınsan ancak o zaman rahatlıyor. onu cok ıyı anlıyorum cunku bende kalp atıslarını gordugum zaman sankı hamılelık haberımı yenı almıs gıbı mutlu olmustum.

evet canım olgayı ben de merak ettim umarım herşey yolundadır Allah yardım etsin hepimize :Saruboceq: bu arada eşim bugün hamile haberimi söylemeyi düşünüyor herkese mecburen çünkü bize gelmek isteyenler varmış 10 günlüğüne belki düşünceli davranırlar diye söyleyecek,,,misafiri çok severim ama bu dönemde moralimnin yüksek olması lazım gelecek insanlar da benim moralimi bozacak insanlar o yüzden eşim herşeyi bugün açıklıyor zaten 3buçuk aylık oldum söylemesinde bir sakınca yok artık....

günaydınn kızlar hamiş olan gelmez oluyo
bakın bana deneme yok hep burdayım
topiğimiz yanlız kalmasın diye :)))

günaydın canımcım ben bir kaç gün önce memleketteydim o yüzden giremedim bundan sonra bol bol yazışırız izmirli güzel....bu arada yağmur yağıyor dışarıda ben donuyorum klimayı açtım ısınmak için gel birer sıcAK çay içelim şekercim

günaydın canımcım ben bir kaç gün önce memleketteydim o yüzden giremedim bundan sonra bol bol yazışırız izmirli güzel....bu arada yağmur yağıyor dışarıda ben donuyorum klimayı açtım ısınmak için gel birer sıcak çay içelim şekercim

ayy evt feci yağıyo
çaya ve sıcak odaya hyır diyemiycem doğrusu
göbüşler bellimi resim eklesenizee

herkese slm ben bısey ogrenmek ıstıyorum acaba hamle kalmadan once hangı testlerı yaptırmak lazım nette arastırıorum ama heryerde bıse yazıo.yardımcı olurmusunuz.

canım hamılelıkten once test yapıldıgını duymadım. ben hamıle kalmayı dusundugumde sadece doktora gıdıp danısmıstım. dogum kontrol hapını bıraktım. doktor da kontrol ettı ve herhangı bırseye gerek duymadı sadece folıc asıde baslamamı soyledı. yanı gıt doktora. test zaten gerekenı soyler sana.

kızlar nasılsınız. valla kıskandırdınız benı. ıstanbuldan ızmır cok uzak sayılmaz. bende gelsem olmazmızemuszemus. bugun annemle konustum. bebısıme yastık almıs. cok tuhaf hıssettım yaa. bebısıme alınan ılk sey. daha varlıgını hıssetmıyorum ya bıgarıp oldum. umutluyuz sen hıc hazırlık yapmaya basladınmı yada dusunuyormusun. yoksa cokmu erken. ben ufak ufak bıseyler alıp kendımı ona daha yakın hıssetmek varlıgını daha cok hıssetmek ıstıyorum. ne dersınız.

yamancım bende resım eklemek konusunda cahılım canım. ama bebısım dogsun resımlerını yukletıcem. kardesıme yada kocama yukletırım artık

yamancım bende resım eklemek konusunda cahılım canım. ama bebısım dogsun resımlerını yukletıcem. kardesıme yada kocama yukletırım artık

cnm çok kolay eğer istersen özelden msj atayım sana çek resmi ve yükle pc ye sona ada buraya yüklersin
ben göbüş meraklısıyım da

vallahi gece 12 öğlen 12 yataktayım :)) hava kapalı yağmurlu ya bazen 1 buçuk 2 süper oluo yatak keyfi :)) bu aralar yeni başladı bu huy da acayip miskinlik var üstümde. havalardan mı bebişten mi bilmiorum ama şikayetçi değilim :))

kıssslar merhaba.

benim işler çok yoğun bu arada.çok giremedim.geçtiğimiz sayfalara yazdım ama siz de pek giremediniz herhalde o tarihlerde topiğe.ben geçtiğimiz cuma doktora gittim.karnımdan ultrasona bakınca keseyi gördük çok şükür.vajinal ultrasonla bakmadı.cuma günü SAT'a göre 5+1 görünüyodum doktor ultrasonda 5+3 görünüyo dedi.1 hafta ya da 10 gün sonra da kalp atışı için çağırdı.ben de kalp atışı için pazartesi gideceğim.inşallah bu sefer sorun çıkmaz kızlar.bana da dua edin olur mu?doktorun söylemesine göre pazartesi günü 6+6 olacağız inşallah.

bu arada ben çok oburlaştım.sürekli midem kazınıyo.hep uyku halindeyim.geceleri en az 4 kez tuvalete gidiyorum.ama midem çok nadir bulanıyo.bu da beni biraz korkutuyo.inşallah bu sefer bebişim sağlıklıdır ve bana sımsıkı tutunur.

umutluyuz, ,jaya o kadar mutlu oldum ki testlerinizin iyi çıkmasına.yeğenlerim de kocaman olmuşlar maaşallah.nazar değmesin.

meral77 sen ne yaptın?inşallah kırmızılar gelmemiştir.inşallah hamişsindir.

Yamancım sen ne yapıyosun?

Back
X