• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebiş hasreti çekiyorum :(

Bebek sahibi olmayı sen mi istiyorsun, onlar istediği için mi bebek yapmaya çalışıyorsun? Benim keyfim böyle gıcır, siz benim için de doğuruverin, de. Bir iki yıl evliliğinin tadını çıkar, sonra canınız ne zaman istiyorsa yaparsınız. Damızlık muamelesi yaptırma kendine, lütfen ya.

sana bir örnek yaşın kadar bir arkadaşın kardeşi kaçarak evlenmiş düğün yapmamışlar. ablası 2. çocuğunu yapmaya çalışırken neden çocuğum olmuyor diye kıskançlığından kuduruyordu.evlendiği kişi baştan olmayacak insandı.doktor çocuğun olur yumurtalıkların tembel demiş ama kız hala çocuğu olmadığı için üzülüyordu.sonra işleri bozuldu boşandı.bin kere şükrediyordur o hayırsız adamdan çocuğu olmadığına.

vay beee 18 yaşında bebek hasreti çekiyorsun
inanılmaz
18 yasında iken kazandığım üniversiteye gitme heyecanı çekiyordum
yeni arkadaslıklar heyecanı cekıyordum
okuyacağım yeni kitapların heyecanı , edindiğim sevgili ile yasadıgım heyecanı cekıyordum.

sen bebek hasreti çekiyorsun . pessssssssssssssss.

Bu kadar acımasız olmayın lütfen herkeste üstünüze gelse sizinde yasama sevinciniz olmaz

sana bir örnek yaşın kadar bir arkadaşın kardeşi kaçarak evlenmiş düğün yapmamışlar. ablası 2. çocuğunu yapmaya çalışırken neden çocuğum olmuyor diye kıskançlığından kuduruyordu.evlendiği kişi baştan olmayacak insandı.doktor çocuğun olur yumurtalıkların tembel demiş ama kız hala çocuğu olmadığı için üzülüyordu.sonra işleri bozuldu boşandı.bin kere şükrediyordur o hayırsız adamdan çocuğu olmadığına.

Oda doqru bende önceden eşim askerdeyken bana çektirdikleri yüzünden iyikide çoçugum yok iyikide hamile değilim diye düşünüyodum çünkü asla kaldıramazdm

Bebek sahibi olmayı sen mi istiyorsun, onlar istediği için mi bebek yapmaya çalışıyorsun? Benim keyfim böyle gıcır, siz benim için de doğuruverin, de. Bir iki yıl evliliğinin tadını çıkar, sonra canınız ne zaman istiyorsa yaparsınız. Damızlık muamelesi yaptırma kendine, lütfen ya.

Onlar artık o kadar üstüme geldi ki ben bile artık istemeye başladım öyle yani

pcos olabilir tatlım yaşın genç olduğundan şeker ilacı fayda edecektir. için rahat etmediyse başka doktora git tabi ama endişelenecek bi durum yok sorun sende bile olmayabilir içini ferah tut.

İnş yoksa bunlardan çekeceğim var kadına falan goturecm die tutturuyolar

Oda doqru bende önceden eşim askerdeyken bana çektirdikleri yüzünden iyikide çoçugum yok iyikide hamile değilim diye düşünüyodum çünkü asla kaldıramazdm
Allah seni kurtarsın diyorum.eğer hayırsız olacaksa olmasın bu yaşta bebeğin uzun ömür var önünde elbet onun zamanı gelecektir.Allah senin ahını alsın onlardan.

Bende bir bucuk yillik evliyim ve benimde bebisim yok :KK12:Soğan kürü denediniz mi? Onu cok övüyolar ben denedim ama cok icemedim oyuzden bende faydasi olmadı ama belki sizde olur. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah :anne:

Vlh binada dediler iki gün kullandım kokusunu kaldıramıyordum

Bu kadar acımasız olmayın lütfen herkeste üstünüze gelse sizinde yasama sevinciniz olmaz
acımasız değilim gerçekleri söyluyorum
gencecikken evlenen kızlara deli oluyorum
okursun eline ekmeğini alırsın
işine gücüne girersin
koca ve bebek kacmaz

Allah seni kurtarsın diyorum.eğer hayırsız olacaksa olmasın bu yaşta bebeğin uzun ömür var önünde elbet onun zamanı gelecektir.Allah senin ahını alsın onlardan.

Zaten bnm ahım kalmayacak onlar yüzünden şiddet gördüm boşanma aşamasına kadar geldim Allah'tan eşim en sonda bnm yanımda oldu da çıkardı beni o cehennemden

acımasız değilim gerçekleri söyluyorum
gencecikken evlenen kızlara deli oluyorum
okursun eline ekmeğini alırsın
işine gücüne girersin
koca ve bebek kacmaz

Bende onu biliyordum ama kader işte ana bir an düşünmeden yapılan şey hayatına mal oluyo

Bende onu biliyordum ama kader işte ana bir an düşünmeden yapılan şey hayatına mal oluyo
o zaman bundan sonra düşün
bu yaşta bebek hasreti çekiyorum diye konu açma

biraz yasın ılerlesın evliliğin otursun
bundan sonrasına da kader deme yani.......

Kızlar 1yıl 4 aydır evliyim ve bebişim yok yumurtlama günü bile hesapladım olmadı doktora gittim yumurtalıklarında küçük küçük kirst var dedi ilaç verdi eşimin ailesi çok üstüme geliyorlar ne yapacağımı şaşırdım akıl verin bana
Kadın infertilitesinden anlayan iyi bir doktora git bence her doktor anlamıyor maleseff ...Rabbim sana da nasip eder insallah ....

vay beee 18 yaşında bebek hasreti çekiyorsun
inanılmaz
18 yasında iken kazandığım üniversiteye gitme heyecanı çekiyordum
yeni arkadaslıklar heyecanı cekıyordum
okuyacağım yeni kitapların heyecanı , edindiğim sevgili ile yasadıgım heyecanı cekıyordum.

sen bebek hasreti çekiyorsun . pessssssssssssssss.
aynen yaa ben şok 18 yaşımda yurt ranzanın üstünde sevgilimle mesajlaşıyordum final çalışıyordum o bar senin bu bar senin geziyordum yazık gençlerimize

Önce kendiniz buyuyun, sonra cocuk buyutmeyi planlayin derim. Daha kendin bile istemiyorsun ki isteme de zaten. Once kendi ailenle aran nasil bilemem, bozuk ise onlara kendini affettir.

Önce kendiniz buyuyun, sonra cocuk buyutmeyi planlayin derim. Daha kendin bile istemiyorsun ki isteme de zaten. Once kendi ailenle aran nasil bilemem, bozuk ise onlara kendini affettir.

Yok çok şükür ailemle aram iyi hatta eşim ailemin yanındaki binadan ev tuttu ben tek kalıyorum die bende istiyorum ama eşimin ailesi her konu oldukça üstüme geliyolar

Back
X