Bebişlerimiz Bizimle!!! Bu Kutsal Süreci Beraber Paylaşalım Mı!!!!

Cnm adet günü bugün kuzeninin değeri 475 cikmis esi ve annesi ikiz sence değere gore ikiz olma sansi var mi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Cnm adet günü bugün kuzeninin değeri 475 cikmis esi ve annesi ikiz sence değere gore ikiz olma sansi var mi

Tatlm sinemm akşamları giremiyor, değer biraz yüksek evet çoğul gebelikte olabilir erken yumurtlamışta olabilir belli olmaz istiyorsa umarm ikizdir :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Saol tatlim. Hayirlisi bi tane olsunda saglikli olsun.

Canimm ikiz olma olasiligi olabilir adet gunune gore degeri yuksek cunku benmde adet gunmde 380 kusr cikmsti iki gun sonra nerdeyse bine gelmsti hayirlisi olsun insallahhh ama ikiz bebis kadindn gelen bir yetenek yani annesnden gen almis olabilir insalah hayirlisi neyse onlar.icin Rabbim onu verir Amin

Cok.sukur canim bende iciorum progestan folbiol ve coraspirin kullaniyorum ama bugun progestani unutmsm yaaa cok huzursuzum dun aksamda cok zor seyler yasadim manevi olarak.korku icindeym ne uyku ne bisi cok zor donemdeyz Rabbim yardimcimiz olsun hepimizin saglikla gelsin evlatlarimizz Amin

Son düzenleme:

Yenmio hic bisi haklisin ama tuzlu bastrcak seyler ye mercimek corbasi iyi geliormus kuzum yogurtta ye tansiyonunada dikkat et tamam mi bunlar oluo maalesef

Bilgisayardan yapabilirsin cnm telden olmuyor benimde 3 topigim var ve düzeltmeleri hep telden yapiyorum.

Tam o zaman canim bn yapim bunu bugun hepimizi yazayim.kizzzzlarrrr hepinz yazin bakim bilgilerinizi ya da msj atin pleasee rahatlikla takip edelim birbirimizi :)

Amin insallah bende oyleydim cok korkuyodum zor bi hamilelik sureci gecirdim ama cok sukur erken dogum olmadi kilolarida gayet iyiydi hic korkmayin bol bol dinlenip dua edin:)

Gunaydin nasilsiniz? Ya ben hortluyorum resmen ya gece 3 de yattim.

Blackberry canim ben senden alinti yapamiorm bole yaziorum yaaa sanada gunaydin tatlim bende dun gece uyuyamadim korkutuldum biraz cok kotu oldum sabah olmadi bana

Kuzeyalpcim ben dun aksam cok kotu oldum dua ettm ne yapsam fayda etmedi esim elimi tuttu bi anda.sanki yataktan dustm.gibi oldm bebek aglamalari cok.korktum Allah im yardimcimz olsn

Evet ya icmeyince insan huzursuz oluyo.ben ilk kullanmadim ben 2 sene hapla korundum sonra biraktim 1 sene 2 ay falan oldu dr.da 3.5 senedir olmuyo diye onlem icin verdim dedi.bende durumu duzellttim hap kullandigimi belirttim sonra ister kullan ister kullanma dedi bana bende ilkngun kullanmad im.bana dedi ki ben onlem icin veriyorum sonra kotu bi durum oldumu
Pisman olmayalim diye onlem alalim dedi.ilk gun kullanmadım ertesi gun leke geldi korktum anında basladim kullanmaya.pzt kullanmadim doktora gittim geldim dun kullandim ama bir korku bi korku :) bende falbiol kullaniyom corasprin ne ilaci

Banada progestani tedbir amacli verdi onu ictikce guvende hissediorim kendimi snde ic derim canim corasprin kan sulandirici canim ikiz gebeliklere veriyorlarms genelde bende kullandm dogm kontrol pkodan sebep ama cok sukur beni etkilemedi cok

Blackberry canim ben senden alinti yapamiorm bole yaziorum yaaa sanada gunaydin tatlim bende dun gece uyuyamadim korkutuldum biraz cok kotu oldum sabah olmadi bana

Canim korkularimiz bilincaltimiz aslinda . birseyi kafaya takinca yada ani bir şeyden korkunca bilincaltina yerleşiyor. Nas felak okusaydin cnm.

Canim korkularimiz bilincaltimiz aslinda . birseyi kafaya takinca yada ani bir şeyden korkunca bilincaltina yerleşiyor. Nas felak okusaydin cnm.

Okudm ama bir turlu duzelemedm sanki karnm uyustu hep bebeklerime bisi mi oldu dedm cok korktum bebek aglamalari duydum esim elimi tutms o ara sanki yataktan dustm ama yatiorum hala kendime gelemedm okunms su faln ictm ama cok etkilendim yaa hala etkisndeym canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…