Bebiş elbiselerini yıkamak

Rizeli-53

önce vatan sonra sevdam ...
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2016
7.212
4.182
103
Kızlar 28+2 günlüğüz kızımla çok şükür. Bi dolu kıyafet alındı edildi artık bugün ilk makinamızı çalıştırdık. İki makina daha yıkayacağım inşlh bugün. Zaten kısa program hemen yıkanıyor. Kuruyacaklar. Sonra ütüleyip katlayıp dolabına yerleştirmeyi düşünüyorum. Sizce ütülenmese sakınca olur mu? Sararma falan olur mu acaba? Siz naptınız elbiseleri yıkadınız mı? Ne zaman yıkadınız nasıl muhafaza ediyorsunuz veya ettiniz??

öncelikle hayırlı olsun canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
bebek kıyafetleri zaten ütülenmeli diye biliyorum ben ama yinede tabiki konunun uzmanı değilim

Rizelim açtığın konular bana cok yön verdi gebelik haftamızın da aynı olması işime geliyor. Alışverişimi dün bitirdim bende ama bebek odası ve bebek arabası eksiğim var. Elbiselerini yıkamadım henüz dolabı olmadı için fakat yıkarsam kesinlikle ütülerim hem sağlık acısından hemde düzgün durması acısından. Bu konunun tavsiye edildiğinide biliyorum.

öncelikle hayırlı olsun canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
bebek kıyafetleri zaten ütülenmeli diye biliyorum ben ama yinede tabiki konunun uzmanı değilim
Kızlar bende ütüsüz giydirmiyorum asla mikroplar ölsün diye ama önceden ütüleyince acaba beklemekten sararma falan olur mu ki malum iki buçuk ayım var :))

Hastane çantası 30 da hazır olmalıymış dr öyle söyledi gebelikte herşey olabilir dedi. Bende hazır olsun dedim öyle yıkadım. Bide ilerleyen haftalarda gücüm yetmez belki diye dolabını sildim kıyafetleri yıkadım annemle konuştum ütüle koy hiç bişey olmaz dedi. Havasız kalırsa sararma olurmuş. Ütüleyip askılara Ascam çoğunu zaten. Çekmecelere zıbınlar eldivenler çoraplar . Ağız mendillerini ben ütüleyip çıtçıtlı poşetlere koymuştum ilk kızımda steril olsun diye. Şimdi öyle yapsam mı diye düşünüyorum yine

Bende yıkadım artık dayanamayıp. Şmdiden ütüledim nolur nolmaz diye. Snra kendimi hisstmezsem uğraşamam diye. Ama ben sonralarında ütülemeyi düşünmüyorum. Zaten deterjanı organik. Ütüye gerk yok diye düşünüyrm. Sadece ilk oldğu için şmdi ütüledm

Hangi deterjanı kullanıyorsun canım? Bende amway bebek ürünlerini kullanıyorum . Ama Gine'de ütülüyorum ya sıcak tüm mikropları öldürsün diye. Bide kırışık olmasın diye ütülediklerim var kız bebeklerde malum çok kıyafet çok detay

hangi deterjan acaba?

Canm ben yurtdşndaym ya aynı değildir muhtemel ama yazaym yinede greenshield diye bi marka. Ama içindekler kısmına dikkat ettik biz. O daha önemli bence. Aynen büyüdkçe zaten bazı kıyfetleri zaten ütü isteyecek. Ya da be bilym kız çocuğunun alt iç çamaşırıda bezden snra belki ütüleneblr. Bilemiyorum ama bi yandan da alışması lazım bağışıklık kazanması için. İlerisini bilemiyorum ama şmdilk kastlı olark ütülecm. Zaten yumusatıcı da kullanmıyrm.

İlk üç ay bende yumuşatıcı kullanmıyorum . Amway de tamamen doğal olduğu bebeğe uygun olduğu yazıyor içim bi onda rahat etti . Doğru aslında ütüye alışabilir hassaslaşabilit bebek. Bende yarın ütüye başlıcam inşlh. Gözümde büyüyor valla şimdiden halim Yok ilerde hiç olmaz sanırım bide bizim bebişler yaza denk geliyor ya yazın nasıl ütü yaparım ki

Bende dün 1 saat uğraştım hemde akşam:)) benm ilk olunca heyecandan herldee. Eşimede diyorum sennkiler bu kadr uzun sürmüyo:)) o da farkettim diyor. Yumuşatıcının kokusu gerçi markaya göre değişir de bazılarının kokusu gerçktn çok baskn. Onun da organiğini bulmam gerekir o zmn lazım olursa.Ben bizimklerde bile bazen rahatsız oluyorm:) aynen yazın ütü felaket:)) klima bile kesmezdi o sıcaklığı:)

Ya orada var mı bilmiyorum ama dalin yumuşatıcı şeker gibi kokuyor çok hafif tam bebiş kokusu var. Ben büyük kız için kullanıyorum mis gibi kokuyor. Ufaklığa inşlh üç aydan sonra başlıcam. İlk bebişte çok çok heyecanlı oluyor insan. Gerçi ben yavaş yavaş bunda da heyecanlanmaya başladım ya :))

Maalesf yok. Türkiyeye dönünce inş artık onla devam ederim. Ben şu aralar şampuan araştırmasndayım:) bu ay bezi ve deterjanı halletm. Bişey sorucam yağ yada losyon herhangi bişey kullanıyor musun? Ben şampuanı duş jeli niyetinede kullanıcam ilk başta. Ama snrasında yağ losyon bilmyrm? Hangisi lazım

Şampuan sebamed en iyisi o egzamalı bebekler dahi onu kullanıyor . Losyon hiç kullanmadım doğru bulmuyorum. Kızımı hep hakiki zeytin yağı ile yağladım .

Şampuan sebamed en iyisi o egzamalı bebekler dahi onu kullanıyor . Losyon hiç kullanmadım doğru bulmuyorum. Kızımı hep hakiki zeytin yağı ile yağladım .
Hmm tamamdr teşekkürler. Sebamede de bakym o zmn. Çok satılanlara bakıyrm hep onu hiç görmemştm ama araştrcam

Ben bütün bakım ürünlerini üni bayb aldım kıZlar ezacı bir dede torunu için üretmiş herkezde cok memnun. Camasır ürünlerini dalin aldım kokusuz. Bezi prıma göbek bağı oyuntulu aldım temizleme pamuğunu bayb mee aldım aynı markanın yeni doğan ıslak mendilinide aldım

Unı baby ıslak mendili dışında diğer ürünleri güzelmiş yakın arkadaşım çok memnun canım ondan. Benim dr um bana sebamed en hassas ciltler için olanı demişti ben diğerlerini hiç denemedim şu zamana kadar :)) Güneş kremi vs vs hep sebamed aldım.

Hmm tamamdr teşekkürler. Sebamede de bakym o zmn. Çok satılanlara bakıyrm hep onu hiç görmemştm ama araştrcam
Arkadaşım dediği gibi unı baby de iyiymiş kullananlar çok memnun .netten yorumlarını oku ben öyle yapıyorum

Arkadaşım dediği gibi unı baby de iyiymiş kullananlar çok memnun .netten yorumlarını oku ben öyle yapıyorum
:)) dönünce bakarım artık. O da yok çnkü burada. Sebamed de avrupa ürünü olduğu için burda çok satılanlar arasında değil anladğm kadaryla. Bende artık buranın ürünlerine yorum ve içindekleri kısmına bakark devam:)

Aslında hazır oradayken organik ürünler bulup stok yapabilirsin. Avrupa bebek konusunda bizden daha hassas malesef canım ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…