canımmmmmçok üzgünüm .evdeyken bişey yoktu sabah wc ye gittiğimde. şirkette wc gittim az önce kahverengi bi akıntı vardı peçeteye geldi çok az şimdide hafif hafifi bişeyler geliyo gibi hissediyorum. Bacaklarım karnım belim ağrımaya başladı nefret ediyorum şu adet işinden bu ay dr gitmeyi düşünüyorum (((
canımmmmmçok üzgünüm .evdeyken bişey yoktu sabah wc ye gittiğimde. şirkette wc gittim az önce kahverengi bi akıntı vardı peçeteye geldi çok az şimdide hafif hafifi bişeyler geliyo gibi hissediyorum. bacaklarım karnım belim ağrımaya başladı nefret ediyorum şu adet işinden bu ay dr gitmeyi düşünüyorum (((
şimdi yine gittim bişey yokk deli olcam ya bu ne şimdi ya bugün dr gitsemmi?
yerleşme kanamasıdır belki[/QUOTE
eger ımkanın varsa gıt
adet olduguna emınmısın belkı yerlesme kanamasıdır ? Eger adetsende bence hemn gıt belkı klomen verırı adetın 5 gun baslaman gerekıyor . Hayırlısı canım üzülme sakın olurmu bakalım bende ne olacak bogazlarım sıstı sesım gıttı usuyorum baya usutmusum kendımı sanırım benımde 26-27 gıbı olucam
bugün işten fırsat bulursam gitmeyi düşünüyorum. Akşam üzeri fln .yerleşme kanaması nasıl oluyoki adet günümü olur o diğer forumlara baktım adetten önce geliyo fln diyolar. Canım sen üşütmüşsün kendini dikkat et bebiş fln varsaki inşllh vardır ilaç içme sakınadet olcamı hissediyorum gece uyurken terlemişim genelde dikkat ettim adet ilk günleri ve adetten önceki günler uyurken terliyorum ısı yükseliyo galiba. Midem hala kötü tuzlu kreker yiyorum bastırsın die. Ooof of ne çekilecek çilemiz varmış ( bu ay beklemiyodum zaten ama yinde bi umut dedim yine yalan oldu umutlarım (
kişisine göre değişiyor canım devamı gelmedı diyorsun birde ates olmasıda hamılelık belırtılerınden dıyorlar mıgdende kotu sonucta dr gıdemesen bıle test al bence aksama yaparsın
canım aldım randevu şansıma ilk kez boş buldum dr :))) 16,45 randevu bakalım kısmet adetim gelsede en azından durumumu anlatıp ne şekilde ilerlemem gerektiğini sorarım napim ilaç fln veriri belki folik asit vermişti ilk ay bi kaçkez kullandım midemi bozdu bu kez ne dicek merak ediyorum[/QUOT
devamı geldımı ? yarın dr dedıklerını yaz bana merak ederım sımdı benımde agrılarım basladı hafıf hafıf
devamı geldımı ? yarın dr dedıklerını yaz bana merak ederım sımdı benımde agrılarım basladı hafıf hafıf
devamı gelmedıyse hamılesındır :) yerleşme kanamasıdır ooo inşallah unutmazsın canım ınsallah hayırlı haberlerle donersın
gunaydın canım vallah cok ıyı geldı sabah sabah hıc bırseyıde unutmamışsın masallah :) inşallah bugun hayırlı sonucları alırsın . benım agrılarım basladı ama hafıf hafıf bılmıyorum sonuc ne olacak dr dedıgı gıbı cok kafamıza takıyoruz galıba :)
yok canım ultrasonla bakmadı. bende bakar dedim ama bakmadı. test için aradım hastaneyi dr hanım müsait değilmiş 2 saat sonra tekrar aricam. ben kalcağımı sanmıyorum. hormon fln kesin bişey çıkar.benimde kasıklar şimdi şimdi sökülcek gibi ağrıyo. sende dikkat et kendinededğim gibi bari birimiz kalsak ne ii olcak moral olurdu diğerine:)))
kürtajdan sonraki kaçıncı aydı senini bu ay unuttm
gecen yıl mart ayındaydı canım 6 ay korunun dedı ben 8 ay fılan korundum 2 ayda yasmın kullandım adetım duzene gırsındıye bırde prolaktınım yuksek cıkıyordu ılacta kullandım 6 aydır duzenlı ama ıste dr eger bu ayda kalmazsam esıme bakacak bırde rahım fılmı cektırecek
oooff canım o rahim filmi zor fln diyolar ama inşllh kolay geçer hatta hiç gerek kalmazbende eişme dedim sendende örnek alınacak die saçma geldi beyfendiye. Ama kadınların tedavi süreci daha zorlu dedi dr. önce eşine bakalmı orada arıza varsa düzetmeye çalışırz dedi. Ama onlar çok rahat tamıyolar.
hıc bır bılgım yok fılım ıcın ınsallah gerek kalmaz tabi benim eşim baktıralım dıyor cok ıstıyor bebıs olmasını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?