- 7 Şubat 2018
- 65
- 16
- 3
- Konu Sahibi delihatuncano
-
İnsanlar bu konuda nasıl üzerine geliyorlar bilmiyorum
O durumda söylenecek tek söz. ALLAH ne zaman verirse dir.
Tedbir bizden takdir Allah tan
üstüne gelince birden düzelecekmisin? doğru düzgün doktora götürsünler madem.zaten seni strese sokup nasıl çocuk yapmanı bekliyorlarsa.
Veren Allah elbette ama vitamin falan veriyor diye biliyorum doktor, sizinkisi sadece kist var diyip bir şey yapmadı mı?
başka bir doktora gidin illa bebek için verecektir, belki önce kistleri yoketmeye çalışıyordurVitamin fln değil de sorular sordu seker ilacı verdi ben hc bşe anlamadım
yapsın boşver kafayı yesin çocuk bakarken her çocuk öyle hediye olmuyor. imtihan da oluyor inat uğruna çocuk yaparsa.Bnde artık onlar yüzünden pskolojim bozuldu bana dedikleri işte senden sonra evlenenler hamile doğurdu gibi şeyler eltim bile bir gün kendi kulaklarımla duydum ablasıyla telefonda konuşuyodu dediği bu kıza inat hamile kalacam dördüncüyü doguracam dediğinide yapttı
vay beee 18 yaşında bebek hasreti çekiyorsunEvet yas 18 kaçarak evlendim
Bence çevredekilerin baskısından olmasa oda istemez daha 18 yasinda yahuuNe ara çocukluktan çıktın da bebeğe hasret duymaya başladın
Yapma allah aşkına daha vücudun gelişimini tamamlamamıştır daha ergenlikten çıkamıyor insan 18 inde
Bence çevredekilerin baskısından olmasa oda istemez daha 18 yasinda yahuu
pcos olabilir tatlım yaşın genç olduğundan şeker ilacı fayda edecektir. için rahat etmediyse başka doktora git tabi ama endişelenecek bi durum yok sorun sende bile olmayabilir içini ferah tut.Vitamin fln değil de sorular sordu seker ilacı verdi ben hc bşe anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?