Bebiş cinsiyetinde anne hisleri

Meteorid

Believe in yourself
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2015
2.482
2.375
53
Anneler size bir sorum var, bebeğinizin cinsiyetini hamile kaldığınız ilk dönemler hissettiniz mi? Hislerim kuvvetlidir doğru hissettim en basından biliyordum sanki diyen varmi? Benim içimde erkek olacak diye güçlü bir his var, daha önceki kaybımda hiç bir hissim yoktu, bunu oğlusum diye seviyorum :)

Ewet aynen öyle o kadar emindim ki eşim hep kiz diye seviyordu ben de öyle deme küsüyor erkek o diyordum nitekim erkek çikti..

Anneler size bir sorum var, bebeğinizin cinsiyetini hamile kaldığınız ilk dönemler hissettiniz mi? Hislerim kuvvetlidir doğru hissettim en basından biliyordum sanki diyen varmi? Benim içimde erkek olacak diye güçlü bir his var, daha önceki kaybımda hiç bir hissim yoktu, bunu oğlusum diye seviyorum :)
2 oğlumda da tahminim doğru çıktı

ben hamile kalmadan once ruyamda gormustum kiz olcagini neyse pek onemsemedim bilinc altindadir diye.. daha sonra dr erkek dedi hic icime sinmedi esim isim falan aramaya basladi erkek degil kiz o diyodum hep nitekim ikili taramada kiz oldugunu ogrendim :)

Ben hep kiz istiyordum dusuk riski var sadece saglikli olsun diyorum inanin icindem kiz yada erkek diye gecmiyor.. Sadece ruyamda kiz gordum bilinc altidir dedim..
Esimde kiz gordu gecen ruyasinda kiz gordum demek erkek olacak dedi...
Valla bilmiyrm ikili testime daha cok var...
Allah hepimizie saglikli evlatlar versin :dua:
Ama cok merak ediyorum :KK48:

Benimde içimden hep erkek geçiyodu hep erkek isimleri düşündüm bi mağazaya girsem elim hep erkek kıyafetlerine gidiyodu çevremdeki herkes kesin oğlan bu diyodu belirtilerim çin rus takvimi bir sürü koca karı yöntemleri vs erkek çıkıyodu kendimi alıştırdım mı ne yaptıysam :KK22:12. Haftada 2li taramada emin değilim ama kız gibi şimdilik kimseye söylemeyin dedi 15 te başka doktora gittik bi çıkıntı var ama kızınkide böyle emin olamıyorum bişey söylemicem dedi ama içimdeki ses erkek diyo belki istediğim için bilemiyorum bayramdan sonra görücez :KK46:

Benimde içimden hep erkek geçiyodu hep erkek isimleri düşündüm bi mağazaya girsem elim hep erkek kıyafetlerine gidiyodu çevremdeki herkes kesin oğlan bu diyodu belirtilerim çin rus takvimi bir sürü koca karı yöntemleri vs erkek çıkıyodu kendimi alıştırdım mı ne yaptıysam :KK22:12. Haftada 2li taramada emin değilim ama kız gibi şimdilik kimseye söylemeyin dedi 15 te başka doktora gittik bi çıkıntı var ama kızınkide böyle emin olamıyorum bişey söylemicem dedi ama içimdeki ses erkek diyo belki istediğim için bilemiyorum bayramdan sonra görücez :KK46:
Ay hayırlısı insallah gönlümüzden gecen olur öncelikle sağlıklı olsun tabi ki. Benim de hislerim erkek deyip duruyor :)

Ben hep kiz istiyordum dusuk riski var sadece saglikli olsun diyorum inanin icindem kiz yada erkek diye gecmiyor.. Sadece ruyamda kiz gordum bilinc altidir dedim..
Esimde kiz gordu gecen ruyasinda kiz gordum demek erkek olacak dedi...
Valla bilmiyrm ikili testime daha cok var...
Allah hepimizie saglikli evlatlar versin :dua:
Ama cok merak ediyorum :KK48:
Can'ım bende daha önce dusuk yaptım ama bu defa içim nedense rahat ve eminmişim gibimolglum olacağına. Allah sağlıcakla kucağımıza almak nasip etsin insallah.

ben hamile kalmadan once ruyamda gormustum kiz olcagini neyse pek onemsemedim bilinc altindadir diye.. daha sonra dr erkek dedi hic icime sinmedi esim isim falan aramaya basladi erkek degil kiz o diyodum hep nitekim ikili taramada kiz oldugunu ogrendim :)
Demekki hisler çoğunlukla haklı çıkıyor bir cok yerde okudum :) ;)

Benim de ilk çocuğum olacak ve içime hep erkek doğdu inatla çoğu kişi kız demesine rağmen . Ve oğlum olacak inşallah. Rabbim hayırlısıyla kavustirsun hepimize:anneadayı::KK200::KK49:

Ben ilk hamileligimde oglum olcagini hissettim ve gercekten oglandi cinsiyeti fakat erken dogumla kaybettim yavrumu. Simdiki hamileligimde kiz diye hissettim ve gercektende Rabbim nasip ederse kizim olck :) ❤️

Öncelikle hepimize Allah sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah .üç defadır rüyamda kız bebek görüyorum .kız olacak gibi ama sağ salim kucağıma alayım da ne olursa olsun.

Ben ilk hamileligimde oglum olcagini hissettim ve gercekten oglandi cinsiyeti fakat erken dogumla kaybettim yavrumu. Simdiki hamileligimde kiz diye hissettim ve gercektende Rabbim nasip ederse kizim olck :) ❤️
Bunları okuyunca seviniyorum ama :) sağ salim kucağına versin Rabbim.

Ben hamile olduğumu öğrendiğimden beri hep kızım olacağını düşünmüştüm. Çin takvimi ve tüm belirtiler kız diyordu. Ama oğlum olucakmış. Sağlıklı olsun da cinsiyet farketmez

Back
X