bebiş olsun, bugün olsun diyen SABIRSIZ anne ve adayları :))

ilk gebeligimde hic korunmamistim ilk aynda hamile kaldim zaten.ama ailemde ikiz hic yok esiminde yok sayilir.nasil ikize gebe kaldim bilmem.

Sen nasil korunuyordun.ben dogumdan sonra hap kullandim kasim sonunda biraktim almayi ama kondomla korunmaya devam ettik biz subata kadar.Adetim biteli 2 gun oluyor.enson adet tarigim 6 subat.

ben hiçbişey kullanmıyordum,doğal yollardan korunuyorduk anlıyacağın.ben en son aralık 20 de adet oldum.şimdi duphaston kullanıyorum.10 gün sonra olursun dedi dr.bekliorum bakalım..

sen daha yeni başladın yani çalışmalara..inşllhh uğraştırmadan alırsın hamile haberini..

biraz daha katılımcı olunca bi liste yapalım..beraber takip edelim kimler şanslı hamişler olacak

kasıklardaki ağrıların sebepleri:
Hamilelik te döl yatağı zaman zaman herhangi bir. ağrıya yol açmayan kasıntılar yapar. Hamilelik`in başlangıcında da hissedilebilen bu kasıntılara BraxtonHicks kasıntıları adı verilir. Dışarı akamadığı için içinde kan toplanmış olan dölyatakları bu şekilde kasılabilir.

sanırım en çok karıştırdığımız belirtilerden biri..

bir bilgi daha..

Hamilelik ten ileri geldiği sanılan belirtiler:

Bunlar a) adetin sekmesi, b) göğüslerdeki değişiklikler; c) genellikle sabahları hissedilen bulantılar; d) fetus hareketlerinin anne tarafından hissedilmesi; e) vajina'daki renk değişikliği; f) gövdenin belirli yerlerinde, derideki koyulaşmalar; g) idrar zorlukları; h) yorgunluktan ibarettir

duphaston Nedir canim anlayamadim yurtdisinda oldugum icin ilaclar bana farkli geliyor.Senizn bayagi olmus adet goreli test yaptinmi peki?

Bende birde kilo problemi var ne yazikkaki dogumdan sonra kilomdan kurtulamadim hala vermem geren 7-8 kilom var .bugun oyle bir karnim sisitiki anlatamam sanki adet giorucem.

Bende birde kilo problemi var ne yazikkaki dogumdan sonra kilomdan kurtulamadim hala vermem geren 7-8 kilom var .bugun oyle bir karnim sisitiki anlatamam sanki adet giorucem.

bende de var maalesef o kilo problemi.ikinci bebişten sonra toptan veririm artık hepsini boshayallersmile

kızlar benim meleğim henüz 11 haftalık AMA DÜNYANIN EN MUHTEŞEM DUYGUSU KUZUM BENLE YA DAHA NE DENİR RABBİM HERKESE YAŞATSIN BENDE BİRAN ÖNCE CİNSİYETİNİ TEKMELEMELERİN DUYMAK İSTİYOTUMMMMMMMMM

kızlar benim meleğim henüz 11 haftalık AMA DÜNYANIN EN MUHTEŞEM DUYGUSU KUZUM BENLE YA DAHA NE DENİR RABBİM HERKESE YAŞATSIN BENDE BİRAN ÖNCE CİNSİYETİNİ TEKMELEMELERİN DUYMAK İSTİYOTUMMMMMMMMM

Allah hayırlısıyla tamamına erdirsin cnm...az kalmış yakında söyler sana cinsiyetini...darısı tüm isteyenlerin başına

hehe anlasilan gercekten cok sabirsiz siz..bende bebege karar verdigimizde hamilelik almistim kendime ama ustunden 6 ay gecti daha giymek nasip olmadi (

hehe anlasilan gercekten cok sabirsiz siz..bende bebege karar verdigimizde hamilelik almistim kendime ama ustunden 6 ay gecti daha giymek nasip olmadi (

elbet olacak bigün sonuçta;boşa gitmeyecek ya Allah'ın izniyle..ben de intrnetten bakıorum hamile kıyafetlerine:))) walla epey sabırsızım gerçekten

bir de şu anne karnında kalp atışı,hıçkırık tekme vs duymaya yarayan cihazlar varmış evde kullanmak için.şimdi onları araştırıyorum.olunca hemen alıcam bitane..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…