- 16 Ekim 2009
- 14.445
- 8.146
- 448
- Konu Sahibi mnspapatya
-
Allah razi olsun canim bizde ilk kese gordk kalp atisini duymaya bir gittik ikiz o duyguyu anlatamam sana esim ve bn aglamstik Rabbim.isteyen herkese nasip etsin insallah beklemek cok zor insn hep gormek istiyor sanki ne bilim cok tuhaf harika bir duygu annelik gercekten hicbirseye benzemiormus anlatilamaz birsey gordugun an baslior o duygu Rabbim kimsenn.kucagini bos birakmasn herseyin hayirlisi olsn canim hepimiz icin Aminnn bugunde bir yedim bir yedm ben duzeliorm galiba verdgm 7 kiloyu alcam sanirim bebislerim saglikli olsunda kilo falan umrumda degil
Cnm adet günü bugün kuzeninin değeri 475 cikmis esi ve annesi ikiz sence değere gore ikiz olma sansi var mi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Tatlm sinemm akşamları giremiyor, değer biraz yüksek evet çoğul gebelikte olabilir erken yumurtlamışta olabilir belli olmaz istiyorsa umarm ikizdir :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Cnm adet günü bugün kuzeninin değeri 475 cikmis esi ve annesi ikiz sence değere gore ikiz olma sansi var mi
Doktorumda bende pko dan suphelendi daha once baska doktorlara gittim ultrason temiz cikti ama yuzumde hafif tuylenme var doktor olabilir dedi.ben oldugunu düşünüyorum dedi.ama bilmiyorum ilerisi bizim icin ne gosterir,o yuzden dusuk olur diye ozellikle progestani kullaniyorum aksatmadan.isin ilginc tarafi bende o ay hisseettim biliyomusun okadar zaman bekledim hic oyle hissetmedim.var oldugunu biliyodum sanki Allahim bana icimden bi isaret gondermisti.okadar hazirdim ki bebegimin olduguna o kadar emindim ki.Allahima şükürler olsun yaniltmadi beni.
sabah kustum halı falan kalmadı hiç bişy yiyemiyrm yumurta süt gözüme kara olduyoğurt yedm ayran içtm bi tabak çorba oda yoğurtlu başkda bişi yok
Bilgisayardan yapabilirsin cnm telden olmuyor benimde 3 topigim var ve düzeltmeleri hep telden yapiyorum.
Evet ya icmeyince insan huzursuz oluyo.ben ilk kullanmadim ben 2 sene hapla korundum sonra biraktim 1 sene 2 ay falan oldu dr.da 3.5 senedir olmuyo diye onlem icin verdim dedi.bende durumu duzellttim hap kullandigimi belirttim sonra ister kullan ister kullanma dedi bana bende ilkngun kullanmad im.bana dedi ki ben onlem icin veriyorum sonra kotu bi durum oldumuCok.sukur canim bende iciorum progestan folbiol ve coraspirin kullaniyorum ama bugun progestani unutmsm yaaa cok huzursuzum dun aksamda cok zor seyler yasadim manevi olarak.korku icindeym ne uyku ne bisi cok zor donemdeyz Rabbim yardimcimiz olsun hepimizin saglikla gelsin evlatlarimizz Amin
Evet ya icmeyince insan huzursuz oluyo.ben ilk kullanmadim ben 2 sene hapla korundum sonra biraktim 1 sene 2 ay falan oldu dr.da 3.5 senedir olmuyo diye onlem icin verdim dedi.bende durumu duzellttim hap kullandigimi belirttim sonra ister kullan ister kullanma dedi bana bende ilkngun kullanmad im.bana dedi ki ben onlem icin veriyorum sonra kotu bi durum oldumu
Pisman olmayalim diye onlem alalim dedi.ilk gun kullanmadım ertesi gun leke geldi korktum anında basladim kullanmaya.pzt kullanmadim doktora gittim geldim dun kullandim ama bir korku bi korku :) bende falbiol kullaniyom corasprin ne ilaci
2-3 akşamdır bnde uyuyamıyorummm ayrıcaaa sabah yine kustumm
Uykusuzluk çok kotu ya 6 saatlik uykuyla duruyorum. Bi de bugün asiri duygusalim. Herşeye agliyorum.
Blackberry canim ben senden alinti yapamiorm bole yaziorum yaaa sanada gunaydin tatlim bende dun gece uyuyamadim korkutuldum biraz cok kotu oldum sabah olmadi bana
ağlama olmadıda uykusuzm başım dönüyo kustm daha hç bişi yiyemedim
Canim korkularimiz bilincaltimiz aslinda . birseyi kafaya takinca yada ani bir şeyden korkunca bilincaltina yerleşiyor. Nas felak okusaydin cnm.
2-3 akşamdır bnde uyuyamıyorummm ayrıcaaa sabah yine kustumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?