bebiş için durmak yok yola devam :)

şimdi yine gittim bişey yokk deli olcam ya bu ne şimdi ya bugün dr gitsemmi?

adet olduguna emınmısın belkı yerlesme kanamasıdır ? eger adetsende bence hemn gıt belkı klomen verırı adetın 5 gun baslaman gerekıyor . hayırlısı canım üzülme sakın olurmu bakalım bende ne olacak bogazlarım sıstı sesım gıttı usuyorum baya usutmusum kendımı sanırım benımde 26-27 gıbı olucam

bugün işten fırsat bulursam gitmeyi düşünüyorum. Akşam üzeri fln .yerleşme kanaması nasıl oluyoki adet günümü olur o diğer forumlara baktım adetten önce geliyo fln diyolar. Canım sen üşütmüşsün kendini dikkat et bebiş fln varsaki inşllh vardır ilaç içme sakın adet olcamı hissediyorum gece uyurken terlemişim genelde dikkat ettim adet ilk günleri ve adetten önceki günler uyurken terliyorum ısı yükseliyo galiba. Midem hala kötü tuzlu kreker yiyorum bastırsın die. Ooof of ne çekilecek çilemiz varmış ( bu ay beklemiyodum zaten ama yinde bi umut dedim yine yalan oldu umutlarım (

kişisine göre değişiyor canım devamı gelmedı diyorsun birde ates olmasıda hamılelık belırtılerınden dıyorlar mıgdende kotu sonucta dr gıdemesen bıle test al bence aksama yaparsın

kişisine göre değişiyor canım devamı gelmedı diyorsun birde ates olmasıda hamılelık belırtılerınden dıyorlar mıgdende kotu sonucta dr gıdemesen bıle test al bence aksama yaparsın

canım aldım randevu şansıma ilk kez boş buldum dr :))) 16,45 randevu bakalım kısmet adetim gelsede en azından durumumu anlatıp ne şekilde ilerlemem gerektiğini sorarım napim ilaç fln veriri belki folik asit vermişti ilk ay bi kaçkez kullandım midemi bozdu bu kez ne dicek merak ediyorum

devamı geldımı ? yarın dr dedıklerını yaz bana merak ederım sımdı benımde agrılarım basladı hafıf hafıf[/QUOTE]

YOK CANIM GELMDE DEVAMI BEKLİYORUM AMA GELEN GİDEN YOK BENDE MERAK EDİYORUM NE DİCEK DİE ? YARIN ANLATIRIM DETAYLI UNUTMAZSAM TABİKİ NE ZAMN DR GİTSEM BİŞEYLER ANLATIYOLAR AMA SONRA UNTUYORUM :44:

devamı geldımı ? yarın dr dedıklerını yaz bana merak ederım sımdı benımde agrılarım basladı hafıf hafıf

YOK CANIM GELMDE DEVAMI BEKLİYORUM AMA GELEN GİDEN YOK BENDE MERAK EDİYORUM NE DİCEK DİE ? YARIN ANLATIRIM DETAYLI UNUTMAZSAM TABİKİ NE ZAMN DR GİTSEM BİŞEYLER ANLATIYOLAR AMA SONRA UNTUYORUM :44:[/QUOTE

devamı gelmedıyse hamılesındır :) yerleşme kanamasıdır ooo inşallah unutmazsın canım ınsallah hayırlı haberlerle donersın

devamı gelmedıyse hamılesındır :) yerleşme kanamasıdır ooo inşallah unutmazsın canım ınsallah hayırlı haberlerle donersın[/QUOTE]

canımmm muhtemelen uyuyosun :))) mışıl mışıl ama ben anlatim dedim unutmadan zaman aşımı olmasın

dr gittim önce hoş beş daha öncede ona gidiyodum seni bukadar çabuk beklemiyodum dedi çünkü ben ilk gittiğimde 'kendime 1 yıl veriyorum demiştim acelem yok'' tabiki buralara girmiyorum ozman :44:herneyse dedim bende beklemiyodum ama burdayım işte....
dr: sorun ne?
ben: adettlerim şaştı günleri karşıtı leke benzeri şeyler oluyo 2 gün sonrada adet (son 6 adet günleri ve leke günleri liste şeklinde elinde ben yazmıştım)
dr: evet biraz oynamalar var ama ciddi bişey yok
ben: peki 6 ay oldu neden hamile kalmadım?(günü hatta son 6 ayın sorusu???)
dr: ne bekliyodun tamam hazırım dediğin an bebekmi gelecekti?
ben: evet tabiki sonuçta ben hazırım oda gelsin bi zahmet
dr: yok öyle bişey bi çok insan hatta çiftlerin %20 si ilk 6 ayda kalıyor takılma bu tarz şeylere şimdiki durum ne?
ben: yine leke geldi ama adet yok
dr: kan testi yapalım ondan çıkacak duruma göre harket ederiz impitasyon olabilir(anlamicamı düşüdü sanırım yüzündeki ifade oydu)
ben: evet bende öle düşündüm ama son 3 aydır bu şekilde
dr: nasıl yani bunlarımı takip ediyosun bi çok insan bunun ne olduğunu bilmez
ben: (şov yapcam ya) bi çok insan biliyo bunu ben yumurtama takibi yaptırmak istiyorum...
dr: onuda biliyosun bravo
ben: evet bilmezmiyim geçtiğimiz 2 ay ovulasyon testi kullandım çift çizgiyi gördüm ama bebek gelmedi...
dr: aferim kafanı bu tarz şeylerle doldur sonra neden benim bebeğim olmuyo
ben : nasıl yani??
dr: şöyleki çok fazla üstünde duruyorsunuz? ilk geldiğindeki rahatlığı göremiyorum çok tedirginsin?
ben:evet etrafında bi çok kişi tedavi olmadan bebek sahibi olamiyor bende olamayacağımı düşünüyorum..
dr: başkalarının yaşadıklarını kendi hayatına uyarlama(bana piskopat muamelesi yaptı filmlerde olurya başkalarının hayatlarını çalan tipler)
ben: anlıyorum öle bişey yaptığım yok ama korkuyorum
dr: madem çok istiyorsun normalde 1 yıldan önce tedavi uygulamayı tercih etmiyorum. kan testin negatif çıkar ve adet olursan 3. gün gel hormon testi yapalım.bi sorun yoksa eşinin spermiyografisine bakarız.
ben: (tabiki çenem durmadı) bide pako die bişey varmış bendede varmı?
dr: benmi dr senmi? daha önce ultrasonla baktım temizsin rahimde bişey yok demiştim hatırlarsan...
ben: evet hatırladım ama olşmuşmudur(saçmalamada zirve yapışım)
dr: oooooffff azime!!!! olsa olurdu o bianda olan ve kaybolan bişey değil...
ben: aaaa tşkkrler. şimdi napıyorum.
dr: şimdi git kan ver yarın sabah sonucu alırız tlfnda görüşürüz. adet olursanda 3. gün gel hormon testi yaptır. 3 gün sonra fln çıkar sonuçlar çıkınca oturur tekrar değerlendiririz durumu.

bide dediki çok takma kafana bukadar baskı altına alırsan kendini olcağı varsada olmaz ovulasyon vs şeyler kullanma akışına bırak beraber olmak istedğin için ol iş gibi görme bunu.stres en büyük faktör dedi. bunları düşünmem için daha çok erkenmiş. stres yapıp sağlığını bozma daha çok geçsin gibi bişeyler zırvaladı.

böle işte... yarın arayıp sonucu alcam ama böle davranması beni şüphede bıraktı meraklı ben eve dönerken eczaneden test aldım ama bişey çıkmadı gerçi çok sıkışmamıştım ve gün sonu idrarıydı ama yarın görcez artık son durumu çok uzun oldu galiba sabah sabah gazete gibi olursun makalami:)) azime'nin dr maceraları 1.bölüm

devamı gelmedıyse hamılesındır :) yerleşme kanamasıdır ooo inşallah unutmazsın canım ınsallah hayırlı haberlerle donersın

canımmm muhtemelen uyuyosun :))) mışıl mışıl ama ben anlatim dedim unutmadan zaman aşımı olmasın

dr gittim önce hoş beş daha öncede ona gidiyodum seni bukadar çabuk beklemiyodum dedi çünkü ben ilk gittiğimde 'kendime 1 yıl veriyorum demiştim acelem yok'' tabiki buralara girmiyorum ozman :44:herneyse dedim bende beklemiyodum ama burdayım işte....
dr: sorun ne?
ben: adettlerim şaştı günleri karşıtı leke benzeri şeyler oluyo 2 gün sonrada adet (son 6 adet günleri ve leke günleri liste şeklinde elinde ben yazmıştım)
dr: evet biraz oynamalar var ama ciddi bişey yok
ben: peki 6 ay oldu neden hamile kalmadım?(günü hatta son 6 ayın sorusu???)
dr: ne bekliyodun tamam hazırım dediğin an bebekmi gelecekti?
ben: evet tabiki sonuçta ben hazırım oda gelsin bi zahmet
dr: yok öyle bişey bi çok insan hatta çiftlerin %20 si ilk 6 ayda kalıyor takılma bu tarz şeylere şimdiki durum ne?
ben: yine leke geldi ama adet yok
dr: kan testi yapalım ondan çıkacak duruma göre harket ederiz impitasyon olabilir(anlamicamı düşüdü sanırım yüzündeki ifade oydu)
ben: evet bende öle düşündüm ama son 3 aydır bu şekilde
dr: nasıl yani bunlarımı takip ediyosun bi çok insan bunun ne olduğunu bilmez
ben: (şov yapcam ya) bi çok insan biliyo bunu ben yumurtama takibi yaptırmak istiyorum...
dr: onuda biliyosun bravo
ben: evet bilmezmiyim geçtiğimiz 2 ay ovulasyon testi kullandım çift çizgiyi gördüm ama bebek gelmedi...
dr: aferim kafanı bu tarz şeylerle doldur sonra neden benim bebeğim olmuyo
ben : nasıl yani??
dr: şöyleki çok fazla üstünde duruyorsunuz? ilk geldiğindeki rahatlığı göremiyorum çok tedirginsin?
ben:evet etrafında bi çok kişi tedavi olmadan bebek sahibi olamiyor bende olamayacağımı düşünüyorum..
dr: başkalarının yaşadıklarını kendi hayatına uyarlama(bana piskopat muamelesi yaptı filmlerde olurya başkalarının hayatlarını çalan tipler)
ben: anlıyorum öle bişey yaptığım yok ama korkuyorum
dr: madem çok istiyorsun normalde 1 yıldan önce tedavi uygulamayı tercih etmiyorum. kan testin negatif çıkar ve adet olursan 3. gün gel hormon testi yapalım.bi sorun yoksa eşinin spermiyografisine bakarız.
ben: (tabiki çenem durmadı) bide pako die bişey varmış bendede varmı?
dr: benmi dr senmi? daha önce ultrasonla baktım temizsin rahimde bişey yok demiştim hatırlarsan...
ben: evet hatırladım ama olşmuşmudur(saçmalamada zirve yapışım)
dr: oooooffff azime!!!! olsa olurdu o bianda olan ve kaybolan bişey değil...
ben: aaaa tşkkrler. şimdi napıyorum.
dr: şimdi git kan ver yarın sabah sonucu alırız tlfnda görüşürüz. adet olursanda 3. gün gel hormon testi yaptır. 3 gün sonra fln çıkar sonuçlar çıkınca oturur tekrar değerlendiririz durumu.

bide dediki çok takma kafana bukadar baskı altına alırsan kendini olcağı varsada olmaz ovulasyon vs şeyler kullanma akışına bırak beraber olmak istedğin için ol iş gibi görme bunu.stres en büyük faktör dedi. bunları düşünmem için daha çok erkenmiş. stres yapıp sağlığını bozma daha çok geçsin gibi bişeyler zırvaladı.

böle işte... yarın arayıp sonucu alcam ama böle davranması beni şüphede bıraktı meraklı ben eve dönerken eczaneden test aldım ama bişey çıkmadı gerçi çok sıkışmamıştım ve gün sonu idrarıydı ama yarın görcez artık son durumu çok uzun oldu galiba sabah sabah gazete gibi olursun makalami:)) azime'nin dr maceraları 1.bölüm [/QUOTE

gunaydın canım vallah cok ıyı geldı sabah sabah hıc bırseyıde unutmamışsın masallah :) inşallah bugun hayırlı sonucları alırsın . benım agrılarım basladı ama hafıf hafıf bılmıyorum sonuc ne olacak dr dedıgı gıbı cok kafamıza takıyoruz galıba :)

gunaydın canım vallah cok ıyı geldı sabah sabah hıc bırseyıde unutmamışsın masallah :) inşallah bugun hayırlı sonucları alırsın . benım agrılarım basladı ama hafıf hafıf bılmıyorum sonuc ne olacak dr dedıgı gıbı cok kafamıza takıyoruz galıba :)[/QUOTE]

GÜNAYDIN CANIM

UNUTMAMAK İÇİN TEKRAR YAPTIM PEK HAYIRLI BİR SONUÇ ALICAMI DÜŞÜNMÜYORUM İÇİMDEKİ SES OLUMSUZ DİYO. İNŞLLH OLMAZSIN SEN BİRİMİZ BARİ BAŞARALIM..

GÜNAYDIN CANIM

UNUTMAMAK İÇİN TEKRAR YAPTIM PEK HAYIRLI BİR SONUÇ ALICAMI DÜŞÜNMÜYORUM İÇİMDEKİ SES OLUMSUZ DİYO. İNŞLLH OLMAZSIN SEN BİRİMİZ BARİ BAŞARALIM..[/QUOTE]
sen hamıle kalsan kendım kalmıs gıbı cok sevınecegım :) hayırlısı ınsallah ıyı haber gelır ultrosonda bakmadımı pekı ? ben bırazda usutmusum cok halsızım dun aksam hap aldım atesım dustu ama halsızım bıraz bıraz agrılarım var ama ne bılmorum

yok canım ultrasonla bakmadı. bende bakar dedim ama bakmadı. test için aradım hastaneyi dr hanım müsait değilmiş 2 saat sonra tekrar aricam. ben kalcağımı sanmıyorum. hormon fln kesin bişey çıkar.benimde kasıklar şimdi şimdi sökülcek gibi ağrıyo. sende dikkat et kendine dedğim gibi bari birimiz kalsak ne ii olcak moral olurdu diğerine:)))

kürtajdan sonraki kaçıncı aydı senini bu ay unuttm

gecen yıl mart ayındaydı canım 6 ay korunun dedı ben 8 ay fılan korundum 2 ayda yasmın kullandım adetım duzene gırsındıye bırde prolaktınım yuksek cıkıyordu ılacta kullandım 6 aydır duzenlı ama ıste dr eger bu ayda kalmazsam esıme bakacak bırde rahım fılmı cektırecek

oooff canım o rahim filmi zor fln diyolar ama inşllh kolay geçer hatta hiç gerek kalmaz bende eişme dedim sendende örnek alınacak die saçma geldi beyfendiye. Ama kadınların tedavi süreci daha zorlu dedi dr. önce eşine bakalmı orada arıza varsa düzetmeye çalışırz dedi. Ama onlar çok rahat tamıyolar.

canım hastaneyi aradım dr la görüştüm NEGATİFFFF biliyodum ztn. şimdi asıl soru hormon testi fiyatları neki özelde. 100-150 tutarmı acep?? devlete gitmek istemiyorum.

hıc bır bılgım yok fılım ıcın ınsallah gerek kalmaz tabi benim eşim baktıralım dıyor cok ıstıyor bebıs olmasını

hıc bır bılgım yok fılım ıcın ınsallah gerek kalmaz tabi benim eşim baktıralım dıyor cok ıstıyor bebıs olmasını

rahim filmi ile tüplere bakmak aynı şeymi? Eşimde istiyo hatta bebek fikrini o soktu kafama oysaki ben çok rahattım...
Ama iş kendine gelince tedavi saçma geliyo Valla ben üzerime düşeni yapıyorum oda yapsın. Sürekli aletler bilmem neler sokuyolar oramıza buramıza biz bişey demiyoz ala ala . Seninki ii bak o konuda sorun çıkarmıyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…