bebiş olsun, bugün olsun diyen SABIRSIZ anne ve adayları :))

Progesteron hormonu bıraz dÜŞÜk 9.8 Çıktı. Doktor yÜkseltelım deĞerı dedı. Ama topıkte benım durumumda olanlar var. Bu deĞer ıÇın doktor normal demıŞ.bılmıyorum artık ama ılaÇ ıÇıyorum sen tedavı gÖrÜyomusun

bende de adet düzensizliği var.şimdi söktürücü kullanıyorum.bakalım regl olunca ortaya çıkacak neyim var neyim yok

kist yokmuş öyle dedi dr.sebebi pek çoy şey olabilirmiş..şimdi hormonlarım ölçülecek regl olunca.sonra araştıracak bakalım hayırlısı

Selam kizlar bende sabisizi gurubtanim galiba.bizde yeni basldik calismalar benim ikinci gebeligim ama ucuncu cocugum olucak insallah eger gebe kalirsam.20 aylik ikiz ogluslarim var.sizin cocuklar kac yasinda?

tarihleri belli olan arkadaşlar varsa paylaşalım onlarla da test heyecanını...her test yapanla ben de heyecanlanıyorum :)))

Selam kizlar bende sabisizi gurubtanim galiba.bizde yeni basldik calismalar benim ikinci gebeligim ama ucuncu cocugum olucak insallah eger gebe kalirsam.20 aylik ikiz ogluslarim var.sizin cocuklar kac yasinda?

aman mşllhhhh.ne güsel şöyle benim de ikizlerim olsa.benim 4 yaşında bi kızım var.ikincisini istiyorum inşllhh..eksilmeyen bişeymiş bu annelik duygusu.ikinci için daha bi sabırsızım.biran önce olsa keşke..bir de ikiz olsaaa ohhhhhh...

olsun valla bacim seninde olsun ikizler bana arkadaslarim kizim korkmuyormusun bir ikizi daha olursa diye.Korkmuyorum cok zor deil en azindan benim bebislerim akillilar.ama Ben nasimi aldim ikizden Allah isteyene versin.Bende cok heyecanliyim eh artik daha bir tecrubeli olduk hamileik belirtisi nasildir.
karninda tasimak tekmeleri hissetmek hele dgdulari zaman ne seker oluyorlar.
Benim yeni adet tarihim 2 mart.

inşllhhh cnm en kısa zamanda alırız hayırlı haberlerini.inanmak herşeyden önemli.enerjini pozitif tut..yılma;çalışmalara devam son gaz :))

bugün arkadaşımın bebeği oldu çok ama çok tatlı...

Benİm bİr bebİŞİm yok kızlar. Çok İstİyorum olsun dİye

insallah canim bir an once bebisin mujdesini alrisin.Bende acaba hemen hamile kalrim yim cocugum nezman olur diye dusunurken birde bakmisim hamileydim.ne olugunu anlamadan doguruverdim.

ben de çok hevesliyim ikiz olsa keşke die dua ediorum.bu arada 2 martta alırız inşllh güzel haberlerini..

Yeni dogmus bebis cok tatli oluyor yedir iciri uyut.birde minicik he yere gotur onu benim afacanlar buydu bazen bir aziyorlar.

Sen nasil korunuyordun.ben dogumdan sonra hap kullandim kasim sonunda biraktim almayi ama kondomla korunmaya devam ettik biz subata kadar.Adetim biteli 2 gun oluyor.enson adet tarigim 6 subat.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…