Bebiş hasreti çekiyorum :(

delihatuncano

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2018
65
16
3
Kızlar 1yıl 4 aydır evliyim ve bebişim yok yumurtlama günü bile hesapladım olmadı doktora gittim yumurtalıklarında küçük küçük kirst var dedi ilaç verdi eşimin ailesi çok üstüme geliyorlar ne yapacağımı şaşırdım akıl verin bana

Bende bir bucuk yillik evliyim ve benimde bebisim yok Soğan kürü denediniz mi? Onu cok övüyolar ben denedim ama cok icemedim oyuzden bende faydasi olmadı ama belki sizde olur. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah

Kimsenin ustune gelmesine izin verme. Bi kere en onemlisi senin manevi huzurun. Ben de uc yil bekledim. Her adet donemi acaba mi dedim stres yaptim tam vazgecmistim oldu. Sen de esin de doktora gidin ne gerekiyorsa yaptirin ve asla kendinuzi yipratmayin. Allah bu mubarek gunde dualarinizi kabul eder de saglikli sihhatli hayirli bir evlat nasip eder size

İnsanlar bu konuda nasıl üzerine geliyorlar bilmiyorum

O durumda söylenecek tek söz. ALLAH ne zaman verirse dir.

Tedbir bizden takdir Allah tan

üstüne gelince birden düzelecekmisin? doğru düzgün doktora götürsünler madem.zaten seni strese sokup nasıl çocuk yapmanı bekliyorlarsa.

İnsanlar bu konuda nasıl üzerine geliyorlar bilmiyorum

O durumda söylenecek tek söz. ALLAH ne zaman verirse dir.

Tedbir bizden takdir Allah tan

Aynı hep diyorum Allahın takdiri ama kv tutturmuş bir kadın var seni oraya götürecek ben istemiyorum dedim bu seferde eşime demiş

Veren Allah elbette ama vitamin falan veriyor diye biliyorum doktor, sizinkisi sadece kist var diyip bir şey yapmadı mı?

üstüne gelince birden düzelecekmisin? doğru düzgün doktora götürsünler madem.zaten seni strese sokup nasıl çocuk yapmanı bekliyorlarsa.

Bnde artık onlar yüzünden pskolojim bozuldu bana dedikleri işte senden sonra evlenenler hamile doğurdu gibi şeyler eltim bile bir gün kendi kulaklarımla duydum ablasıyla telefonda konuşuyodu dediği bu kıza inat hamile kalacam dördüncüyü doguracam dediğinide yapttı

yapsın boşver kafayı yesin çocuk bakarken her çocuk öyle hediye olmuyor. imtihan da oluyor inat uğruna çocuk yaparsa.

Evet yas 18 kaçarak evlendim
vay beee 18 yaşında bebek hasreti çekiyorsun
inanılmaz
18 yasında iken kazandığım üniversiteye gitme heyecanı çekiyordum
yeni arkadaslıklar heyecanı cekıyordum
okuyacağım yeni kitapların heyecanı , edindiğim sevgili ile yasadıgım heyecanı cekıyordum.

sen bebek hasreti çekiyorsun . pessssssssssssssss.

Yazık ya insanlar ne kadar acımasız üzme kendini daha genceciksin ya veren Allah sanki bizim elimizdemi herşey

Vitamin fln değil de sorular sordu seker ilacı verdi ben hc bşe anlamadım
pcos olabilir tatlım yaşın genç olduğundan şeker ilacı fayda edecektir. için rahat etmediyse başka doktora git tabi ama endişelenecek bi durum yok sorun sende bile olmayabilir içini ferah tut.

bence olmaması iyi birşey en azından 20 yaşında olana kadr çocuk yapmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…